przenio Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Idzie ku dobremu: http://bielskobiala...._skipassem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassith Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Zloty Gron tez ma chyba odpowiednia infrastrukture aby dolaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 pyrek06: http://www.skiforum....ll=1#post483107 A co do skipassu to kupiłem na platformie e-skipas 7 dowolonych dni wychodzi 61zł za dzień jazdy to całkiem tanio! tym bardziej ze ma dołączyć jeszcze Ustroń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 pyrek06: http://www.skiforum....ll=1#post483107 A co do skipassu to kupiłem na platformie e-skipas 7 dowolonych dni wychodzi 61zł za dzień jazdy to całkiem tanio! tym bardziej ze ma dołączyć jeszcze Ustroń. Dzisiaj mówili w TVP, że do 6-ciu dołączyły 2 nowe ośrodki/ stacje ale nie wymienili jakie, może właśnie coś z Ustronia? www.wislanskiskipass.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Masz do wyboru tylko Soszów (czerwona trasa) albo Nowa Osada (niebiesko-czerwona) cieżko porównać ponieważ nie wiemy jakie umiejetności i czego oczekujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak podaje Radio Katowice ,od kilku godzin korek od wiślańskich wideł (rozjazd na Malinkę i Kubalonkę) poprzez Centrum do Ustronia na około 1 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak podaje Radio Katowice ,od kilku godzin korek od wiślańskich wideł (rozjazd na Malinkę i Kubalonkę) poprzez Centrum do Ustronia na około 1 godz. potwierdzam-właśnie wróciłem i dokładnie straciłem ponad godzinę do dwupasmówki w Ustroniu.Stałem już 1km przed tym rondem,a jechałem z Kubalonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Korek był od skoczni w Malince do ronda. Jechałem ze Stożka do Malinki ale po wyjechaniu w lewo i przejechaniu 100m tez korek do ronda, zawrociłem i podjechałem przez Kubalonke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ...może być ciasno! Ciekawe gdzie będzie jeździł tym razem bo cały czas się słyszy o Zagroniu a w poprzednim sezonie poznał także Soszów i Cieńków? Podobno też ma ten skipass... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 O właśnie podali że nie tylko Komorowski... ale także Słowacji i Ukrainy! i maja się wybrać na Soszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 O właśnie podali że nie tylko Komorowski... ale także Słowacji i Ukrainy! i maja się wybrać na Soszów kto jedzie jutro na Soszów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jakie waarunki w Wiśle? Jeśli ktos był w okolicy - poprosze o kilka słów o warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jakie waarunki w Wiśle? Jeśli ktos był w okolicy - poprosze o kilka słów o warunkach.ja też się przyłączam do pytania ale proszę tak realnie bez pośpiechu i czy droga z Jaworzynki przez Hrczawę do Mostów k/J. jest otwarta - czy trzeba jechać przez Jasnowidze? Wczoraj wygrałem skipass i muszę to wykorzystać ze znajomymi. Użytkownik rycho65 edytował ten post 27 luty 2013 - 09:07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Odświeżam temat.... bo pojawiła się nowa oferta skipasu na na niektóre osrodki w Ustroniu i Wiśle: https://wisla.e-skipass.pl/ Czy to atrakcyjne?.... gdyby mieć gwarancję, że będzie chodził Poniwiec, to mając do kpl NO, Skolnity i np. Stożek to ma jakiś sens... pewnie kilkanaście zł na dzień mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Odświeżam temat.... bo pojawiła się nowa oferta skipasu na na niektóre osrodki w Ustroniu i Wiśle: https://wisla.e-skipass.pl/ Czy to atrakcyjne?.... gdyby mieć gwarancję, że będzie chodził Poniwiec, to mając do kpl NO, Skolnity i np. Stożek to ma jakiś sens... pewnie kilkanaście zł na dzień mniej... Przy cenie sezonówki w Szczyrku w przedpłacie za 799 zł ich oferta staje się bardzo mało atrakcyjna. Do tego mi w tej ofercie cały czas brakuje Czantorii i Soszowa. Nie widzę też sezonówki w wariancie ulgowym. Jedyne co ja bym rozważał w zakupie to " 4 dowolne dni przez 4 godziny" aczkolwiek to też wychodzi 55 zł za dzień (4 godziny jazdy). Nie wiem czy na Stożku nie będzie taniej, kupując bezpośrednio w kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Przy cenie sezonówki w Szczyrku w przedpłacie za 799 zł ich oferta staje się bardzo mało atrakcyjna. Do tego mi w tej ofercie cały czas brakuje Czantorii i Soszowa. Nie widzę też sezonówki w wariancie ulgowym. Jedyne co ja bym rozważał w zakupie to " 4 dowolne dni przez 4 godziny" aczkolwiek to też wychodzi 55 zł za dzień (4 godziny jazdy). Nie wiem czy na Stożku nie będzie taniej, kupując bezpośrednio w kasie. Tylko ta opcja zwróciła moją uwagę. Pewnie skorzystam, bo zwykle 'wyskakuję' na 4 godziny.... czasem trzeba wrócić do pracy przed końcem dnia... ;-) A do Szczyrku- wciąż min 30 km i pół godz (jak dobrze się jedzie) dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Przy cenie sezonówki w Szczyrku w przedpłacie za 799 zł ich oferta staje się bardzo mało atrakcyjna. Do tego mi w tej ofercie cały czas brakuje Czantorii i Soszowa. Nie widzę też sezonówki w wariancie ulgowym. Jedyne co ja bym rozważał w zakupie to " 4 dowolne dni przez 4 godziny" aczkolwiek to też wychodzi 55 zł za dzień (4 godziny jazdy). Nie wiem czy na Stożku nie będzie taniej, kupując bezpośrednio w kasie. Zwłaszcza, że w ubiegłym sezonie po feriach, kiedy były akurat najlepsze warunki na trasach, karnet 4h na Skolnity kosztował 40 zł. Faktycznie Soszów i Czantoria mogłyby uatrakcyjnić ten skipass. Jest jeszcze całkiem niedaleko Brenna Świniorka, myślę ,że w związku z ciągłym rozwojem Szczyrku te mniejsze ośrodki będą musiały rozwijać współpracę,również między gminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 A do Szczyrku- wciąż min 30 km i pół godz (jak dobrze się jedzie) dalej... Względem Wisły różnica jest nieco mniejsza, Na SON z Rybnika jest 8km dalej niż na Stożek i 15km dalej niż do stacji Skolnity. Głównym problem są jednak tłumy w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Przy cenie sezonówki w Szczyrku w przedpłacie za 799 zł ich oferta staje się bardzo mało atrakcyjna. Do tego mi w tej ofercie cały czas brakuje Czantorii i Soszowa. Nie widzę też sezonówki w wariancie ulgowym. Jedyne co ja bym rozważał w zakupie to " 4 dowolne dni przez 4 godziny" aczkolwiek to też wychodzi 55 zł za dzień (4 godziny jazdy). Nie wiem czy na Stożku nie będzie taniej, kupując bezpośrednio w kasie. Tylko ta opcja zwróciła moją uwagę. Pewnie skorzystam, bo zwykle 'wyskakuję' na 4 godziny.... czasem trzeba wrócić do pracy przed końcem dnia... ;-) A do Szczyrku- wciąż min 30 km i pół godz (jak dobrze się jedzie) dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Przy cenie sezonówki w Szczyrku w przedpłacie za 799 zł ich oferta staje się bardzo mało atrakcyjna. Do tego mi w tej ofercie cały czas brakuje Czantorii i Soszowa. Nie widzę też sezonówki w wariancie ulgowym. Jedyne co ja bym rozważał w zakupie to " 4 dowolne dni przez 4 godziny" aczkolwiek to też wychodzi 55 zł za dzień (4 godziny jazdy). Nie wiem czy na Stożku nie będzie taniej, kupując bezpośrednio w kasie. Zwłaszcza, że w ubiegłym sezonie po feriach, kiedy były akurat najlepsze warunki na trasach, karnet 4h na Skolnity kosztował 40 zł. Faktycznie Soszów i Czantoria mogłyby uatrakcyjnić ten skipass. Jest jeszcze całkiem niedaleko Brenna Świniorka, myślę ,że w związku z ciągłym rozwojem Szczyrku te mniejsze ośrodki będą musiały rozwijać współpracę,również między gminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 A do Szczyrku- wciąż min 30 km i pół godz (jak dobrze się jedzie) dalej... Względem Wisły różnica jest nieco mniejsza, Na SON z Rybnika jest 8km dalej niż na Stożek i 15km dalej niż do stacji Skolnity. Głównym problem są jednak tłumy w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 12 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 A do Szczyrku- wciąż min 30 km i pół godz (jak dobrze się jedzie) dalej... Względem Wisły różnica jest nieco mniejsza, Na SON z Rybnika jest 8km dalej niż na Stożek i 15km dalej niż do stacji Skolnity. Głównym problem są jednak tłumy w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi