merman Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 czy ktoś może mi coś do madonny powiedzieć na temat podróży samochodem z bergamo do livigno bądź do madonny, który ośrodek jest lepszy? jakie są ceny kwater?macie jakieś namiary na apartamenty? Użytkownik merman edytował ten post 26 listopad 2012 - 19:47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Lepsze będą rejony dolomitisuperski Val di Fassa/Val di Fieme. Co do 2 wymienionych to lepsza Madonna ale z kolei Livigno leży wyżej i może łatwiej tam o śnieg. P.S. Masz zepsuty caps shift? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globtroter.org Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wedlug mnie Madonna jest zdecydowanie lepsza. Jesli chodzi o dojazd to tez latwiej do Madonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 czy ktoś może mi coś do madonny powiedzieć na temat podróży samochodem z bergamo do livigno bądź do madonny, który ośrodek jest lepszy? jakie są ceny kwater?macie jakieś namiary na apartamenty? Odpowiedź też może być uzależniona od terminu w jakim się tam wybierasz. Jeśli przed 21 grudnia lub po 13 kwietnia to w Livingo masz karnet gratis (przy min. 4 noclegach w hotelu lub min. 7 w apartamencie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi