Robert_z_Lublina Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Poszukuję namiarów na nocleg w okolicach Alta Badia. Dla 2 osób dorosłych (średnia i dobra jazda na nartach) z córką 16 lat i synem 13 lat (b. dobra i dobra jazda na snowboardzie). Może jedzie ktoś z okolic Lublina i ma już załatwiony nocleg i mógłby załatwić dla jeszcze kilku osób? Lub proszę o namiary ośrodka z wolnymi miejscami w rozsądnej cenie. Planuję wyjazd własnym autem 7.02, nocleg w Polsce pod niemiecką granicą; 8.02 - nocleg we Włoszech w okolicy Alta Badia, 9.02-jazda po Selarondzie a wieczorem rejestracja w hotelu, 16.02 wymeldowanie, jazda po Selarondzie, po południu powrót przez Niemcy do Polski i nocleg, 17.02-powrót do Lublina. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witaj, Skrajnie zły wybór trasy ! Z Lublina do alta badia pchać się przez zakorkowane niemcy i Bremen i dołożyć do tego 200km w każdą stronę chore. Tylko i wyłącznie via SK Bratysława, Graz, Villach, Lienz, Dobiacco, minimum 2-3h szybciej. Mam fajny namiar na kwaterkę w okolicach Graz 80-90e za apartament dla 5-6 osób, 400km do Kronplaztu lub Cortiny, tu zawsze warto spędzić 1 i ostatni dzień, a kwaterke na powrocie zaliczyc już w Polsce. Przemyśl trase, ja jeździłem tak pare razy. Pozdrawiam, Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja byłem tu: http://www.albergola...albertini-e.htm Apartamenty około 25 euro/osoba (mają też 2 osobowe), do stoków 5 minut spacerkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja byłem tu: http://www.albergola...albertini-e.htm Apartamenty około 25 euro/osoba (mają też 2 osobowe), do stoków 5 minut spacerkiem. Pozdrawiam lokalizacja bardzo fajna, ale cennik na stronie zdeka inny pozDrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja byłem w marcu i wtedy jest po 25 euro (i jeden dzień gratis)http://www.albergola...iniprezzi-e.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Załatwiliśmy fajną kwaterkę w Pedraces 40m2 z kuchnią, zmywarką, mikrofalą itp... za 100 EUR za apartament za noc. Zależy nam akurat na tym miejscu ze względu na szkolenie snowboardowe i narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 SK Bratysława, Graz, Villach, Lienz, Dobiacco, minimum 2-3h szybciej. Przede wszystkim nie dotrę do Graz jednego dnia wyjeżdżając z Lublina koło 15. Jazda przez Słowację to tragedia. w okolicach Graz 80-90e ... warto spędzić 1 i ostatni dzień, a kwaterke na powrocie zaliczyc już w Polsce.Z mapy wynika, że w okolicach Tolmezzo muszę opuścić autostradę i 150 km przez góry przebijać się przez ok. 3 godziny. W zeszłym roku około 15-tej w sobotę wyjechałem z Predazzo i na 24 byłem w Bolesławcu na kwaterce za 200 zł z polskim śniadaniem (4 osoby). Rzeczywiście przez Bremmen i Niemcy jest dalej ok. 200 km ale w dużo większym komforcie i bezpieczeństwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Villach, Lienz, Dobiacco...To około 200 km poza autostradą czyli co najmniej 3 godziny męczącej jazdy i na dodatek przez góry. Alternatywnie zjazd z autostrady A22 za Fortezzą i wzdłuż rzeki Fiume Renza SS49 i SS244 w sumie 50 km mniej więcej w godzinę. Czy nie ma tam czasem po drodze długiego tunelu czynnego dla wyjeżdżających tylko do 9 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Mam fajny namiar na kwaterkę w okolicach Graz 80-90e za apartament dla 5-6 osób...A propos... Nocowaliśmy w Trentos, nieopodal autostrady za 100 EUR ze śniadaniem (4 os.) z booking.com. Spodziewaliśmy się śniadania: http://www.italia-po...nia-wloska.html a otrzymaliśmy: jedna bułeczka z plasterkiem szynki (a powinno być na słodko) i filiżanka kawy bez dolewki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi