ski4ever Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Po roku oczekiwania otrzymujemy szyneczkę (której smakowo bliżej do jamona niż prosciuto). Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 A początek był taki - mycie i solenie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedii Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Suszony schab ćwiczę sukcesywnie. Ważne aby usunąć błonę wtedy cukier i sól efektywniej działają. Przy soleniu dobrze jest dodać łyżeczkę soli peklowej (do zmiękczania mięsa) wtedy schab nie ciągnie się jak guma do żucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Dawno nikt nic nie zamieszczał w tym wątku. Schab dojrzewający wg przepisu ski4ever, za dwa dni będzie gotowy do spożycia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Efekt końcowy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedii Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Mój powiesiłem wczoraj. Liczę że do czwartku dojrzeje bo w piątek w Alpy panie w Alpy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca (edytowane) Trzeba odświeżyć temat. U mnie dziś szykuje się małe co nieco 😊 Edytowane 1 Czerwca przez kordiankw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Tak to można wędzić 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Człowiek nie powinien jeść świni bo to kanibalizm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 3 minuty temu, Lexi napisał: Człowiek nie powinien jeść świni bo to kanibalizm.. I zabijać komarów, bo w nich jest nasza krew.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.