DomiSo Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Witam. Nie znalazłem na forum opisu tego ośrodka, a czytałem w innym poście, że warto tam pojechać i , że sporo osób ze SF odwiedziło ten ośrodek. Tak więc chciałbym się tam wybrać, ale zależy mi aby wcześniej dowiedzieć się jak najwięcej o tym ośrodku. Jedziemy w 2 os dorosłe i 7 latek. Aby łatwiej komuś było odpowiedzieć to ułożę pytania po kolei : 1) kiedy warto pojechać aby nie było kolejek i warunki śniegowe były pewne ( zależy mi aby pojechać między 26 a 30 grudnia )??? 2) Mam skromny budżet i chciałbym choć trochę jedzenia zabrać z PL, jak tam jest z cenami np: obiadów??? 3) Tak jak wcześniej pisałem, ze względu na budżet kwaterka też musiałaby być jak najtańsza, nie musi być przy stoku, nie przeszkadza mi dojazd ( ale wiadomo, nie tak abym musiał dojeżdżać 1godz w jedną stronę), więc moje pytanie brzmi : czy można pojechać w ciemno i na miejscu poszukać kwatery ? Czy znajdę w miarę tanio ( ile w austrii to tanio ? , Na stronie skionline znalazłem tylko 2 hotele 3 gwiazdkowe w okolicy więc to raczej odpada, także proszę o ewentualne namiary na kwaterki lub w jakiej miejscowości ich szukać ??? Każda informacja jest dla mnie cenna, także jak ktoś tam był, to proszę o opinie na temat tego ośrodka oraz panujących tam cen jak i stosunku cen do tego co otrzymujemy Pozdrawiam, Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 poczytaj sobie na podforum grupy, sporo się wyjaśnia: http://www.skiforum....orums/289-Grupy Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globtroter.org Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Szalu zdecydowanie nie ma - 19 km tras. W sumie to zjezdzalem ze 150 m stoku przy domu, pod ktory trzeba podejsc i tez bylo fajnie. Pytanie tylko czy to sie oplaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 http://www.goestling...=&mms2=®ion= Taniej nic nie znajdziesz. Swego czasu pół tego forum tam jeździło. Jak na początek Górka w sam raz. Tylko się spiesz ze swym pomysłem, bo ośrodek mają sprzedać i zaorać ponoć ... Jak coś to pytaj ... Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi