chemik Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Wlasnie rozmawialem ze sprzedawca, ktory powiedzial mi, ze Fischer RC4 Race SC 05/06 jest produkowany w Chinach, a nie jak poprzednie modele w Austrii... Czy ktos moze potwierdzic ta informacje lub jej zaprzeczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 jest to całkiem możliwe, tam jest tania siła robocza, wyprodukowane w chinach nie znaczy wg mnie gorsze, materiały uzyte do produkcji takiego sprzetu w austrii czy chinach będa takie same, więc czemu zaniepokojenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi5551 Napisano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ja mam worldcup i pisalo ze wyprodukowane w austri a co do tej produkcji w chinach to ja niezabrdzo jestem przekonany bo wydaje mi sie ze jednak produkcjia w austri jest lepsza i jezeli to sie okarze prawda to fischer moze stracic klijentow bo beda sie obawiac ze to juz nie to samo wykonianie bedzie.Zreszta ja mam przyklad ojciec kupywal opla byl on produkowany w niemczech po kilku latach kupil nastepnego ale produkcji polskiej bez porownania niemiecka produkacjia bila nasza jakosciowo na glowe ale byla troszke drosza i obawiam sie ze to samo moglo by sie stac z nartami fschera pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ...czemu zaniepokojenie?? Raczej ciekawosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobas Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Zastanawia mie tylko jedno czemu ceny nie maleja w momecie przniesienia produkcji do Chinoli ponoc to tania sila robocza. (co do jakosci to nie mam obaw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 tania siła robocza = większy zysk, dla mnie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mam w domu akumulatorki JVC na których pisze MADE IN JAPAN, PRODUCE OF CHINA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 normalna rzecz, ja mam wieżę przywieziona z USA, kenwood, wzmacniacz made in china, cd made in japan, magnetofon made in malasja, szafka made in mexico a przecież firma kenwood jest made in japan. Buty adidas mam kupione w firmowym sklepie adidasa i pisze na nich made in vietnam. Mam spodnie levi's kupione w sklepie firmowym, wg mnie najwyższy model -->501, i są made in poland, szyte w poznaniu :D nie piszę żeby się pochwalić co mam /no może troszkę dżołk/ ale jak sami widzicie duże firmy produkują swoje wyroby na całym świecie, co nie oznacza że wyroby są gorszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Nawet Polskie firmy przenoszą produkcje za granicę. Np kaski BRENDA (polska firma ) są robione w Korei południowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ciekawe czy Wiecie gdzie są szyte produkty: Alpinusa, Reserved, Troll i wiele innych polsko się kojarzących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie trzymaj w niepewności tylko mów, a może to jakis kraj grażdanski zza wschodniej granicy?? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A czy ma to jakieś znaczenie dla nabywców. P.S ci grażdanie są quite nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A czy ma to jakieś znaczenie dla nabywców. P.S ci grażdanie są quite nice.raczej nie ma znaczenia ale z ciekawości powiedz, gdzie to jest robione? bo mnie skęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Dobra - nie dam głowy ale słyszałem, że Chinach. Jak się mylę to wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 wcale bym się nie zdziwił gdyby to była prawda, wszystkie poważne firmy produkują w azjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi