karoldz Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Cześć, Jest teraz kupon na karnet na biały jar za 39 zł http://www.cuthotel....ec8934d6ff3c3e chciałbym pojechać do Karpacza na parę dni w okolicach sylwestra i mam dylemat czy jeździć na kopie czy w białym jarze, który z wyciągów jest według was lepszy i będzie mniej kolejek. Z tego co widziałem to biały jar to jest przepaść do kopy jeśli chodzi o przepustowość, ale może ktoś wie jak to wygladało w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiSo Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Byłem w zeszłym sezonie w " białym Jarze" i powiem Ci, że przepustowość pomimo dużej ilości narciarzy jest zadowalająca. Jednak nie polecam tego stoku nikomu, no chyba ,że nigdy nie miałeś nart na nogach lub jedziesz z malutkim dzieckiem ( nachylenie tego stoku jest chyba równe lub bliskie zeru stopni ). Ja po dwóch zjazdach miałem już dość, bo pomimo przepustowości to i tak trzeba było odstać około 5 min, a zjazd trwał mniej jak 30 sekund, dodatkowo od góry trzeba jechać na krechę aby dojechać pod kanapę ( w przeciwnym wypadku niestety dreptanie ). Jeżeli chcesz się uczyć, lub uczysz swoje dziecko to polecam, bo gdy nie jest tam tłoczno, to jest bezpiecznie i nie ma strachu, że ktoś kto się uczy jeździć rozwinie oszałamiającą prędkość. Ps. Jeżeli dobrze pamiętam, to na mapce Białego Jaru zaznaczona jest jedna trasa kolorem czerwonym - kpina - większego nachylenia jest może 50m a i tak nie podchodzi to pod czerwoną trasę - raczej zieloną Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 To w okolicy który stok jest najciekawszy? Najlepiej po polskiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 W Karpaczu to zdecydowanie Kopa. Po drugiej stronie Masz Pec. Szklarską odradzam w tym terminie, tłoczno będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooom44 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Spokojnie, na Euro i Złotówce też można trochę pośmigać na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi