zdanpak Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Prośba do forumowiczów radę. Ostatnio jechałem przez centrum Wiednia straciłem masę czasu. Wiem,że są skróty. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Moim skromnym zdaniem optymalna trasa jest taka: Brno - Znojmo - Tulin (most nad Dunajem) - autostrada na Salzburg/Insbruck. Objeżdzałem Wieden od zachodu kilkanaście razy i to jest chyba najlepsze rozwiązanie (może ktoś zna lepsze dla opcji Kraków -> Alpy). Dodatkowo w Znojmo można zakupic płyny odmrażające Fragment od Znojmo (punkt 23) do autostrady Pobaw się tym atlasem http://www.viamichel.../MaHomePage.htm Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Możesz spróbować też w ten sposób, http://www24.mappy.c...edit_mode=0&gb= Ostatnio kumpel tak jechał i mówił, że spokojnie można śmignąć przez Wiedeń autostradami Spróbuj się pobawić tą mapą i jakąś swoją trasę wynaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArcziFNW Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ja polecam http://www.map24.pl najlepsza mapa w internecie - dobrze mieć zainstalowaną jave i przeglądać w IE, w innych przeglądarkach nie ma wszystkich funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czemu chcesz ominąc Wiedeń? Przecież przez Wiedeń jedzie się 30 min. W porównaniu z Łodzą to jest około 1h 30 min Wiedeń ma jedną główna E którą przejeżdżasz bez problemu. 5 pasów do dyspozycji. Miodzio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ja polecam http://www.map24.pl najlepsza mapa w internecie - dobrze mieć zainstalowaną jave i przeglądać w IE, w innych przeglądarkach nie ma wszystkich funkcji Dzięki. Mapa Michelina http://www.viamichel....MaHomePage.htm wydaje mi sie jednak bardziej ergonomiczna. Map24 wymaga trochę więcej wysiłku aby zrobiła to o co mi chodziło. Wolę produkty b. intuicyjne mimo i piszę to z puktu widzenia informatyka Czemu chcesz ominąc Wiedeń? Przecież przez Wiedeń jedzie się 30 min. W porównaniu z Łodzą to jest około 1h 30 min Wiedeń ma jedną główna E którą przejeżdżasz bez problemu. 5 pasów do dyspozycji. Miodzio!! Ale do Wiednia trzeba się doturlać drogą ze Znojmo/Hate i w sumie można od razu dojechac do autostrady .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Ja tam się nie znam na tamtejszych drogach, bo tylko dwa razy przejeżdżałem jedną autostradą przez Wiedeń, ale wiem że to była 1 E. Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Po pierwsze to trzeba sie wlasnie do tego Wiednia dostac, a po drugie to cholernie latwo sie tam zgubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Po pierwsze to trzeba sie wlasnie do tego Wiednia dostac, a po drugie to cholernie latwo sie tam zgubic. Wstyd przyznać - ale własnie tak mam - za każdym razem wjeżdzam w jakieś buraki ..... właśnie w Wiedniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Też się pod tym podpisuje. W tym właśnie miejscu (Wiedeń) należy włączyć nawigacje. Co prawda ja się tam nie zgubiłem, ale rozjazdów, zjazdów, slimaków i tablic z kierunkami jest tam mnustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolikkrol Napisano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Potwierdzam... ja na przykład na trasie Oświecim-Orosei (włochy wyspa sardynia) to sie zgubilem jedynie w wiedniu bo zjazd był tak oznaczony ze szkoda gadac;/. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulliwer Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ja jeżdżę nie przez Znojmo (okropność) tylko przez MIkulov. Polecam nocleg w Rohatym Krokodylu. Stamtąd do wiednia jest circa 70 kilometrów i od razy praktycznie wpada sie na autostrady i leci.. Mniej więcej 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Zwykle jezdze przez Czechy, wiec Bratyslawa to nie moja "strona", ale najlepiej ze slowackiej autostrady (D1) wskoczyc na droge B9, ktora prowadzi do samej autostrady A4. A przejscie graniczne chyba nazywa sie Berg, ale nie dam sobie glowy uciac... W kazdym razie kierunki sa na Wieden i na trase B9 wlasnie. Acha, jesli z jakiegos nieprzewidzianego powodu w Wiedniu nie zjedziecie na S1 to nie ma sensu kombinowac i zawracac, tylko spokojnie dojechac do skrzyzowania z A23. Ona tez dochodzi do A21. Szerokiej drogi! @ wojtek prezes: (fajny nik tak na marginesie ) jedz przez Cieszyn, Olomuniec, Brno, Znojmo. Jest szybciej. A dalej Hollabrunn - Tulln i wylatujesz obok Sankt Poelten w kierunku na Linz i Salzburg.... a Wiedeń by, by - po co korki ?? Zdravim :-) Szybciej i prościej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi