tatmak Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wrażenia z ostatniego filmu - skręty niedokręcone? - na takim stoku dla filmu należałoby robić mniej albo dużo więcej (żeby było co oceniać bo początkujący to ty nie jesteś) Sorry, to tylko wrażenia subiektywne i w dodatku z zazdrości bo w Wieżycy śniegu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 CześćTomek to jest fajna jazda. Oczywiście pomijam to, że stok jest jaki jest i jedziesz z tzw. dużą przesadą. Osobiście poprawocwałbym nad ograniczeniem ruchu góra dół oraz nad szerokim rozstawem rąk. jak dla mnie jest on wynikiem nie do koća stabilnej pozycji. Myslę, że - choc jazda wyglą pewnie i z pełna kontrolą to masz jakieś wewnetrzne poczucie konieczności pmożenia sobie w równowadze i stąd te kije tak szeroko. Zwróc uwage na kolana i biodra, które nie załamują się - to koresponduje z tym o rónowadze) co powoduje, że idzeiesz do wnetrza skretu całym ciałem a że jest ono lekko usztywnione więc trudniej panowac nad równowagą.PSWłaśnie odmówił mi posłuszeństwa samochód w Twoim mieście i spotkaełm sie z przychylnościa miejscowych ludzi, chęcia pomocy i zrozumieniem - fajna sprawa.Pozdrwwienia. Myslę, że - choc jazda wyglą pewnie i z pełna kontrolą to masz jakieś wewnetrzne poczucie konieczności pmożenia sobie w równowadze i stąd te kije tak szerokoSzeroko ręce -tak mi kazał Fredo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wrażenia z ostatniego filmu - skręty niedokręcone?- na takim stoku dla filmu należałoby robić mniej albo dużo więcej (żeby było co oceniać bo początkujący to ty nie jesteś)Sorry, to tylko wrażenia subiektywne i w dodatku z zazdrości bo w Wieżycy śniegu brak.żeby było co oceniać boSkręty nie dokręcone zgadzam się trudno się ocenia jazdę z tyłu nie wiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie wiem o ile ma być lepsza twoja jazda lub styl ale szkoda, że nie masz ujęć z przodu oraz bocznych, przez to trudno oceniać. Jak na lajtowe jeżdżenie, jak przyznajesz po prawie płaskim stoku, to na tyłach szukałbym większej prędkości.Oprócz tego twoje ręce są bardzo " martwe " (bezwładność łokieć-dłoń a zarazem wysokie usztywnienie w barkach).Bardziej podobał mi się Twój Kolega - był bardziej agresywny.To ja - amator z tych Tych.PS. Przepraszam za ocenę (nie wiem czy się nie wygłupiłem - mój drugi raz tu na Forum) ale uważam, że powinieneś być poddany ocenie głównie przez "zawodowców z fachowym językiem", czyli w naszej skali chyba od 9-ki (?) w górę.szkoda, że nie masz ujęć z przodu oraz bocznych, przez to trudno oceniać.Rycho od 3min są dwa przejazdy krótkie bo krótkie ,ale z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi