michal_c Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 witam, co sądzicie o tej firmie, jakieś doświadczenia?? Czy warto zakupić takie spodnie http://allegro.pl/sp...954042.html???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 witam, co sądzicie o tej firmie, jakieś doświadczenia?? Czy warto zakupić takie spodnie http://allegro.pl/sp...954042.html???? pzdr Witam Kolega SławekW zakupił spodnie tej firmy na poprzednim czyli na PZjU2 chyba nawet z niższą membraną i nie narzeka. Mówi że są OK. Możesz sam na P.W. go podpytać. Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 solidna angielska firma stosunek ceny do jakości dobry Użytkownik maniaq edytował ten post 12 październik 2012 - 18:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_c Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 już do mnie jadą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 już do mnie jadą:-) Witam I co dojechały? JAk pierwsze wrażenia na sucho???? Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Mój syn od 2 sezonów jeździ w kurtce tej marki, parametry 10000 / 10000/ Jest stanowczo zadowolony (także z agresywnego zielonego koloru), wad żadnych jak dotąd nie stwierdzono. Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_c Napisano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Moje spodnie okazały się agresywnie, po wielu minutach wpatrywania, czerwono-różowe :) i nie wiem co myśleć o napisie na metce Unisex hahahaha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Moje spodnie okazały się agresywnie, po wielu minutach wpatrywania, czerwono-różowe :) i nie wiem co myśleć o napisie na metce Unisex hahahaha:) Witam Pewnie chodzi o sex w unii A co żona na to???? Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_c Napisano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam I co dojechały? JAk pierwsze wrażenia na sucho???? Postrufka Dojechały, chociaż wymieniałem z L na XL. L-ki wyglądały na mnie jak leginsy:D Generalnie kolor okazał się jakiś inny niż na zdjęciu, teraz wiem dlaczego nazywają się Red Alert Zastanawiają mnie suwaki na nogawkach, tzn. na całej długości nogawki. Po co tam one? Zastanawia mnie czy w tych miejscach spodnie nie będą przemakać? Widział już ktoś, coś takiego? Witam Pewnie chodzi o sex w unii A co żona na to???? PostrufkaŻona powiedziała, żebym je spalił... bo nie pasują mi do niczego. Zazdrości:D cociaż fakt mogłem pokazać jej co chce kupić, tylko wtedy powiedziałaby: " po co Ci spodnie, przecież już masz, a ja nie mam dywanu w salonie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Dojechały, chociaż wymieniałem z L na XL. L-ki wyglądały na mnie jak leginsy:D Generalnie kolor okazał się jakiś inny niż na zdjęciu, teraz wiem dlaczego nazywają się Red Alert Zastanawiają mnie suwaki na nogawkach, tzn. na całej długości nogawki. Po co tam one? Zastanawia mnie czy w tych miejscach spodnie nie będą przemakać? Widział już ktoś, coś takiego?Żona powiedziała, żebym je spalił... bo nie pasują mi do niczego. Zazdrości:D cociaż fakt mogłem pokazać jej co chce kupić, tylko wtedy powiedziałaby: " po co Ci spodnie, przecież już masz, a ja nie mam dywanu w salonie..." Suwaki na całych nogawkach umożliwiają założenie bez ściągania butów teoretycznie nawet jak masz na nogach narty. W praktyce zakładanie spodni rozpiętych całkowicie do dwóch części przy wietrze jest czasem bardzo trudne więc i tak stanu się raczej nie rozpina i przekłada buty narciarskie przez prawie całkowicie rozpięte nogawki po wcześniejszym wypięciu z nart. Najlepsze rozwiązanie na rynku oferuje Raab zamki na 3/4 długości plus po dwa suwaki daje to możliwość oddzielnego rozsuwania otworów na udach i łydkach. Dzięki temu jak jest gorąco możesz w pełni otworzyć wentylację a jednocześnie nie mieć fruwających chorągwi (bo masz złapane na kolanie). Do tego waga 300 g przy dobrej oddychalności. Cena 700 zł . Dare2B to przyzwoita firma (choć półkę niżej od np wspomnianego Raaba) - mam jej SS sprawdza się dobrze. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Suwaki na całych nogawkach umożliwiają założenie bez ściągania butów teoretycznie nawet jak masz na nogach narty. W praktyce zakładanie spodni rozpiętych całkowicie do dwóch części przy wietrze jest czasem bardzo trudne więc i tak stanu się raczej nie rozpina i przekłada buty narciarskie przez prawie całkowicie rozpięte nogawki po wcześniejszym wypięciu z nart. Najlepsze rozwiązanie na rynku oferuje Raab zamki na 3/4 długości plus po dwa suwaki daje to możliwość oddzielnego rozsuwania otworów na udach i łydkach. Dzięki temu jak jest gorąco możesz w pełni otworzyć wentylację a jednocześnie nie mieć fruwających chorągwi (bo masz złapane na kolanie). Do tego waga 300 g przy dobrej oddychalności. Cena 700 zł . Dare2B to przyzwoita firma (choć półkę niżej od np wspomnianego Raaba) - mam jej SS sprawdza się dobrze. Pozdro Wiesiek Obudż się już 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Obudż się już 10 Cha, cha No to dałem się wkręcić! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Uważam, że warto. Lubię ubrania Dare2b, bardzo dobra jakość i są wytrzymałe. Spodnie, które kupiłem 3 lata temu nadal mi służą. Następnym razem zobacz ... ciuchy raczej solidne tylko polscy sprzedawcy nachalni (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eliorlan Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Obudż się już 10 Ehehehehe.Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Moim zdaniem warto Jak ja kocham trole.... Chlopie ogarnij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Iru Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja obecnie w takich jeżdżę. Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Ciepło, wygodnie. A do gościa z dare2b. Zróbcie coś z tą waszą stroną. Wyszukiwanie tam czegoś to katorga i te rozmiary opisane w jakiś wam tylko znany sposób. A jak już coś znajdziesz to i tak tego nie ma Są tu jacyś moderatorzy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Spodnie Dare 2b, czy warto?
Wujot Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Obudż się już 10 Cha, cha No to dałem się wkręcić! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Uważam, że warto. Lubię ubrania Dare2b, bardzo dobra jakość i są wytrzymałe. Spodnie, które kupiłem 3 lata temu nadal mi służą. Następnym razem zobacz ... ciuchy raczej solidne tylko polscy sprzedawcy nachalni (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliorlan Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Obudż się już 10 Ehehehehe.Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Moim zdaniem warto Jak ja kocham trole.... Chlopie ogarnij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Iru Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja obecnie w takich jeżdżę. Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Ciepło, wygodnie. A do gościa z dare2b. Zróbcie coś z tą waszą stroną. Wyszukiwanie tam czegoś to katorga i te rozmiary opisane w jakiś wam tylko znany sposób. A jak już coś znajdziesz to i tak tego nie ma Są tu jacyś moderatorzy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
hsk Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Moim zdaniem warto Jak ja kocham trole.... Chlopie ogarnij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Iru Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja obecnie w takich jeżdżę. Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Ciepło, wygodnie. A do gościa z dare2b. Zróbcie coś z tą waszą stroną. Wyszukiwanie tam czegoś to katorga i te rozmiary opisane w jakiś wam tylko znany sposób. A jak już coś znajdziesz to i tak tego nie ma Są tu jacyś moderatorzy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Iru Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja obecnie w takich jeżdżę. Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Ciepło, wygodnie. A do gościa z dare2b. Zróbcie coś z tą waszą stroną. Wyszukiwanie tam czegoś to katorga i te rozmiary opisane w jakiś wam tylko znany sposób. A jak już coś znajdziesz to i tak tego nie ma Są tu jacyś moderatorzy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi