MiedzianowÅ‚osa Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 oczywiście,że tak! Mam nadzieję,że jeszcze w wakację lub też na początku wrześnie pojawią się wszelkie informacje odnośnie wyjazdów z BTN i zachęcam do zapisywanie, bo liczba miejsc ograniczona, a chętnych ku mojej radości, coraz więcej. Cóż moge jeszcz dodać, nalepiej takie rzeczy jak ośrodek narciarski oceniać na własnej skórze. a czy ktoś pojedzie w nadchodzącym sezonie do Bukovela - ja się piszę ale wyjazd z Katowic - sprawdzimy to realnie i trochę się zabawimy, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 http://isap.sejm.gov...G&passName=górystarczy Ci na jakiś czas PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a czy ktoś pojedzie w nadchodzącym sezonie do Bukovela - ja się piszę ale wyjazd z Katowic - sprawdzimy to realnie i trochę się zabawimy, co Wy na to?WitamMy jak zawsze się będziemy organizować.Plan jest taki; Wrzesień 2013 wyjazd Litwa – 3-4 dni ? 15-19 Grudzień 2013 Bukovel 8-14 grudzień ? Styczeń 2014 Lublin - ferie lubelskie 19-24 styczeń Luty 2014 ferie Dolny Śląsk – ferie 16-21 luty( -zgłosiła się do nas grupa osób z Dolnego Śląska by zorganizować taki wyjazd, chętnie kogoś dobierzemy.) Marzec 2014 9-14 marzecPostrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 WitamMy jak zawsze się będziemy organizować.Plan jest taki; Wrzesień 2013 wyjazd Litwa – 3-4 dni ? 15-19 Grudzień 2013 Bukovel 8-14 grudzień ? Styczeń 2014 Lublin - ferie lubelskie 19-24 styczeń Luty 2014 ferie Dolny Śląsk – ferie 16-21 luty( -zgłosiła się do nas grupa osób z Dolnego Śląska by zorganizować taki wyjazd, chętnie kogoś dobierzemy.) Marzec 2014 9-14 marzecPostrufkaNa styczeń to i Siano się zapisze oczywiście jeśli będziecie chcieli przygarnąć niesfornego Hanysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 zawsze chętni do przygarnięcia narciarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 http://isap.sejm.gov...G&passName=górystarczy Ci na jakiś czas PozdrawiamMdzięki !p.s. chciałam podziekować, ale nie widzę tu takiej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 zawsze chętni do przygarnięcia narciarzy! No to nic tylko czekać na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi