skimind Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Cześć Mam do zrobienia w tym roku (sezonie) unifikację. Zastanawia mnie czy któryś z forumowiczów nie ma podobnego problemu;) W końcu w kupie raźniej ... Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A kiedy jest planowana i ile sobie liczą? Wstępnie planowałem się wybrać, z tym że ja mam tylko PI a Ty pewnie jesteś dumnym instruktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimind Napisano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wlasnie pytam kto ma ochote, gdyz terminow jest wiele, mozna sie na jakis umowic;) Uni w polsce to 250 zl. PI i I przechodza te same unifikacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ja bede musiał zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Sorry a dla takich jak Maniaq i Spiochu powinien być zakaz robienia unifikacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Sorry a dla takich jak Maniaq i Spiochu powinien być zakaz robienia unifikacji :) Dla nich unifikacja będzie jak co roku na Praciakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dla nich unifikacja będzie jak co roku na Praciakach Maniaq'a to chyba palec wskazujący po tej corocznej unifikacji boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimind Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ale się na niego uwzieliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ale się na niego uwzieliście:) Maniaq na zawodach zajmuje się głównie puszczaniem zawodników na trasę i ten palec służy mu po pierwsze do obsługi krótkofalówki, po drugie do obsługi maszyny startowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 brzmi jak wyzwanie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Maniaq na zawodach zajmuje się głównie puszczaniem zawodników na trasę i ten palec służy mu po pierwsze do obsługi krótkofalówki, po drugie do obsługi maszyny startowej Musze pomyśleć bo jak przy obsłudze krótkofalówki tak sie nauczył zap....... to może jest w tym metoda ? http://vimeo.com/20660736#at=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Musze pomyśleć bo jak przy obsłudze krótkofalówki tak sie nauczył zap....... to może jest w tym metoda ? Niestety, kolejność jest odwrotna- najpierw musisz się nauczyć tak zap... Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Niestety, kolejność jest odwrotna- najpierw musisz się nauczyć tak zap... Pozdr Marcinajc a już leciałem do biedrony po walkie talkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 A nie wiecie jak to jest z zaległą unifikacją? Bo moja chyba miała być zrobiona jakieś 2 sezony temu I może dobrze byłoby ją w tym roku zrobić, tylko nie wiem czy jak gdyby nigdy nic mogę wziąć udział w tym roku w unifikacji i będę miała przedłużone uprawnienia na 3 lata, czy też może policzą mi te lata wstecz i wyjdzie na to, że w następnym sezonie też będę musiała robić unifikację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Najlepiej zapytaj ale raczej nie będą mi robić problemu. Mnie odpuścili składkę członkowską za 2 lata. Tzn. musiałem wpłacić za 3 sezony a nie za 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi