Tomasson Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Zastanawiam się nad tymi nartkami Salomona crossmax 10 pilot 175cm lub 180cm 2004/2005. Ten model posiada tzw. prolinki, przeszukując forum napotkałem różne opinie na temat tych prolinków np. że często takie prolinki (ze względu na ich zewnętrzne położenie) ulegają uszkodzeniu. Nie wiem ile w tym prawdy a ile legend. Co o tym sądzicie? W sieci ten model nart opisują "And the winner is – SALOMON Crossmax 10 Pilot! I nic w tym dziwnego – chciałoby się rzec, gdyż Salomon jest przecież pionierem w tym segmencie. A co za tym idzie absolutnie niezależny jeżeli chodzi o wyniki! Niczym niezmącona frajda z kręcenia i jazdy – ponadto : absolutna gwiazda w dziedzinie wzornictwa: zwycięzca w kategorii stylu „SNOW STYLE” wśród nart do skiCrossu oraz zwycięzca w konkursie na nartę roku – najpiękniejsza narta sezonu zimowego 2004/05!" Jak widać same zalety, ale czy ktoś z Was tak naprawdę jeździł na tym modelu nart? Pozdrawiam, Tomek Widzę, że wszyscy korzystają z weekendu i mało osób siedzi przed komputerem:D W każdym bądź razie czekam jeszcze na kilka słów odnośnie tych salomonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Widzę, że wszyscy korzystają z weekendu i mało osób siedzi przed komputerem:D W każdym bądź razie czekam jeszcze na kilka słów odnośnie tych salomonów... Myslę, ze salomony nie zdolasz w pelni wykorzystac...radzilbym narty o promieniu R<15m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Stało się Kupiłem narty Fischer RX8 06/07 175cm z wiązaniami FX 12 Railflex, już nie mogę się doczekać kiedy spadnie śnieg i będę mógł na nich pojeździć Dzięki Chłopaki za pomoc w wyborze nart. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jak zobacze kogoś o 2 głowy wyższego i na takich samych nartach dłuższych o 10cm to będę wiedział, że to Ty Nie musisz naszywek forumowych kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinner Napisano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Też myślę, że to dobry wybór Na pewno będziesz z nich zadowolony P.S. Fischer, to już chyba zdominował to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi