gordasz Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam , chciałem zapytać czy ktoś może użytkuję nartę z tytułu : Salomona 3v race powerline 11/12 http://www.skionline...speed,5578.html Czy możecie mi coś więcej o tej narcie powiedzieć? Jak się jeździ ? Czy w porównaniu do innych slalomek z tego poziomu odstaje od reszty na + lub - ? Jakie są wasze opinie? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dosyć ciekawa propozycja z firmy Salomon. Bez fajerwerków ale poprawnie zachowuje się na stoku. Myślę, że godna polecenia pod warunkiem, że jest w odpowiedniej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Miałem przyjemność jazdy w styczniu, przez 1 dzień: - dość dynamiczne, ale nie agresywne - bardzo stabilne i chętnie jadą dłuższym skrętem - nieźle sobie radzą w gorszych warunkach Dla mnie bardzo fajne , wręcz do całodziennej jazdy Ale ja lubię salomony, więc opinia może trącić stronniczością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi