jan koval Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hmmm, mam wrażenie, że nie bardzo wiem o co Ci biega....W jakiejś części tam gdzie wspomniany Eric Hjorleifson to tak. Sam się zdziwiłem. Nie przypuszczam by gość łaził z, łaził na, wspinał się, zakładał foki po to by przed samym zjazdem zmienić narty na takie z innymi wiązaniami. Kubato mialo byc jedno zdanie, stad troche inacej wyglada.a chodzilo mi o to,ze , za wyjatkiem scen (np typowa scena jak glowa wylania sie ponad spadzisty grzbiet lub nawis) , ci ludzie sa dowozenii heli na miejsca akcji - po prostu to ma wiecej sensu i owocuje wieksza iloscia dobrych ujec…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karat10 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Cena wiązań w Polsce 1699zł, w zestawie z nartami dynastar Alti 79, dynastar Alti Powder, czy dynastar Altitral Mythic Light 4399zł. To dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi