Wujot Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 To już za miesiąc! Czuję się wyposzczony - przeżyję nawet te 3 lodowce (na rozgrzewkę). Czuję coś, że to będzie "ostry" sezon. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Czuję, że i w tym roku odezwę się o jedno małe miejsce dla mnie:) Pozdrawiam Ewelina. Coś czuję, że znów Cię powieziemy... pozdro Wiesiek Użytkownik Wujot edytował ten post 14 wrzesień 2012 - 15:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam My z Jarkiem jeszcze trochę jedną nogą w strapach ale powoli myślimy o sezonie zimowym. Przed nami jeszcze tylko 1 wyjazd do ciepłych krajów wygrzac dupki i popływać by na dobre odstawić sprzęt do piwnicy. My myślimy poważnie o Tyrolu ale jesteśmy też w sumie otwarci - nawet zastanawiamy się nad opcją nie kupowania sezonówki a wyjazdem troche Włochy , troche Francja. My myślimy o piewrwszym wyjeździe na Stubai - w okolicy 1 listopada - mamy nawet wstepnie kwaterki klepnięte - wyjazd na 4 -5 dni . Ja nie bylam tam jeszcze a chciałabym zobaczyć. Pozdrawiamy Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gardenia Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 te cieple kraje daj znac jak cos bedzie ciekawego,mysle o pazdzierniku egipt- polatac, poplywac pozdrawiam andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 czołem, czy ten wyjazd jest aktualny? zabrałbym się z wami gdzieś w grudniu Mam miejsce na wyjazd w te rejony tydzień później,czyli od 14.12 Pozdrowienia z Soelden-dziś była mega jazda poza trasami w słońcu po wczorajszych całodniowych opadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi