fanatyk Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Szukam sprawdzonego apartamentu na północy Chorwacji, nie dalej na południe niż w Zadarze dla 4 os. Blisko morza i centrum (pieszo). Czy ktoś ma jakieś doświadczenie, namiary?? Będę wdzięczny za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 http://www.booking.c...430efb049d74X15 ja rok temu byłem jak powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Niestety wyprzedane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 pisz besposrednio do wlasicielki na email chyba jest na jej stronec. booking ma tylko kilka pokoi z danego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fun. Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jak masz czas na czytanie....http://www.cro.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam ja dwa razy pojechałem z rodziną w ślepo, są tam agencje turystyczne bez problemu dostaliśmy fajne pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 pisz besposrednio do wlasicielki na email chyba jest na jej stronec. booking ma tylko kilka pokoi z danego miejsca Kurcze nie widzę tego e-maila:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Kurcze nie widzę tego e-maila:( oj kolego pokłóciłeś się z wujaszkiem google.? http://www.villa-lipa.com/VilaLipa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 110E za apt 4 os./noc to trochę drogo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cześć W środku wakacji możę byc kiepsko - chyba, że zamierzasz wynająć coś na jesień na przyklad. Polecam rozwiązanie opisane przez Artomana. Ja wprawdzie zawsze mam na pokladzie namiot i cały sprzęt ale wiele okazji do przespania się w godziwych warunkach i w bliskości morza było. A poza tym fajna przygoda. Jakbyś jednak zmienił zamiary i chcial bardziej na S (poniżej Splitu, Makarskiej) to mogę spróbowac pomóc. Jakby co pisz na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michciu99 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam. Nawet w środku wakacji powinieneś znaleźć kwaterę bez większego problemu. Ja zazwyczaj jadę w ciemno i jakoś dłużej niż 20 minut nigdy nie szukałem. Jak zapukasz do domu Chorwata z pytaniem o apartament,a on w nie będzie miał nic wolnego, albo coś Ci nie przypasuje, to obdzwoni wszystkich jakich zna, ale z rąk Cię nie wypuści. Przyczyna tego jest bardzo prosta. Dla wielu Chorwatów to zwyczajnie zarobek, więc doskonale wiedzą jak dbać o klienta z gotóweczką. Wyjazd w ciemno ma plusy takie, że widzisz co kupujesz i możesz negocjować cenę. Zawsze możesz skorzystać na miejscu z usług agencji turystycznej. Jeżeli jedziesz w szczycie sezonu, to raczej doradzam wybór mniejszych przejść granicznych z powodu na możliwe korki, oraz planowanie wyjazdu raczej nie w weekend. Miłego wypoczynku i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi