Porter Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Szabir wrzuć może na pierwszą stronę dokładny adres hotelu i jakiś skan polisy TRAVEL, którą opłacamy. Może gdzieś to sobie w postach wisi, ale nie mam czasu na szukanie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Szabir wrzuć może na pierwszą stronę dokładny adres hotelu i jakiś skan polisy TRAVEL, którą opłacamy. Może gdzieś to sobie w postach wisi, ale nie mam czasu na szukanie :cool: a Porter spac nie mozesz ze o tej godzinie piszesz? Ps. Turbo tez by prosil o skan polisy a nie "slowo honoru" zuzzy... Bez urazy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Rozumiem, że temat sprzętu grającego umarł z powodu malych luków bagażowych Autokaru W2. Ponoć w drugim jest więcej miejsca. Tak radzi Szabir Szukam zatem dobrego opiekuna sprzętu ( 2 paczki - torby ) który zadeklaruje się przepakowac go z W2 do W1 we Wrocławiu. Ja dowiozę sprzęt z Opola do miejsca postoju W2 - Lotos - droga Krapkowice - Racibórz i go zapakuje Czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
at9 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Zechar ja wsiadam we wro i mogę go wrzucic do wa1. Do wroclawia moze jechac na moim miejscu. Tylko ze lepiej jeszcze znalesc kogos kto zaopiekuje sie nim w WA1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Zechar ja wsiadam we wro i mogę go wrzucic do wa1. Do wroclawia moze jechac na moim miejscu. Tylko ze lepiej jeszcze znalesc kogos kto zaopiekuje sie nim w WA1 Zechar ja będę wsiadał w Krapkowicach, więc nie ma problemu - do Wrocławia powinienem być jeszcze w miarę odpowiedzialnym obywatelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ---------------------------------- jeśli chodzi o sposób i formę zakwaterowania są 3 możliwości: 1- wszyscy się ładujecie na hurra i staracie się wyrwać co wasze - będzie okrutny sajgon i wszystko się wydłuży o kilka godzina jak znam życie ktoś na koncu zostanie bez apartamentu. W takim przypadku ja umywam łapki od pomocy i również dbam tylko o siebie. 2 - do recepcji wchodzą tylko przedstawiciele ap. wraz z kartą i gotówką na klimatyczne najpiękniejszą podwersją tego co się stanie jest możliwość, ze recepcja położy nam klucze od ap ( które będę dzielił i wydawał wraz se skipassami ) a do 2 dni zglosiicie się osobiście indywidualnie ap. do recepcji celem uzupełnienia kaucji, klimatycznego etc. drugą możliwość taka, że zechcą nas zaraz okaucjować i pobrać kilmatyczne. Zakładam, że będą nas obsługiwać min 2 okienka. W jednym stanie z listą rezydentka a w drugim ja z kimś kto zna Francuski lub dobrze angielski i bedziemy obsługiwać drugą cześć listy.Jeśli tylko wytrzymacie z nerwami i do recepcji nie będzie wchodził nikt oprócz reprez. apartamentu to w miarę szybko powinniśmy się wszyscy zalokować. ---------------------------- pilise podam popołudniu bo jesscze ją dopisują Użytkownik Szabir edytował ten post 03 styczeń 2013 - 13:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Szabir tu nie ma co dyskutowc nad mozliwymi wariantami!dla naszego dobra Ty z jakims pomocnikiem lub pomocnikami biezesz sprawy w swoje rece i decydujesz jak mamy dzialac a my do tego dostosujemy sie bezwzglednie:):cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
at9 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Czyli po skipasy nie udajemy się osobno do kas? Fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr-m Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Zechar ja wsiadam we wro i mogę go wrzucic do wa1. Do wroclawia moze jechac na moim miejscu. Tylko ze lepiej jeszcze znalesc kogos kto zaopiekuje sie nim w WA1Witam, Jeśli nie ma innych chętnych z WA1, to ja mogę się podjąć tego odpowiedzialnego zadania, pod warunkiem, że nie będzie się ono wiązało ze spędzeniem całej podróży w luku bagażowym z tym torbami. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dzięki za szybki odzew. Wrzucam graty grające do W2 w Krapkowicach i osobiście poprosze Damiana aby wrzucił je we Wrocku do W1 A potem zobaczymy co z tego wyjdzie ???? Zatem do zobaczenia o 18.oo w Krapkowicach Ciekawy jestem ilu juz będzie zmęczonych narciarzy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Les Coches – Le Hameau du Sauget Adres : Le Hameau du Sauget Les Coches 73210 – Bellentre Współrzędne GPS: latitude : 45.55950000 longitude : 6.73539000 Numer telefonu do recepcji: +33 4 79 41 40 40 Godziny otwarcia pn – czw: 8:00 – 12:00 i 16:00 – 20:00 Godziny otwarcia w piątek: 8 – 12:00 i 15 – 24:00 Godziny otwarcia recepcji w soboty: 24/24h niedziela: 24:00 – 13:00 i 16:00 – 20:00 Odbiór kluczy: od 17h W razie późniejszego przyjazdu należy poinformować recepcję. Opłaty, które zostaną pobrane przy odbiorze kluczy: Kaucja zwrotna za apartament: 200€ za apartament (zastaw z karty kredytowej) Taksa klimatyczna: ok.1 €/dzień/os. (od 13r.ż.) Opcjonalnie: Poszewki na pościel: w cenie Ręczniki: 9€/ komplet/ os. Końcowe sprzątanie (oprócz kuchni): od 40€ (w zależności od apartamentu) Zestaw środków czystości: 9€ Formuła „komfort +”: łóżka pościelone w dniu przyjazdu, podwójny komplet ręczników, końcowe sprzątanie (oprócz kuchni), zestaw detergentów: 20€/ os./ tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja) TV : w cenie Wifi na recepcji: ok. 20€/ tydzień Przechowalnia sprzętu narciarskiego: w cenie Zestaw dla dziecka (krzesełko, łóżeczko): 16€/ tydzień (należy wcześniej zarezerwować) Parking odkryty, publiczny: bezpłatny Pobyt zwierząt: 55€/ tydzień Zdawanie apartamentu: Apartament należy zdać przed godziną 10h, najlepiej jest umówić się (przy odbiorze kluczy) z recepcją na konkretną godzinę. Apartament musi być wstępnie posprzątany: zdjęte poszewki, poskładana pościel, posprzątana kuchnia (naczynia pozmywane i poukładane w szafkach, lodówka opróżniona), śmieci wyrzucone.... Przy zdawaniu apartamentu, bagaże muszą znajdować się na zewnątrz apartamentu, nie można nic zostawiać w apartamencie. Kaucja zostaje zwrócona po sprawdzeniu apartamentu. Załączone miniatury Użytkownik Szabir edytował ten post 03 styczeń 2013 - 22:06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 --------------------------------------- numer dodano również w 1 poście. nr polisy W P P 0 2 1 7 2 3 6 tel, do centrum Alarmowego PZU spoza granic kraju tel. +48 22 505 15 95. ubezpieczenie Travel ;(KL) - 40 000,- zł (NNW): Za 100% uszczerbku na zdrowiu: 10 000,-zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ------------------------------ Dla osób jadących autokarami opłata 10,- zł za gadżety ( zajefajne z resztą ) odbędzie się już na pokładzie Szabirolotów . W poszczególnych autobusach opłaty będą zbierać: WA 1 - Meetal WA 2 - Nieprawda pozostali reprezentanci poszczególnych samochodów zgłoszą się do mnie osobiście z mamoną po przyjeździe. ----------------------------------------------------- Ponad to, wstępnie dalej wisi rezerwacja SNQ baru wg pewnego pomysłu ( powtórzenie poniżej ) Ja zrobiłem już swoje i oddaję pałeczkę dalej w tej kwestii wieć jesli chcecie dalej cos z tym robić to macie temat podany na talerzu i wystarczy go tylko potwierdzić i uzgodnić szczególy. przypomnienie Poniedziałek 7 godz. 19.00 -22.00 - wieczorek zapoznawczy dla wszystkich ! ( w snack Barze na stoku ok 200 m od naszego hotelu )w programie między innymi konkursy, zabawy, nagrody, disco show DJ Zenek, zdjęcia i filmy grupowe - obecność obowiązkowa albo bunga - bunga za karę Zamawiam dla Was na początek symbolicznie po jednym w/w zestawie z grilla za 13 euro na apartament ! myślę, że nie zabijecie mnie za to, a w końcu to przekąska +piwo +wino a ew. zrzutka będzie wręcz symboliczna. Na pozostałą konsumpcję %mamy również zniżki, więc jak weźmiecie po jednym niedrogim piwie to właściciele winni być zadowoleni i skłonni powtórzyć nam imprę w środę. Środa 9 godz. 19.00 - 22.00 - urodziny jubilatów - tańce hulanki swawola + disco sto©k show + niespodzianki - miejsce akcji bar na stoku wstęp to dowolny datek do kapelusza dla szczęśliwie urodzonych oraz zamówienie czegoś w barze na podobnych zasadach jak w poniedziałek. Zapraszamy wszystkich serdecznie w tym tych, którym spodobała się poniedziałkowa bunga - bunga Użytkownik Szabir edytował ten post 03 styczeń 2013 - 18:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 [*]urlop wzięty i przyznany. stop [*]bilet PKP z Poznania do Bresslau kupiony stop. [*]małe papu na drogę i trzy pierwsze dni kupione. stop. [*]narty pożyczone. stop. [*]tabletki do zmywarki wg intencji obywatela Siano kupione. stop. [*]jutro jeszcze jurki trza kupić. stop. [/list] Tylko kurka pogoda letnia i nie wiem czy pontonu lepiej nie zabrać widziałem jakąś prognozę gdzie pokazali max do 10 stopni w La Plange czy jak go tam zwą.. Użytkownik TurboDymoMan edytował ten post 03 styczeń 2013 - 20:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 po jakiego wy go zabieracie to ja nie wiem zróbcie mu powtórkę z zielonej nocy turbo sie ucieszy Użytkownik mm2 edytował ten post 03 styczeń 2013 - 20:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 nie jestem pewien, ale odnośnie sprzątania końcowego też chyba coś wcześniej było skrobnięte, że w cenie W cenie zakwaterowanie w powyższym hotelu 7 noclegów ( doba od 17.00 - 10.00 )skipass na teren "La Plagne” 225 km tras ( La Plagne + Peisey Vallandry + Les Coches + Champagny) Formuła „komfort +” - łóżka pościelone w dniu przyjazdu, komplet ręczników podatek VAT, Opcjonalnie: Poszewki na pościel: w cenie Ręczniki: 9€/ komplet/ os. Końcowe sprzątanie (oprócz kuchni): od 40€ (w zależności od apartamentu) Zestaw środków czystości: 9€ Formuła „komfort +”: łóżka pościelone w dniu przyjazdu, podwójny komplet ręczników, końcowe sprzątanie (oprócz kuchni), zestaw detergentów: 20€/ os./ tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja) PS faktycznie widziałem - w opcji formuła "komfort+" Użytkownik damek edytował ten post 03 styczeń 2013 - 19:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 nie jestem pewien, ale odnośnie sprzątania końcowego też chyba coś wcześniej było skrobnięte, że w cenie My mamy formułę "komfort +" kuchnię masz posprzątać z grubsza, naczynia i szklanki poukładać tak jak były, toaletę i sanitariaty oddać w takim stanie jak zastałeś a do oddania podłogi w czystości służy załączony w ap. odkurzacz. ot cała filozofia. 4 osoby robią to w 15 minut na fajrant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]35503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35504[/ATTACH] pop....ło Cię już do reszty z tymi zdjęciami ????? weź to usuń człowieku !! Użytkownik Szabir edytował ten post 03 styczeń 2013 - 19:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 czyli ręczniki również w cenie itp, a Twój dzisiejszy post nie jest dedykowany do naszej grupy?* * co by nie było nieporozumień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 czyli ręczniki również w cenie itp, a Twój dzisiejszy post nie jest dedykowany do naszej grupy?* * co by nie było nieporozumień formuła "komfort +" którą mamy ( odpłatna 2o euro ) zawiera ręczniki i pościel tak jak pisałem w 1 poście od samego początku. Aby być dobrze zrozumianym, pościel/poszwa w rozumieniu żabojadów to dodatkowe prześcieradło które dajesz pomiędzy ciało a koc. Jak ktoś będzie szukał typowej PRL-owskiej poszewki to się zdziwi odkurzacz jest normalny europejski, prawostronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 W imieniu jubilata, Niebieskiego Krzysia, dziękuję wszystkim składkowiczom za super prezent, Zenkowi za ogarnięcie imprezy Załączam krótki filmik, którego jakość trochę odbiega od oryginału z powodu edycji. A wyjazd, jak to Francja - super pogoda, stoki, towarzystwo ... Reszty nie będę komentował, aby nie było - "a, nie mówiłem?" :cool: Ja również dziękuję - Zeniowi za ogarnięcie imprezy (choć nie wiem, czy ten konkurs przypadł mi do gustu ) - wszystkim uczestnikom, za super zabawę :cool: - składkowiczom za super prezent, chociaż nadal nie wiem jakie narty mam sobie kupić :eek: i oczywiście Porterowi za udokumentowanie dla potomnych Użytkownik zuzayyy edytował ten post 23 styczeń 2013 - 23:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambus Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a JA ZALUJE ZE NIE BYŁEM ALE ODBIJAM TO SOBIE W LIVIGNO Z FAMILIA SEE YOU NEXT TIME A NARAZIE CAROSELO BOMBARDINO I BUNGA BUNGA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Szabir, ja Ciebie nie pomawiam, to w końcu nie były moje urodzinki. Współspaczy dobierałeś zupełnie mam wrażenie przypadkowo i ten akurat kawałek imprezy wyszedł Ci naprawdę super. Towarzystwo w pokoju było przednie. Co do prezentów i innych to było pytanie nie wprost co do charakteru tych imprez. Veni, Vidi, Vici, jak mawiają Gruzini Maciek, tej lali to my tylko pod kieckę mogliśmy zaglądać... i tyle naszego To Francuziki ją dmuchali:D oki wiem my jestesmy normalne chopaki i dmuchanych lal nie............:) pozdro dla calego Twojego apartamentu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tu macie przebój wyjazdu PO NASZYMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tu macie przebój wyjazdu PO NASZYMU dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi