jan koval Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Może to pomoże (mi) przekonać Cię ,ze rozmawiamy o tym samym tylko nieco inaczej. http://www.google.pl...tejwAJ70YUZv2ow Dalej podtrzymuję ,ze totalne usztywnianie kostki to nie dla początkujących. Nie oznacza to,ze masz jeżdzić w rozpietych butach. Ja potrafię (oczywiscie normalną jazdę). W narciarstwie zjawisko jest podobne. Odpowiedz sobie dla kogo fleks 130 (buta) a dla kogo 40. powiedz szczerze, czego nie potrafisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drutobrody Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 powiedz szczerze, czego nie potrafisz??? A co, chcesz się zawstydzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 A co, chcesz się zawstydzić? nie bo na wrotkach nie ujezdzam, z ciekawosci pytam, bo interesuja mnie granice ludzkie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi