Buncol555 Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy jest ktoś na forum kto interesuje się tymi maszynami? Chciałbym się dowiedziec jak najwięcej o ratraku Leitner LH250. W necie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam Mam nawet zdjęcie na kompie: O tego ci chodzi? To jest właśnie 250. http://www.pistenraupe.de/Leitner.html Jakby co to pisz, bo uwielbiam w tym siedzieć Jak w każdym urządzeniu zimowym Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekk Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 na stronie www.pistenraupe.de jest mnóstwo zdjęć chyba wszystkich możliwych modeli ratraków..a zna ktoś stronę z jakimiś filmikami może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buncol555 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 no właśnie tez miałem okazje tym jeździć, całkiem ciekawa maszynka tylko chciałbym poznać jakieś dane techniczne i ceny za jakie te ratraki chodzą. Lutek: to ten sam, tylko bez pakiz z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ale śmieszny pojazd może dlatego, że do sprzętu Pistenbully jestem przyzwyczajony no właśnie tez miałem okazje tym jeździć, całkiem ciekawa maszynka tylko chciałbym poznać jakieś dane techniczne i ceny za jakie te ratraki chodzą. chcesz kupić ratrak? Tutaj mamy obrazkową historię ratraków Leitnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A kto umie kierować oprócz mnie taki pojazd :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ja umie kierować ratrak Ma taki pilot http://www.brickshel...ry.cgi?f=145291 - to moje hobby. Już kiedys o tym pisałem. Ratrak jest na zdalne sterowanie. Dodatkowo przedni lemiesz jak i tylny moduł obsługiwane przy pomocy pneumatyki. Do tego jeszcze 2-stopniowa skrzynia biegów i kruszenie lodu napędzane innym silniczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ładny ma frez. Pogratulować Eee myślałem, że się pościgamy... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cześć a znacie może stronke z filmem gdzie można zobaczyć pracę ratraka Co chcesz zobaczyc konkretnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Musiałbym poszukać w swoich archiwach. Jeżeli nie będe mieć to zrobie ci film, ale dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Możesz poszukac również w internecie. Spróbuj wpisać snowcat ( jako ratrak po angielsku ). Powinno coś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 4 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Interesujesz się tym sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Co to za wózek? Masz jego fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Proszę Was o pomoc w sprawie: Chciałbym kupić przez internet jakiś dobry ratrak zdalnie sterowany. Podajcie jakieś linki, gdzie mógłbym kupić tą maszynę... albo pomóżcie w jakikolwiek inny sposób Z góry dzięki (Chodzi mi o takie jak np. w tym filmiku:[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ciB7jUL-mQE&feature=related"]YouTube - Pistenbully Modell 15 Skihalle Neuss[/ame]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz.b Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Troszkę nietypowa ,,zachcianka'' Prawdę mówiąc , to przeglądałem internet , pytałem znajomych i nic nie znalazłem. Ale wpadłem na genialny pomysł - . Wystarczy kupić czołg zdalnie sterowany (podwozie ratraka gotowe) , a resztę (nadwozie) wykonać we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 modele ratraków widziałem w Intersporcie w Zell am See ale czy zdalnie sterowane był to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Z innej beczki - po co Ci taki ratrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz.b Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Z innej beczki - po co Ci taki ratrak? ... znam ten ból -chyba pasjonata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A zdalnie sterowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A czy ten ratrak byłby dobry (czy on jest zdalnie sterowany) ? - http://cgi.ebay.pl/P...:1|293:1|294:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi