zeberkaa Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiem, marka marki nie bierze się znikąd ale domyślam się że można kupić dobrą rzecz nie obłożona wysokimi kosztami reklamy i nie płacić haraczu za popularność. Zwłaszcza w dziedzinie odzieżowej. Dla tego chętnie przyjmę rekomendację odzieży narciarskiej która ma przyzwoitą jakość, nie powala ceną i do tego może nie mieć żadnego firmowego znaczka. Krajowi producenci mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurm28 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiem, marka marki nie bierze się znikąd ale domyślam się że można kupić dobrą rzecz nie obłożona wysokimi kosztami reklamy i nie płacić haraczu za popularność. Zwłaszcza w dziedzinie odzieżowej. Dla tego chętnie przyjmę rekomendację odzieży narciarskiej która ma przyzwoitą jakość, nie powala ceną i do tego może nie mieć żadnego firmowego znaczka. Krajowi producenci mile widziani. nie mam, ale widziałem wielu "ludzi nart' w tym tej marce, czytałem wiele dobrego i jest polska marka/firma jmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 nie mam, ale widziałem wielu "ludzi nart' w tym tej marce, czytałem wiele dobrego i jest polska marka/firma jmp od pewnego poziomu za marke placisz i od tego nie ma ucieczki. im "lepsza" marka, tym wiekszy mark up moze narzucic. zwykle opinia idzie w parze z jakoscia i cena. oczywiscie, nie jest to zaleznosc liniowa. a ile za co placic - to juz indywidualna sprawa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiem, marka marki nie bierze się znikąd ale domyślam się że można kupić dobrą rzecz nie obłożona wysokimi kosztami reklamy i nie płacić haraczu za popularność. Zwłaszcza w dziedzinie odzieżowej. Dla tego chętnie przyjmę rekomendację odzieży narciarskiej która ma przyzwoitą jakość, nie powala ceną i do tego może nie mieć żadnego firmowego znaczka. Krajowi producenci mile widziani. Np. JMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A mogłabyś określić ile Chcesz zapłacić np.: za kurtkę, spodnie itp... Ostatnio w Makro, pojechali ostro po cenach. Ja załapałem się na wyprzedaż w i innej sieci, kupiłem moim paniom kurtki, spodnie... Sam też "wpasowałem" się w fajne łachy, co przy moim gabarycie jest sukcesem. W Łodzi są dwie firmy, co dobrze szyją... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A mogłabyś określić ile Chcesz zapłacić np.: za kurtkę, spodnie itp... Ostatnio w Makro, pojechali ostro po cenach...... Pozdrawiam, radcomHmmm jak by to powiedzieć. To nie jest kwestia pieniędzy, choć nie ukrywam że spodziewam się niewygórowanych cen. Chodzi o to że wolę dać zarobić firmie która nie jest "jedynie słuszną" na rynku, ma dobry produkt i zasługuje na to by ją zauważyć. Nie szukam konkretnej kurtki czy spodni. Szukam miejsca gdzie w razie potrzeby i wolnych środków będę mogła się zaopatrzyć. "Brubeck" oczywiście made in polandTo czemu się tak głupio nazywają? No chyba że to nazwisko. Użytkownik zeberkaa edytował ten post 07 marzec 2012 - 18:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 O na przykład: http://allegro.pl/od...2165820157.html Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mogę polecić polskiego producenta JMP (osobiście przetestowałem). Jedyny problem to dostępność ich produktów, mają słabo rozwiniętą dystrybucję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpina Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Polskie F4 ma nie najgorszą odzież i w miarę przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoczek Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Np. JMP Osobiście nie posiadam takiej odzieży lecz w dniu dzisiejszym miałem okazję rozmawiać na wyciągu w Zieleńcu z instruktorem , który jeździ w tej odzieży i baardzo chwalił jej funkcjonalność. Powiem,że nawet bardzo dobrze wygląda i jest w dotyku "warta" tej ceny Pozdrawiam smoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kupuj bez presji czasu, to co Ci się spodoba, wtedy kiedy jest tanie. Nawet bardzo "markowe" rzeczy z designerskimi metkami można kupić tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (...)w dniu dzisiejszym miałem okazję rozmawiać na wyciągu w Zieleńcu z instruktorem , który jeździ w tej odzieży i baardzo chwalił jej funkcjonalność. Powiem,że nawet bardzo dobrze wygląda i jest w dotyku "warta" tej ceny (...) Czyli tak trochę więcej niż po prostu rozmowa? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoczek Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Czyli tak trochę więcej niż po prostu rozmowa? ... ot tam zaraz coś więcej..... Pozdrawiam smoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zabranie głosu, śledzę uważnie wątek i na pewno skorzystam. Co do Decathlonu to mam wrażenie ze mocno spuścił z jakością. Kiedyś zaopatrywałam się w nim masowo w najtańsze kostiumy pływackie i skarpety sportowe i patrzyłam jak produkty z każdym rokiem są coraz gorszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Chyba każdemu przyda się ten wątek,moim zdaniem nie patrzy się na firmę,ale jakość i solidność Warto też oczywiście czytać szereg opinii na forum które bardzo pomagają w wyborze. Ja tak miałem w kwestii kupna kamerki an stok i doradzono mi firmy Maptaq.Witam No chyba kamerka się mooooocno sprawdziła. Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kup sobie tanie buty przez internet ........ale nie przymierzaj ich przedtem w "fizycznym" sklepie. Ale koleżanka nie pytała o buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 MorioJ jest kobitką??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 MorioJ jest kobitką??????????? Co, może zejdzcie ze mnie Zeberkaa wnoszę że jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 MorioJ jest kobitką??????????? Warto przeczytać początek wątku, nie tylko trzy ostatnie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Warto przeczytać początek wątku, nie tylko trzy ostatnie posty Jerzy, nie czytaj... tak jest zabawniej! Marcin jakoś to wytrzyma:) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jerzy, nie czytaj... tak jest zabawniej! Marcin jakoś to wytrzyma:) Maciek W sumie każdy wątek od trzeciej strony przestaje mieć cokolwiek wspólnego z pytaniem początkowym, więc można zignorować mój apel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Prawdę mówiąc najciekawsze dyskusje zaczynają się od trzeciej strony:) Wyobraźcie sobie wątki według schematu: konkretne pytanie i konkretną odpowiedź. Góra trzy posty w wątku. Żadnego innego punktu widzenia i materiału do zastanowienia się czy poczucia humoru. NUDA panie jak w polskim filmie. Poza tym wszystko już było i forum można by zamknąć. Bardzo często wątki poboczne są ciekawsze od tematu podstawowego. Oczywiście nie dotyczy to mojej uwagi w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Oczywiście, takie dyskusje są najciekawsze. Pytanie tylko czy to pomoże twórcy wątku (przy założeniu, że pyta na poważnie, a nie podpucha) i co z tego wyniesie, poza oczywiście zabawą słowem i przekomarzaniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Oczywiście, takie dyskusje są najciekawsze. Pytanie tylko czy to pomoże twórcy wątku (przy założeniu, że pyta na poważnie, a nie podpucha) i co z tego wyniesie, poza oczywiście zabawą słowem i przekomarzaniami ? Oczywiście ,że pomoże. Do trzeciej strony są merytoryczne wypowiedzi a potem.............jazda na całego:) Ale to nie wyróżnia naszego forum a jeśli już to tylko pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale to nie wyróżnia naszego forum a jeśli już to tylko pozytywnie.Fakt faktem że elaboratów chyba u nas najwięcej powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi