polm Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 One nie mają rockera, one są jednym wielkim rockerem . Koleś fajnie się bawi na tych nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bedzie blizej do setki.Dosyc fajna jazda na krawedzi od 26 sek.Nie musze pisac,ze Pettitory maja duuuuzy rocker. można, da się? :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 One nie mają rockera, one są jednym wielkim rockerem . Koleś fajnie się bawi na tych nartach.Za kazdy razem jak je mam w reku mam ochote je kupic pomimo,ze takiej dechy nie potrzebuje.Wygladaja niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwin110 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 One nie mają rockera, one są jednym wielkim rockerem . Koleś fajnie się bawi na tych nartach.Bez rockera też można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bez rockera też można:) Król!!! a najlepsze ze nawet w butach narciarskich potrafi kierowac hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo50 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Zawsze, ale to zawsze marzyłem o takim kombinezonie!!! Narty i opaska znalazła by się gdzieś na strychu, no ale wąsy niestety kazano mi zgolić jakieś dziesięć lat temu. A tą techniką zjeżdżaliśmy w zlebie przy Samotni w Karpaczu oj dawno, dawno temu...... To se nevrati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kombinezon w takim retro stajl nabyl kumpel w... Decathlonie, w sensie podobny fajnie sie prezentuje wiesz mozesz oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bez rockera też można:) Czyli jak ktoś teraz będzie pytał o uniwesalne narty, to odpowiedni model znajduje się na tym filmie :D:D Początkowa scena rozsuwania desek jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 filmik piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 -kolor kombinezonu... -torba "nerkówka"... -okulary-'takie'w tamtych czasach-->"ekstragigacoool"... Eh...VINTAGE RULES! p.s nie miałem takiego koloru kombinezonu i .... stanowczo takiej techniki jazdy w takich warunkach oraz "ewolucji".... poza tym--->bardzo dziękuję za "wspominki"... Użytkownik snowblade'man edytował ten post 07 kwiecień 2013 - 21:41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 -kolor kombinezonu... -torba "nerkówka"... -okulary-'takie'w tamtych czasach-->"ekstragigacoool"... Eh...VINTAGE RULES! p.s nie miałem takiego koloru kombinezonu i .... stanowczo takiej techniki jazdy w takich warunkach oraz "ewolucji".... poza tym--->bardzo dziękuję za "wspominki"... zobacz tutaj…….. wlasnie wczoraj sie tak produkowalem na koniec sezonu http://www.kochamnar...7__p1010749.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 http://www.kochamnar...7__p1010749.jpg ...absolutny minus za brak "nerkówki" i kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ...absolutny minus za brak "nerkówki" i kask Yeeeeaaap ale kask musowo - ale za to tez stary!!! ale musisz przyznac plus za dobranie samochodu, czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 -kolor kombinezonu... -torba "nerkówka"... -okulary-'takie'w tamtych czasach-->"ekstragigacoool"... i to profesjonalne żelazko do nart które dostał w spadku po babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carteross Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 dobrze że ludzie wracają czasem do starych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 dobrze że ludzie wracają czasem do starych rzeczy ` sam bylem zasakoczony wczoraj caly dzien spedzilem na P-30, Volkl, 205cm…. w owym czasie to byla pierwsza SL-ka narta 20-paroletnia, z niezapomnianymi wiazaniami marker rotamat, MRR da sie na niej robic prawie wszystko. skret ciety? prosze bardzo. szybki smig - dlaczego nie?. dlugie GS-owe skrety - oczywiscie. takze jezdzilem karvingowo - ta narta chce robic wszystko doskonale…. no i to podparcie na odleglosci 205cm - niezapomniane i niezastapione…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ale musisz przyznac plus za dobranie samochodu, czy nie??? 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cześć zobacz tutaj…….. wlasnie wczoraj sie tak produkowalem na koniec sezonu http://www.kochamnar...7__p1010749.jpgTez miałem taki pomysł - ubiegłeś mnie - tylko, że narty mi do samochodu nie wchodzą. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Gdzies na strychu jeszcze lezy kombinezonik z avatara...... jednak przewiduję pewne problemy z rozmiarem....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cześć Tez miałem taki pomysł - ubiegłeś mnie - tylko, że narty mi do samochodu nie wchodzą. Pozdrowienia Chciales sobie zrobic zdjecie? Nart nie musisz nigdzie wozic, sa jeszcze kupy sniegu i jakas choinke tez w Wa-wie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przeczytałem cały temat od deski do deski. Rozłożone na 4 dni. Pomimo różnych przepychanek słownych bardzo fajnie się to czytało Czas pokaże co z tym Rockerem będzie chociaż przeglądając ofertę nart na dzień dzisiejszy to trudniej znaleźć nartę bez rockera niż z. Cześc No i jaki z tego wniosek na przyszłość? Widziałeś ostatnio w ofercie narty do funu?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mig Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 było było a propos tematu to od niedawna mam okazję dłużej jeździć na moich pierwszych nartach z rokerem - kastle BMX 88 (pod butem) w długości 178, promień 20 m, mają a la rokera z przodu. Komfort i wielka pewność jazdy, a to o co się bałem czyli wprowadzenie w skręt - bezproblemowe. Tyle że potrzebują długich stoków i tu moja górka jakoś nie całkiem pasi , hihihihi. Jestem za rokerem w tego typu nartach, doskonała rekreacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dlaczego utożsamiasz cechy Twoich nart z rockerem a nie z innymi parametrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 16 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 było było a propos tematu to od niedawna mam okazję dłużej jeździć na moich pierwszych nartach z rokerem - kastle BMX 88 (pod butem) w długości 178, promień 20 m, mają a la rokera z przodu. Komfort i wielka pewność jazdy, a to o co się bałem czyli wprowadzenie w skręt - bezproblemowe. Tyle że potrzebują długich stoków i tu moja górka jakoś nie całkiem pasi , hihihihi. Jestem za rokerem w tego typu nartach, doskonała rekreacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dlaczego utożsamiasz cechy Twoich nart z rockerem a nie z innymi parametrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi