Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 o rokerze napisałem a propos inicjacji skrętu, bo tego radiusa 20metrowego się bałem; ale masz pewnie sporo racji , bo te dość potężnie wyglądające deski są bardzo bardzo lekkie i to + wycięcia w dziobach i piętkach (hollowtech) musi mieć duże znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Nie było miała byc załaczona fotka z 'rockerem' z KFC.... ale nowe forum nie puszcza fotek z androida; pisze, że administracja wyłączyła taką mozliwość.(albo, co bardziej prawdopodobne, ja nie wiem jak...) a przy okazji: kupię narrty K2 superburnin rocznik 2012/13 dł 160 cm (167???) dla osobniczki o 'długosci' 163 cm..... jakiś tam rocker mają.... Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 kup Jej Michał normalne narty a nie babskie nibydeski ..... moje ostatnie doświadczenia z długością pozwalają powiedzieć, że tylko 167 powinieneś kupić. Na 200%. Ogarnie je w moment, nie tak jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Sprawdzałem- te 'nibybabskie' - mają bebechy z chargera, tylko grafika 'płonąca'...... a to całkiem solidna narta.... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 oki oki... niechże będzie...co do długości to jestem pewien że tak jak kiepsko jeżdżę tak samo pewne jest to 167. Znaczy bardzo pewne , jak dobrze wiesz hihi.Kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 o rokerze napisałem a propos inicjacji skrętu, bo tego radiusa 20metrowego się bałem; ale masz pewnie sporo racji , bo te dość potężnie wyglądające deski są bardzo bardzo lekkie i to + wycięcia w dziobach i piętkach (hollowtech) musi mieć duże znaczenie Rzecz w przyrodzie powszechnie znana, że radius im większy tym bardziej agresywny i dotkliwiej kąsa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ... a przy okazji: kupię narrty K2 superburnin rocznik 2012/13 dł 160 cm (167???) dla osobniczki o 'długosci' 163 cm..... jakiś tam rocker mają.... ... Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Na to też jest sposób. Harpia był "odpowiedzialny" za "dizajn" nart Jantar. Jestem przekonany że poproszony machnąłby na tych chargerach za....stego burna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mig Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek A miałem, ale przyznasz, że dynastary, które je zastąpiły są o niebo ciekawsze - niezła wymiana... Młoda ma lepsze zajęcia niz narty. Na hasło wyjazd reaguje z dużym opóźnieniem... Teraz bardziej, że ze strojów to studniówkowa sukienka a z butów to mało narciarskie szpile 12 cm... Poczekamy na wyprzedaże - może coś sie upoluje sensownego. a w sprawie rockera: było? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ale wyjechane , qrde chyba nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Temat od początku był raczej oczywisty dla osób jeżdżących na nartach i choć trochę znających mechanikę jazdy. Przydatność rocekra poza trasą jest oczywista. Brak jego zastosowania na trasie również. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 17 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty z rockerem są duzo lepsze? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 kup Jej Michał normalne narty a nie babskie nibydeski ..... moje ostatnie doświadczenia z długością pozwalają powiedzieć, że tylko 167 powinieneś kupić. Na 200%. Ogarnie je w moment, nie tak jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Sprawdzałem- te 'nibybabskie' - mają bebechy z chargera, tylko grafika 'płonąca'...... a to całkiem solidna narta.... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 oki oki... niechże będzie...co do długości to jestem pewien że tak jak kiepsko jeżdżę tak samo pewne jest to 167. Znaczy bardzo pewne , jak dobrze wiesz hihi.Kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 o rokerze napisałem a propos inicjacji skrętu, bo tego radiusa 20metrowego się bałem; ale masz pewnie sporo racji , bo te dość potężnie wyglądające deski są bardzo bardzo lekkie i to + wycięcia w dziobach i piętkach (hollowtech) musi mieć duże znaczenie Rzecz w przyrodzie powszechnie znana, że radius im większy tym bardziej agresywny i dotkliwiej kąsa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ... a przy okazji: kupię narrty K2 superburnin rocznik 2012/13 dł 160 cm (167???) dla osobniczki o 'długosci' 163 cm..... jakiś tam rocker mają.... ... Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Na to też jest sposób. Harpia był "odpowiedzialny" za "dizajn" nart Jantar. Jestem przekonany że poproszony machnąłby na tych chargerach za....stego burna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mig Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek A miałem, ale przyznasz, że dynastary, które je zastąpiły są o niebo ciekawsze - niezła wymiana... Młoda ma lepsze zajęcia niz narty. Na hasło wyjazd reaguje z dużym opóźnieniem... Teraz bardziej, że ze strojów to studniówkowa sukienka a z butów to mało narciarskie szpile 12 cm... Poczekamy na wyprzedaże - może coś sie upoluje sensownego. a w sprawie rockera: było? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ale wyjechane , qrde chyba nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Temat od początku był raczej oczywisty dla osób jeżdżących na nartach i choć trochę znających mechanikę jazdy. Przydatność rocekra poza trasą jest oczywista. Brak jego zastosowania na trasie również. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 17 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty z rockerem są duzo lepsze? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ... a przy okazji: kupię narrty K2 superburnin rocznik 2012/13 dł 160 cm (167???) dla osobniczki o 'długosci' 163 cm..... jakiś tam rocker mają.... ... Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keicam Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Na to też jest sposób. Harpia był "odpowiedzialny" za "dizajn" nart Jantar. Jestem przekonany że poproszony machnąłby na tych chargerach za....stego burna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mig Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek A miałem, ale przyznasz, że dynastary, które je zastąpiły są o niebo ciekawsze - niezła wymiana... Młoda ma lepsze zajęcia niz narty. Na hasło wyjazd reaguje z dużym opóźnieniem... Teraz bardziej, że ze strojów to studniówkowa sukienka a z butów to mało narciarskie szpile 12 cm... Poczekamy na wyprzedaże - może coś sie upoluje sensownego. a w sprawie rockera: było? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ale wyjechane , qrde chyba nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Temat od początku był raczej oczywisty dla osób jeżdżących na nartach i choć trochę znających mechanikę jazdy. Przydatność rocekra poza trasą jest oczywista. Brak jego zastosowania na trasie również. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 17 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty z rockerem są duzo lepsze?
keicam Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek Na to też jest sposób. Harpia był "odpowiedzialny" za "dizajn" nart Jantar. Jestem przekonany że poproszony machnąłby na tych chargerach za....stego burna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mig Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek A miałem, ale przyznasz, że dynastary, które je zastąpiły są o niebo ciekawsze - niezła wymiana... Młoda ma lepsze zajęcia niz narty. Na hasło wyjazd reaguje z dużym opóźnieniem... Teraz bardziej, że ze strojów to studniówkowa sukienka a z butów to mało narciarskie szpile 12 cm... Poczekamy na wyprzedaże - może coś sie upoluje sensownego. a w sprawie rockera: było? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ale wyjechane , qrde chyba nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Temat od początku był raczej oczywisty dla osób jeżdżących na nartach i choć trochę znających mechanikę jazdy. Przydatność rocekra poza trasą jest oczywista. Brak jego zastosowania na trasie również. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 17 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty z rockerem są duzo lepsze?
mig Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Przecież miałeś takie... znaczy chargery... Trzeba było zostawić... Dla nas były za krótkie, ale dla dziewczyny w sam raz. Wiem, wiem Nie ten "dizajn" i nie te kolory Tadek A miałem, ale przyznasz, że dynastary, które je zastąpiły są o niebo ciekawsze - niezła wymiana... Młoda ma lepsze zajęcia niz narty. Na hasło wyjazd reaguje z dużym opóźnieniem... Teraz bardziej, że ze strojów to studniówkowa sukienka a z butów to mało narciarskie szpile 12 cm... Poczekamy na wyprzedaże - może coś sie upoluje sensownego. a w sprawie rockera: było? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ale wyjechane , qrde chyba nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Temat od początku był raczej oczywisty dla osób jeżdżących na nartach i choć trochę znających mechanikę jazdy. Przydatność rocekra poza trasą jest oczywista. Brak jego zastosowania na trasie również. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 17 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kaem Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ale wyjechane , qrde chyba nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ciekawe jak z perspektywy 5 lat powstania wątku bronią się wpisy :) Temat od początku był raczej oczywisty dla osób jeżdżących na nartach i choć trochę znających mechanikę jazdy. Przydatność rocekra poza trasą jest oczywista. Brak jego zastosowania na trasie również. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 17 z 17 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi