quanto1 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 witam!przed wyjazdem na narty do Włoch zakupiłem kamerkę SJCAM 4000 wifi.oczywiście 100% oryginał.sprawowała się na wyjeździe bez zarzutu.filmy dobrze nagrane i całkiem ostre,kolory żywe.tak więc polecam,ja jestem bardzo z niej zadowolony . I słuszny wybór kamery.Tez jestem za tym żeby kupić coś co fajnie nagrywa za rozsądne pieniadze niż wydawać kasę na GoPro i szpanowac na stoku na rowerze nurkowaniu .Wolę przeznaczyć różnicę na karnety hehe. Pozdrawiam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 75 Dodano 12 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 6 7 7 5 Popularne dni 28 Lis 10 27 Lis 9 18 Wrz 6 26 Mar 4 Top użytkownicy w tym temacie Piskoor 6 odpowiedzi bocian74 7 odpowiedzi nikon255 7 odpowiedzi moruniek 5 odpowiedzi Popularne dni 28 Lis 2022 10 odpowiedzi 27 Lis 2022 9 odpowiedzi 18 Wrz 2012 6 odpowiedzi 26 Mar 2016 4 odpowiedzi Popularne posty mig 28 Listopada 2022 Kup nowe Gopro. Konieczność filmowania wszystkiego wokół mija po 2-3 sezonach max i wtedy jeszcze można to sprzedać za sensowne pieniądze..... SzymQ 28 Listopada 2022 I słusznie. Żeby były fajne filmy to szybki dronik z follow me. Co prawda budżet trzeba będzie poszerzyć, ale chyba na bąbelku nie ma co oszczędzać. Wózek 3w1 kosztuje podobnie a ostatecznie używa się nikon255 29 Listopada 2022 Wozek juz jest, bo sa dwa bombelki. Niestety kamerki ni ma, za to sa nowe kozaczki. Taniej wyszlo i stary zadowolony, bo zadowolony ojciec to szczesliwa rodzina 😂 JG77 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 A vo myślicie o tej nowej kamerce Go Pro 4 Session bardzo mnie kusi ,nie jest orzesadnie droga a za to malutka i prosta w obsłudze 1guzik ,ma ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 I słuszny wybór kamery.Tez jestem za tym żeby kupić coś co fajnie nagrywa za rozsądne pieniadze niż wydawać kasę na GoPro i szpanowac na stoku na rowerze nurkowaniu .Wolę przeznaczyć różnicę na karnety hehe. Pozdrawiam sąsiada Rozczaruje cie ale jestem uzytkownikiem Gp 4 black a nawet przez moment mialem je trzy I nigdy nie przyszlo mi do glowy,ze to szpan.Mniej zawisci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Rozczaruje cie ale jestem uzytkownikiem Gp 4 black a nawet przez moment mialem je trzy I nigdy nie przyszlo mi do glowy,ze to szpan.Mniej zawisci życzę. Nie mówię tu o wszystkich że szpanują może żle to napisałem . Ale przyznasz rację tak jak jest ze wszystkim np.kurtka + spodnie Spyder nartki z górnej półki itd itd na głowie kamera GoPro i stoją na górze i lans bo jeżdzić się nie umie .Osobiście tez miałem Go bo jeżdzę na nartach na rowerze ale jak ją zgubiłem ( miałem ją na kasku rowerowym i uderzyłem w gałęzie i poszła w przepaść w górach ) to było szkoda jak poszło 1,5 tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Harpia Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 To chyba "początek końca" ery Go Pro http://www.spiderswe...tg-tracker.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 I słuszny wybór kamery.Tez jestem za tym żeby kupić coś co fajnie nagrywa za rozsądne pieniadze niż wydawać kasę na GoPro i szpanowac na stoku na rowerze nurkowaniu .Wolę przeznaczyć różnicę na karnety hehe. Pozdrawiam sąsiada Gopro do narciarstwa i filmów szkoleniowych sie na daje to raz , dwa musi byc druga osoba ktora dotrzyma tempa żeby film był wyraźny bo z kilkunastu metrów nie wiele widać . Do nurkowania to aparat i wychodzą super zdjęcia . Gopro miałem , sprzedałem i nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 lat później... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Ktos zorientowany w kamerkach? Do tysiaka sjcam sj10 pro czy cos lepszego? Napewno chcialbym wymienne baterie i ekran do podgladu. Mam gopro 5 session i zima bateria pada w moment. Kamere musze pod pazucha wozić 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 33 minuty temu, nikon255 napisał: Ktos zorientowany w kamerkach? Do tysiaka sjcam sj10 pro czy cos lepszego? Napewno chcialbym wymienne baterie i ekran do podgladu. Mam gopro 5 session i zima bateria pada w moment. Kamere musze pod pazucha wozić 😂 Ja mam Gopro 10. Bateria to słaby punkt tej kamery, można jednak dokupić od wersji 9, baterię Enduro, dedykowaną do warunków zimowych lub mieć 2 zapasową. Gopro 9, mocno obecnie wyprzedają, bo weszła już 11, więc w cenie 1100 zł jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) 42 minuty temu, moruniek napisał: Ja mam Gopro 10. Bateria to słaby punkt tej kamery, można jednak dokupić od wersji 9, baterię Enduro, dedykowaną do warunków zimowych lub mieć 2 zapasową. Gopro 9, mocno obecnie wyprzedają, bo weszła już 11, więc w cenie 1100 zł jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Za 1100 to ciezko 8 znalezc. Drogie to w cholere 🙂 Edytowane 27 Listopada 2022 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 23 minuty temu, nikon255 napisał: Za 1100 to ciezko 8 znalezc. Drogie to w cholere 🙂 Da się, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 4 minuty temu, moruniek napisał: Da się, poszukaj. Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 minutę temu, nikon255 napisał: Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Wyślę Ci info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 17 minut temu, nikon255 napisał: Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Napisz do mnie, bo nie mogę wysłać wiadomości do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, nikon255 napisał: ekran do podgladu. 52 minuty temu, nikon255 napisał: Chce bombelka nagrywac a jaki duży bombelek ? jak mały to zupełnie wystarczy telefon z dolnej półki kręcone Xioami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 godzinę temu, Jan napisał: a jaki duży bombelek ? jak mały to zupełnie wystarczy telefon z dolnej półki kręcone Xioami 9 Zasmakowalem juz action cam i jestem zepsuty 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 9 godzin temu, nikon255 napisał: jestem zepsuty 😂 aaa to rozumiem - gadżeciasz 😀 a bąbelek to pretekst. w tym wypadku tylko najnowszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) Kup nowe Gopro. Konieczność filmowania wszystkiego wokół mija po 2-3 sezonach max i wtedy jeszcze można to sprzedać za sensowne pieniądze..... Edytowane 28 Listopada 2022 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Cześć Albo dobry telefon, ja korzystam ze srajfonów i od 13-ki to obraz ze stabilizacją petarda, nieomal jak gopro, a zostanie na dłużej. Pewnie inni producenci też mają równie dobre, pewnie drożej wyjdzie niż sama kamera, ale telefon zawsze przy dupie jest. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Eee macie racje. Nie kupuje 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cześć Albo dobry telefon, ja korzystam ze srajfonów i od 13-ki to obraz ze stabilizacją petarda, nieomal jak gopro, a zostanie na dłużej. Pewnie inni producenci też mają równie dobre, pewnie drożej wyjdzie niż sama kamera, ale telefon zawsze przy dupie jest. pozdrawiam A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 23 minuty temu, moruniek napisał: A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Kupiłem Krzysiu, kupiłem. Tyle można powiedzieć. Filmy robi fajne, ale do sportu taka sobie, No i trzeba o niej pamiętać, choć jest poręczna. Ale kolega kręcił filmy z iPhone 13, petarda i stabilizacja działa bardzo dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 27 minut temu, moruniek napisał: A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Jeśli jeszcze raz miałbym kupić, to pewnie GoPro, chyba najlepsza. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 7 minut temu, Marcos73 napisał: Jeśli jeszcze raz miałbym kupić, to pewnie GoPro, chyba najlepsza. pozdrawiam Chyba niestety tak 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SzymQ Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 3 hours ago, nikon255 said: Eee macie racje. Nie kupuje 😜 I słusznie. Żeby były fajne filmy to szybki dronik z follow me. Co prawda budżet trzeba będzie poszerzyć, ale chyba na bąbelku nie ma co oszczędzać. Wózek 3w1 kosztuje podobnie a ostatecznie używa się go tylko przez jakiś rok 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata Asi Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 A ja polecam Nokia N8. Czasem kręcę filmiki aktualnie posiadanym smartfonem (ze średniej półki), czasem GoPro Black (chyba) 7. Ale najładniejsze ujęcia w najlepszej jakości utrwaliłem Nokią z obiektywem Leica. Nie ma efektu rybiego oka jak GoPro, ogniskowa jest po prostu idealna do filmowania na stoku. Jakość i kolorystyka filmów - po prostu mistrzostwo. W tamtych czasach powstało kilka aparatów z dobrą optyką. Może warto po nie sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
JG77 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 A vo myślicie o tej nowej kamerce Go Pro 4 Session bardzo mnie kusi ,nie jest orzesadnie droga a za to malutka i prosta w obsłudze 1guzik ,ma ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 I słuszny wybór kamery.Tez jestem za tym żeby kupić coś co fajnie nagrywa za rozsądne pieniadze niż wydawać kasę na GoPro i szpanowac na stoku na rowerze nurkowaniu .Wolę przeznaczyć różnicę na karnety hehe. Pozdrawiam sąsiada Rozczaruje cie ale jestem uzytkownikiem Gp 4 black a nawet przez moment mialem je trzy I nigdy nie przyszlo mi do glowy,ze to szpan.Mniej zawisci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Rozczaruje cie ale jestem uzytkownikiem Gp 4 black a nawet przez moment mialem je trzy I nigdy nie przyszlo mi do glowy,ze to szpan.Mniej zawisci życzę. Nie mówię tu o wszystkich że szpanują może żle to napisałem . Ale przyznasz rację tak jak jest ze wszystkim np.kurtka + spodnie Spyder nartki z górnej półki itd itd na głowie kamera GoPro i stoją na górze i lans bo jeżdzić się nie umie .Osobiście tez miałem Go bo jeżdzę na nartach na rowerze ale jak ją zgubiłem ( miałem ją na kasku rowerowym i uderzyłem w gałęzie i poszła w przepaść w górach ) to było szkoda jak poszło 1,5 tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Harpia Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 To chyba "początek końca" ery Go Pro http://www.spiderswe...tg-tracker.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 I słuszny wybór kamery.Tez jestem za tym żeby kupić coś co fajnie nagrywa za rozsądne pieniadze niż wydawać kasę na GoPro i szpanowac na stoku na rowerze nurkowaniu .Wolę przeznaczyć różnicę na karnety hehe. Pozdrawiam sąsiada Gopro do narciarstwa i filmów szkoleniowych sie na daje to raz , dwa musi byc druga osoba ktora dotrzyma tempa żeby film był wyraźny bo z kilkunastu metrów nie wiele widać . Do nurkowania to aparat i wychodzą super zdjęcia . Gopro miałem , sprzedałem i nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 lat później... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Ktos zorientowany w kamerkach? Do tysiaka sjcam sj10 pro czy cos lepszego? Napewno chcialbym wymienne baterie i ekran do podgladu. Mam gopro 5 session i zima bateria pada w moment. Kamere musze pod pazucha wozić 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 33 minuty temu, nikon255 napisał: Ktos zorientowany w kamerkach? Do tysiaka sjcam sj10 pro czy cos lepszego? Napewno chcialbym wymienne baterie i ekran do podgladu. Mam gopro 5 session i zima bateria pada w moment. Kamere musze pod pazucha wozić 😂 Ja mam Gopro 10. Bateria to słaby punkt tej kamery, można jednak dokupić od wersji 9, baterię Enduro, dedykowaną do warunków zimowych lub mieć 2 zapasową. Gopro 9, mocno obecnie wyprzedają, bo weszła już 11, więc w cenie 1100 zł jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) 42 minuty temu, moruniek napisał: Ja mam Gopro 10. Bateria to słaby punkt tej kamery, można jednak dokupić od wersji 9, baterię Enduro, dedykowaną do warunków zimowych lub mieć 2 zapasową. Gopro 9, mocno obecnie wyprzedają, bo weszła już 11, więc w cenie 1100 zł jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Za 1100 to ciezko 8 znalezc. Drogie to w cholere 🙂 Edytowane 27 Listopada 2022 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 23 minuty temu, nikon255 napisał: Za 1100 to ciezko 8 znalezc. Drogie to w cholere 🙂 Da się, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 4 minuty temu, moruniek napisał: Da się, poszukaj. Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 minutę temu, nikon255 napisał: Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Wyślę Ci info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 17 minut temu, nikon255 napisał: Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Napisz do mnie, bo nie mogę wysłać wiadomości do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, nikon255 napisał: ekran do podgladu. 52 minuty temu, nikon255 napisał: Chce bombelka nagrywac a jaki duży bombelek ? jak mały to zupełnie wystarczy telefon z dolnej półki kręcone Xioami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 godzinę temu, Jan napisał: a jaki duży bombelek ? jak mały to zupełnie wystarczy telefon z dolnej półki kręcone Xioami 9 Zasmakowalem juz action cam i jestem zepsuty 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 9 godzin temu, nikon255 napisał: jestem zepsuty 😂 aaa to rozumiem - gadżeciasz 😀 a bąbelek to pretekst. w tym wypadku tylko najnowszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) Kup nowe Gopro. Konieczność filmowania wszystkiego wokół mija po 2-3 sezonach max i wtedy jeszcze można to sprzedać za sensowne pieniądze..... Edytowane 28 Listopada 2022 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Cześć Albo dobry telefon, ja korzystam ze srajfonów i od 13-ki to obraz ze stabilizacją petarda, nieomal jak gopro, a zostanie na dłużej. Pewnie inni producenci też mają równie dobre, pewnie drożej wyjdzie niż sama kamera, ale telefon zawsze przy dupie jest. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Eee macie racje. Nie kupuje 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cześć Albo dobry telefon, ja korzystam ze srajfonów i od 13-ki to obraz ze stabilizacją petarda, nieomal jak gopro, a zostanie na dłużej. Pewnie inni producenci też mają równie dobre, pewnie drożej wyjdzie niż sama kamera, ale telefon zawsze przy dupie jest. pozdrawiam A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 23 minuty temu, moruniek napisał: A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Kupiłem Krzysiu, kupiłem. Tyle można powiedzieć. Filmy robi fajne, ale do sportu taka sobie, No i trzeba o niej pamiętać, choć jest poręczna. Ale kolega kręcił filmy z iPhone 13, petarda i stabilizacja działa bardzo dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 27 minut temu, moruniek napisał: A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Jeśli jeszcze raz miałbym kupić, to pewnie GoPro, chyba najlepsza. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 7 minut temu, Marcos73 napisał: Jeśli jeszcze raz miałbym kupić, to pewnie GoPro, chyba najlepsza. pozdrawiam Chyba niestety tak 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SzymQ Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 3 hours ago, nikon255 said: Eee macie racje. Nie kupuje 😜 I słusznie. Żeby były fajne filmy to szybki dronik z follow me. Co prawda budżet trzeba będzie poszerzyć, ale chyba na bąbelku nie ma co oszczędzać. Wózek 3w1 kosztuje podobnie a ostatecznie używa się go tylko przez jakiś rok 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata Asi Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 A ja polecam Nokia N8. Czasem kręcę filmiki aktualnie posiadanym smartfonem (ze średniej półki), czasem GoPro Black (chyba) 7. Ale najładniejsze ujęcia w najlepszej jakości utrwaliłem Nokią z obiektywem Leica. Nie ma efektu rybiego oka jak GoPro, ogniskowa jest po prostu idealna do filmowania na stoku. Jakość i kolorystyka filmów - po prostu mistrzostwo. W tamtych czasach powstało kilka aparatów z dobrą optyką. Może warto po nie sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 To chyba "początek końca" ery Go Pro http://www.spiderswe...tg-tracker.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 I słuszny wybór kamery.Tez jestem za tym żeby kupić coś co fajnie nagrywa za rozsądne pieniadze niż wydawać kasę na GoPro i szpanowac na stoku na rowerze nurkowaniu .Wolę przeznaczyć różnicę na karnety hehe. Pozdrawiam sąsiada Gopro do narciarstwa i filmów szkoleniowych sie na daje to raz , dwa musi byc druga osoba ktora dotrzyma tempa żeby film był wyraźny bo z kilkunastu metrów nie wiele widać . Do nurkowania to aparat i wychodzą super zdjęcia . Gopro miałem , sprzedałem i nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Ktos zorientowany w kamerkach? Do tysiaka sjcam sj10 pro czy cos lepszego? Napewno chcialbym wymienne baterie i ekran do podgladu. Mam gopro 5 session i zima bateria pada w moment. Kamere musze pod pazucha wozić 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 33 minuty temu, nikon255 napisał: Ktos zorientowany w kamerkach? Do tysiaka sjcam sj10 pro czy cos lepszego? Napewno chcialbym wymienne baterie i ekran do podgladu. Mam gopro 5 session i zima bateria pada w moment. Kamere musze pod pazucha wozić 😂 Ja mam Gopro 10. Bateria to słaby punkt tej kamery, można jednak dokupić od wersji 9, baterię Enduro, dedykowaną do warunków zimowych lub mieć 2 zapasową. Gopro 9, mocno obecnie wyprzedają, bo weszła już 11, więc w cenie 1100 zł jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) 42 minuty temu, moruniek napisał: Ja mam Gopro 10. Bateria to słaby punkt tej kamery, można jednak dokupić od wersji 9, baterię Enduro, dedykowaną do warunków zimowych lub mieć 2 zapasową. Gopro 9, mocno obecnie wyprzedają, bo weszła już 11, więc w cenie 1100 zł jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Za 1100 to ciezko 8 znalezc. Drogie to w cholere 🙂 Edytowane 27 Listopada 2022 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 23 minuty temu, nikon255 napisał: Za 1100 to ciezko 8 znalezc. Drogie to w cholere 🙂 Da się, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 4 minuty temu, moruniek napisał: Da się, poszukaj. Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 minutę temu, nikon255 napisał: Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Wyślę Ci info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 17 minut temu, nikon255 napisał: Do wiosny mam czas. Chce bombelka nagrywac 😅 hypersmooth robi robote? Napisz do mnie, bo nie mogę wysłać wiadomości do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, nikon255 napisał: ekran do podgladu. 52 minuty temu, nikon255 napisał: Chce bombelka nagrywac a jaki duży bombelek ? jak mały to zupełnie wystarczy telefon z dolnej półki kręcone Xioami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 godzinę temu, Jan napisał: a jaki duży bombelek ? jak mały to zupełnie wystarczy telefon z dolnej półki kręcone Xioami 9 Zasmakowalem juz action cam i jestem zepsuty 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 9 godzin temu, nikon255 napisał: jestem zepsuty 😂 aaa to rozumiem - gadżeciasz 😀 a bąbelek to pretekst. w tym wypadku tylko najnowszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) Kup nowe Gopro. Konieczność filmowania wszystkiego wokół mija po 2-3 sezonach max i wtedy jeszcze można to sprzedać za sensowne pieniądze..... Edytowane 28 Listopada 2022 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Cześć Albo dobry telefon, ja korzystam ze srajfonów i od 13-ki to obraz ze stabilizacją petarda, nieomal jak gopro, a zostanie na dłużej. Pewnie inni producenci też mają równie dobre, pewnie drożej wyjdzie niż sama kamera, ale telefon zawsze przy dupie jest. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Eee macie racje. Nie kupuje 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cześć Albo dobry telefon, ja korzystam ze srajfonów i od 13-ki to obraz ze stabilizacją petarda, nieomal jak gopro, a zostanie na dłużej. Pewnie inni producenci też mają równie dobre, pewnie drożej wyjdzie niż sama kamera, ale telefon zawsze przy dupie jest. pozdrawiam A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 23 minuty temu, moruniek napisał: A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Kupiłem Krzysiu, kupiłem. Tyle można powiedzieć. Filmy robi fajne, ale do sportu taka sobie, No i trzeba o niej pamiętać, choć jest poręczna. Ale kolega kręcił filmy z iPhone 13, petarda i stabilizacja działa bardzo dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 27 minut temu, moruniek napisał: A nie kupiłeś czasem kamery w zeszłym sezonie ? Jeśli jeszcze raz miałbym kupić, to pewnie GoPro, chyba najlepsza. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 7 minut temu, Marcos73 napisał: Jeśli jeszcze raz miałbym kupić, to pewnie GoPro, chyba najlepsza. pozdrawiam Chyba niestety tak 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 3 hours ago, nikon255 said: Eee macie racje. Nie kupuje 😜 I słusznie. Żeby były fajne filmy to szybki dronik z follow me. Co prawda budżet trzeba będzie poszerzyć, ale chyba na bąbelku nie ma co oszczędzać. Wózek 3w1 kosztuje podobnie a ostatecznie używa się go tylko przez jakiś rok 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 A ja polecam Nokia N8. Czasem kręcę filmiki aktualnie posiadanym smartfonem (ze średniej półki), czasem GoPro Black (chyba) 7. Ale najładniejsze ujęcia w najlepszej jakości utrwaliłem Nokią z obiektywem Leica. Nie ma efektu rybiego oka jak GoPro, ogniskowa jest po prostu idealna do filmowania na stoku. Jakość i kolorystyka filmów - po prostu mistrzostwo. W tamtych czasach powstało kilka aparatów z dobrą optyką. Może warto po nie sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi