valdi3 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 witam mam mozliwosc zakupu grizzly za nieduze poieniadze model 09/10 ,uzywane sporadycznie przez 1 osobe,teraaz mam deski rossigniol xfight 600 i wydaja mi sie malo stabilne szczegolnie jak wpadnie sie kupki sniegu,jak przewiozlem sie na tych deskach to na kreche jechalo jak po szynach w mokrym sniegu rowniez jechaly jak po sznurku. czy tylko te narty tak maja i sa stabilne ? czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 witam mam mozliwosc zakupu grizzly za nieduze poieniadze model 09/10 ,uzywane sporadycznie przez 1 osobe,teraaz mam deski rossigniol xfight 600 i wydaja mi sie malo stabilne szczegolnie jak wpadnie sie kupki sniegu,jak przewiozlem sie na tych deskach to na kreche jechalo jak po szynach w mokrym sniegu rowniez jechaly jak po sznurku. czy tylko te narty tak maja i sa stabilne ? czy warto? Wiesz, jak sie nie zdecydujesz na te grizzlaki to mysle ze znajda sie zainteresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 dodam dobra cena to ok 1500 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 dodam dobra cena to ok 1500 zetaJak są w dobrym stanie i pasują ci pod względem wymiarów (długość ) to grzech jakbyś ich nie łyknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 stan idealny , bo znam ich od nowosci, byly moze pare razy na stoku, wlasciciel zakupil nowy model i mi chce ich sprzedac , pewnie ich lykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 kurde łyknąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Gratulacje Zdaj relacje po pierwszej jeździe jak Ci sie na nich lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 kurde łyknąłem gratulacje zacznij od najnizszego nastawienia (cruise) a dopiero po oswojeniu sprawdz ba dynamiczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Gratulacje Zdaj relacje po pierwszej jeździe jak Ci sie na nich lata Ja mysle ze tobie lepiej sie lata na rtm84 :D w doslownym tego slowa znaczeniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja mysle ze tobie lepiej sie lata na rtm84 :D w doslownym tego slowa znaczeniu :D pomiedzy grizzly, unlimited, mantra i rtm84 te ostatnie sa zdecydowanie najlatwiejsze - zartowalem na wyciagu, ze to sa narty dla takich co nie umieja jezdzic i skrecac..... grizzly to jak czolg - przejda wszystko , wlaczajac lod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja mysle ze tobie lepiej sie lata na rtm84 :D w doslownym tego slowa znaczeniu :D Szczególnie jak uda się przy tym przestawić siatkę przy stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 pomiedzy grizzly, unlimited, mantra i rtm84 te ostatnie sa zdecydowanie najlatwiejsze - zartowalem na wyciagu, ze to sa narty dla takich co nie umieja jezdzic i skrecac..... grizzly to jak czolg - przejda wszystko , wlaczajac lod John, na grizzlaku nei jezdzilem, ale jezdzilem na ac50 i rtm84 no i mantrze, musze powiedziec ze rtm84 w porownaniu do ac50 to dla mnie jak slalomka powaznie, narazie zajezdze ac50 bo dla mnie to idealna deska a kiedys pewnie jakis rtm wpadnie w moje lapy A co do wpisu do B4ME to on wie dobrze co mialem na mysli bo zrobil piekny lot na v-werksach rtm hehe Użytkownik bruner79 edytował ten post 05 marzec 2012 - 23:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co do wpisu do B4ME to on wie dobrze co mialem na mysli bo zrobil piekny lot na v-werksach rtm hehe:D:D No risck no fun A potem shit hapens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 :D:D No risck no fun A potem shit hapens No pain No gain.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 sprobowalem na nich jazdy w zeszlym tygodniu i faktycznie ida jak czolg,dlatego ich lyknalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 mała pomyłka, model 08/09 a nie jak podałem 09/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi