enzzo Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam, w moje narty k2 crossfire kończą swój żywot i zaczynają się wyprzedaże Więc pytanko do posiadaczy nart o charakterystyce crososwej w jaką markę i typ celować i co polecacie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 K2 Charger lub K2 Rictor w zależności, czy bardziej na stok (Charger), czy bardziej poza trasę (Rictor). Mam Chargery i są super. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzzo Napisano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 K2 Charger lub K2 Rictor w zależności, czy bardziej na stok (Charger), czy bardziej poza trasę (Rictor). Mam Chargery i są super. Polecam!!!Właśnie chargery mnie urzekły opiniami... choć ostatnio dosiadałem code volkla na testach i były fajne. Qrde.... Te dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzzo Napisano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dobrze znam Supersport Allstar i Crosstiger Carbon, więc ze swojej strony bardzo polecam, aczkolwiek nie wiem jak bardzo zmienili nartę w stosunku do The Code. Ale myślę, że można iść też w stronę Tigersharków 8 ft (identyczne taliowanie, promień i długości) lub 10 ft. A skąd znasz taliowanie długość i promień The Code? Człowiek z volkla powiedział mi że te specyfikacje są zakodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 To niech ci człowiek z Volkla podpowie, że już są odkodowane (na nowy sezon 2012/2013) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi