SNOWBEAR Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 jest jakieś miejsce, gdzie organizowane są treningi giganta na Dolnym Śląsku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Swego czasu były środy tyczkowe w Rzeczce, w ośrodku Na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNOWBEAR Napisano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 W rzeczce wiedziałem, że były w zeszłym roku ale teraz cisza... DLACZEGO??? Nikt nie chciał by amatorko potrenować?? w ostatni weekend musiałem dymać do białki żeby pośmigać na tykach z pomiarem czasu paranoja. byli by chętni na regularne treningi na DŚ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNOWBEAR Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 może w tej grupie temat się rozwinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 można by się zebrać w kilka osób ,kupić tyczki i zorganizować trening np. 1x w tygodniu, miejsce napewno się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNOWBEAR Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ma ktoś ochotę na 2 treningi GS jutro w czarnej górze? pierwszy o 8 rano drugi o 14. Ja jade na pewno z Wrocka z okolic stadionu mogę kogoś zabrać. Jeżeli ktoś chętny proszę dzwonić mam 2 lub 3 miejsca w aucie. Kamil 502 540 963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolton23 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ma ktoś ochotę na 2 treningi GS jutro w czarnej górze? pierwszy o 8 rano drugi o 14. Ja jade na pewno z Wrocka z okolic stadionu mogę kogoś zabrać. Jeżeli ktoś chętny proszę dzwonić mam 2 lub 3 miejsca w aucie. Kamil 502 540 963 Ten Gigant dla każdego dostepny? Trzeba się zapisać wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 generalnie dla każdego, ale trzeba powiadomić organizatora (Roberta) https://www.facebook...31986245&type=3 właśnie dostałem info, że trening jest na 8 a drugi na 18. Ja zostaje tylko na pierwszy po nim wracam. Są jeszcze miejsca na pewno. Specjalnie dla treningu otwierają wczesniej jeden wyciąg. Jak chcesz jechać ze mną to dzwoń. Albo zapisz się pod numerem z ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 generalnie dla każdego, ale trzeba powiadomić organizatora (Roberta) https://www.facebook...31986245&type=3 właśnie dostałem info, że trening jest na 8 a drugi na 18. Ja zostaje tylko na pierwszy po nim wracam. Są jeszcze miejsca na pewno. Specjalnie dla treningu otwierają wczesniej jeden wyciąg. Jak chcesz jechać ze mną to dzwoń. Albo zapisz się pod numerem z ogłoszenia. Wygląda, że po wczorajszych zawodach ligi dolnośląskiej zostawili tyczki. Ustawienie niestety jest takie, że lepiej jechać na serwisowej SL. No ale krótko jest przy tym talerzyku więc aby zmieścić parę bramek trzeba było zrobić ciasno. Przejazd, jak ktoś trochę jeździ na 20 sekund z plusem. Od jutra chyba będzie ustawiony solidny GS na C pod zawody w kategorii krajowej, ale nie wierze aby to dali pod otwarte treningi. Daj proszę znać jak było. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom No właśnie, to gdzie te treningi ?? Wpuszczają "półcywili" jak ma się wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wygląda, że po wczorajszych zawodach ligi dolnośląskiej zostawili tyczki. Ustawienie niestety jest takie, że lepiej jechać na serwisowej SL. No ale krótko jest przy tym talerzyku więc aby zmieścić parę bramek trzeba było zrobić ciasno. Przejazd, jak ktoś trochę jeździ na 20 sekund z plusem. Od jutra chyba będzie ustawiony solidny GS na C pod zawody w kategorii krajowej, ale nie wierze aby to dali pod otwarte treningi. Daj proszę znać jak było. Pozdrawiam, Witam Juice, wczorajszy trening był właśnie na trasie C tam gdzie dzisiaj były zawody. Trening zaczął się o 8 a dopiero od 9 puszczali reszte ludu. Tyki były odgrodzone ale przed 10 ludzie nie rozumieli dlaczego nie mają wjeżdżać na trasę GS;/ zazwyczaj treningi są przy talerzyku nad knajpą, tak jak piszesz ok 13-15 bramek można pastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom radcom, na dzikowcu ustawiacie w tym roku tyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak warunki śniegowe pozwolą to tak. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Z całym szacunkiem, ale nie widzę by coś organizowali na Dolnym Śląsku. No chyba, że Trentino jest obok Hali Ludowej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Trening giganta na Dolnym Śląsku gdzie??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SNOWBEAR Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 generalnie dla każdego, ale trzeba powiadomić organizatora (Roberta) https://www.facebook...31986245&type=3 właśnie dostałem info, że trening jest na 8 a drugi na 18. Ja zostaje tylko na pierwszy po nim wracam. Są jeszcze miejsca na pewno. Specjalnie dla treningu otwierają wczesniej jeden wyciąg. Jak chcesz jechać ze mną to dzwoń. Albo zapisz się pod numerem z ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 generalnie dla każdego, ale trzeba powiadomić organizatora (Roberta) https://www.facebook...31986245&type=3 właśnie dostałem info, że trening jest na 8 a drugi na 18. Ja zostaje tylko na pierwszy po nim wracam. Są jeszcze miejsca na pewno. Specjalnie dla treningu otwierają wczesniej jeden wyciąg. Jak chcesz jechać ze mną to dzwoń. Albo zapisz się pod numerem z ogłoszenia. Wygląda, że po wczorajszych zawodach ligi dolnośląskiej zostawili tyczki. Ustawienie niestety jest takie, że lepiej jechać na serwisowej SL. No ale krótko jest przy tym talerzyku więc aby zmieścić parę bramek trzeba było zrobić ciasno. Przejazd, jak ktoś trochę jeździ na 20 sekund z plusem. Od jutra chyba będzie ustawiony solidny GS na C pod zawody w kategorii krajowej, ale nie wierze aby to dali pod otwarte treningi. Daj proszę znać jak było. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom No właśnie, to gdzie te treningi ?? Wpuszczają "półcywili" jak ma się wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wygląda, że po wczorajszych zawodach ligi dolnośląskiej zostawili tyczki. Ustawienie niestety jest takie, że lepiej jechać na serwisowej SL. No ale krótko jest przy tym talerzyku więc aby zmieścić parę bramek trzeba było zrobić ciasno. Przejazd, jak ktoś trochę jeździ na 20 sekund z plusem. Od jutra chyba będzie ustawiony solidny GS na C pod zawody w kategorii krajowej, ale nie wierze aby to dali pod otwarte treningi. Daj proszę znać jak było. Pozdrawiam, Witam Juice, wczorajszy trening był właśnie na trasie C tam gdzie dzisiaj były zawody. Trening zaczął się o 8 a dopiero od 9 puszczali reszte ludu. Tyki były odgrodzone ale przed 10 ludzie nie rozumieli dlaczego nie mają wjeżdżać na trasę GS;/ zazwyczaj treningi są przy talerzyku nad knajpą, tak jak piszesz ok 13-15 bramek można pastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom radcom, na dzikowcu ustawiacie w tym roku tyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak warunki śniegowe pozwolą to tak. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Z całym szacunkiem, ale nie widzę by coś organizowali na Dolnym Śląsku. No chyba, że Trentino jest obok Hali Ludowej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Trening giganta na Dolnym Śląsku gdzie??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom No właśnie, to gdzie te treningi ?? Wpuszczają "półcywili" jak ma się wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wygląda, że po wczorajszych zawodach ligi dolnośląskiej zostawili tyczki. Ustawienie niestety jest takie, że lepiej jechać na serwisowej SL. No ale krótko jest przy tym talerzyku więc aby zmieścić parę bramek trzeba było zrobić ciasno. Przejazd, jak ktoś trochę jeździ na 20 sekund z plusem. Od jutra chyba będzie ustawiony solidny GS na C pod zawody w kategorii krajowej, ale nie wierze aby to dali pod otwarte treningi. Daj proszę znać jak było. Pozdrawiam, Witam Juice, wczorajszy trening był właśnie na trasie C tam gdzie dzisiaj były zawody. Trening zaczął się o 8 a dopiero od 9 puszczali reszte ludu. Tyki były odgrodzone ale przed 10 ludzie nie rozumieli dlaczego nie mają wjeżdżać na trasę GS;/ zazwyczaj treningi są przy talerzyku nad knajpą, tak jak piszesz ok 13-15 bramek można pastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom radcom, na dzikowcu ustawiacie w tym roku tyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak warunki śniegowe pozwolą to tak. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Z całym szacunkiem, ale nie widzę by coś organizowali na Dolnym Śląsku. No chyba, że Trentino jest obok Hali Ludowej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Trening giganta na Dolnym Śląsku gdzie??? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wygląda, że po wczorajszych zawodach ligi dolnośląskiej zostawili tyczki. Ustawienie niestety jest takie, że lepiej jechać na serwisowej SL. No ale krótko jest przy tym talerzyku więc aby zmieścić parę bramek trzeba było zrobić ciasno. Przejazd, jak ktoś trochę jeździ na 20 sekund z plusem. Od jutra chyba będzie ustawiony solidny GS na C pod zawody w kategorii krajowej, ale nie wierze aby to dali pod otwarte treningi. Daj proszę znać jak było. Pozdrawiam, Witam Juice, wczorajszy trening był właśnie na trasie C tam gdzie dzisiaj były zawody. Trening zaczął się o 8 a dopiero od 9 puszczali reszte ludu. Tyki były odgrodzone ale przed 10 ludzie nie rozumieli dlaczego nie mają wjeżdżać na trasę GS;/ zazwyczaj treningi są przy talerzyku nad knajpą, tak jak piszesz ok 13-15 bramek można pastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom radcom, na dzikowcu ustawiacie w tym roku tyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak warunki śniegowe pozwolą to tak. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Z całym szacunkiem, ale nie widzę by coś organizowali na Dolnym Śląsku. No chyba, że Trentino jest obok Hali Ludowej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Trening giganta na Dolnym Śląsku gdzie???
SNOWBEAR Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Bramki po zawodach Ligi zostały zdjęte na pewno. Wiem bo sprawdzano czy stok został uprzątnięty. Od jutra na Czarnej są zawody MPP, więc cywili tam nie wpuszczą... Pozdrawiam, radcom radcom, na dzikowcu ustawiacie w tym roku tyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak warunki śniegowe pozwolą to tak. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Z całym szacunkiem, ale nie widzę by coś organizowali na Dolnym Śląsku. No chyba, że Trentino jest obok Hali Ludowej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Trening giganta na Dolnym Śląsku gdzie???
radcom Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak warunki śniegowe pozwolą to tak. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 proszę bardzo zorganizują na pewno www.sitn.pl wrocław Z całym szacunkiem, ale nie widzę by coś organizowali na Dolnym Śląsku. No chyba, że Trentino jest obok Hali Ludowej... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MARIOWROC Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Kolego proszę ... klub narciarski Wrocław , www.dsn.pl maja treningi kontakt Bogdan Petrykowski 602762458 Link jest do jakiegoś sklepu, a treningi to maja i owszem swoich zawodników. Zdaje się najstarszy ma trzynaście lat. Zanim napiszesz coś o Klubie, którego nie znasz, pomyśl, bo możesz komuś wyświadczyć niedźwiedzią przysługę... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi