Bowis Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Planuję wyjazd na 1 dzień na Chopok w najbliższą środę (22 luty). Mam 2 wolne miejsca w aucie. Wyjazd wcześnie rano z Bytomia i powrót po nartach. Mogę zabrać kogoś po drodze (Chorzów-Katowice-Bielsko-Żywiec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbb Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam.bylbym chętny. Potwierdzilbym do jutra rana jeśli możemy tak się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Planuję wyjazd na 1 dzień na Chopok w najbliższą środę (22 luty). Mam 2 wolne miejsca w aucie. Wyjazd wcześnie rano z Bytomia i powrót po nartach. Mogę zabrać kogoś po drodze (Chorzów-Katowice-Bielsko-Żywiec). Chętnie bym skorzystał ale bliżej soboty. Nie ulega wątpliwości , że wyjazd tam na 1 dzień w warunkach zimowych to wielki wyczyn - życzę powodzenia. Jeśli tylko wrócicie to proszę was o relację. Chodzi mi głównie o dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowis Napisano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nie ulega wątpliwości , że wyjazd tam na 1 dzień w warunkach zimowych to wielki wyczyn - życzę powodzenia. Jeśli tylko wrócicie to proszę was o relację. Chodzi mi głównie o dojazd.Wielokrotnie jeździłem na Chopok na 1 dniowe wypady i uwierz mi, że ten dojazd nie jest wcale taki przerąbany.Ważne, by odpowiednio wcześnie wyjechać z domu, a reszta to spokojna jazda. Opady śniegu ustały, więc tragedii na drodze nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 O której wyjazd ,jak długo przecietnie sie jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowis Napisano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Wyjazd ok 4 rano. Jesteśmy na miejscu koło 8 na otwarcie wyciągów. Jazda do końca czyli pewnie do 16. Powrót ok 21. Zostało wolne 1 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 z Tychów jak wyjadę odpowiednio wcześnie, to dojazd zajmuje mniej niż 3 godziny, więc nie ma tak źle. Z reguły jednak powrót trwa dłużej, około 3,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowis Napisano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Czy jest jeszcze ktoś chętny na jutrzejszy wypad na Chopok? Warunki narciarskie świetne! http://www.jasna.sk/...ebcams/pl/zima/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbb Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Chętnie bym skorzystał ale bliżej soboty. Nie ulega wątpliwości , że wyjazd tam na 1 dzień w warunkach zimowych to wielki wyczyn - życzę powodzenia. Jeśli tylko wrócicie to proszę was o relację. Chodzi mi głównie o dojazd. No to dokonaliśmy wielkiego wyczynu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi