Tedii Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie gotuje się i nie wekuje się. Można zamówić gotowe dania. Sprawdzone w lecie i na tegorocznych nartach. Jest w Mysłowicach hurtownia produkująca gotowe potrawy dla barów,restauracji,bufetów itd. Zamawia się określone dania na określony dzień.Oni to gotują po czym próżniowo pakują i głęboko zamrażają. Wszystko świeże i na pewno mniej nafaszerowane chemią niż marketowe żarcie. Za 12 dań (6 różnych x2szt.) zapłaciłem 60zł.Golonka ,pieczenie,rolady,placki po węgiersku itd. Obiad robi się błyskawicznie ,po prostu wkłada się do mikroweli a jak niema, to wrzuca się do wrzątku. Do tego n.p. puree,ryż,makaron albo chleb. Musicie poszukać w swoich miastach takich hurtowni.Na pewno są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mądre, zwłaszcza jak się zbierze grupa np. do apartamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jeszcze tylko zamrażarka do samochodu i wio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedii Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nie trzeba,wystarczy lodówka turystyczna z wkładami. Przećwiczone i latem i zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nie trzeba,wystarczy lodówka turystyczna z wkładami. Przećwiczone i latem i zimą.Niekoniecznie jeżeli do tego pakuja próżniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedii Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 W tym roku podrożało:) 2xgolonka,2xpieczeń,2xbogracz,2xrolada,2xbigos,2xschabowy w sumie 70,00zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 możesz podrzucić namiary na tą hurtownie. Na priv żeby nie posadzono o kryptoreklamę Nie bądź taki samolub, nie widzę nic zdrożnego w reklamie z dobrym smakiem. Może jakiś luzik byłby wskazany, reklama czegoś dobrego jest be, ale jazda d..li ponoć niezadowolonych z czyichś usług już jest OK? Chyba coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ja nie mam nic przeciwko żeby te namiary podać oficialnie to raz, dwa ja nie moderuje tu wypowiedzi więc nie wiem o co Ci sie rozchodzi. Wklejaj linka i się zobaczy. Mam pewne doświadczenia w treściach tego forum. Pytałem o nie kilka razy ale nigdy nikt nic nie odpowiedział. Jak choćby tu http://www.skiforum....2-male-pytanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 A co możecie polecić jeśli chodzi o Warszawę? Słyszałem sporo dobrego o restauracji Szkutnia, gdzie mają włoską kuchnię. Bardzo lubię tego typu jedzenie, więc może się w weekend skuszę, ale chętnie poczytam jeszcze wasze opinie. Ja wolę kuchnię amerykańską . https://youtu.be/Z7nbqeB1zVg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Yaadam Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Amerykańska kuchnia Ok ale wolę takie wydanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kolo Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ja nie mam nic przeciwko żeby te namiary podać oficialnie to raz, dwa ja nie moderuje tu wypowiedzi więc nie wiem o co Ci sie rozchodzi. Wklejaj linka i się zobaczy. Mam pewne doświadczenia w treściach tego forum. Pytałem o nie kilka razy ale nigdy nikt nic nie odpowiedział. Jak choćby tu http://www.skiforum....2-male-pytanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 A co możecie polecić jeśli chodzi o Warszawę? Słyszałem sporo dobrego o restauracji Szkutnia, gdzie mają włoską kuchnię. Bardzo lubię tego typu jedzenie, więc może się w weekend skuszę, ale chętnie poczytam jeszcze wasze opinie. Ja wolę kuchnię amerykańską . https://youtu.be/Z7nbqeB1zVg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Yaadam Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Amerykańska kuchnia Ok ale wolę takie wydanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 A co możecie polecić jeśli chodzi o Warszawę? Słyszałem sporo dobrego o restauracji Szkutnia, gdzie mają włoską kuchnię. Bardzo lubię tego typu jedzenie, więc może się w weekend skuszę, ale chętnie poczytam jeszcze wasze opinie. Ja wolę kuchnię amerykańską . https://youtu.be/Z7nbqeB1zVg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaadam Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Amerykańska kuchnia Ok ale wolę takie wydanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi