dareq Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 polecam berknera carvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A ja sobie smigam w gorskich skarpetach firmy Polskiej X-line. Wspieram Polski przemysl i nie wydaje kroci:D Przed kazdym wlozeniem stopy w skarpete ktora siega do polowy lydki a nawet wyzej chyba:cool: sypie sobie do srodka puder:p czy chodzi o skarpety Trekking lub Trekking Extreme z polskiej firmy Filmar/Expansive/ z X-Line ? Mają ugóry przy ściągaczu dosyć wyraźny napis X-LINE... jeżeli tak, to też ich używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 a ja kupilem za 20zl zywkle narciarskie w Go Sporcie i nie narzekam sprawdzily sie.noga ani nie marzla, ani sie nie pocila, wiec po co przeplacac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja kupiłem w Intersporcie contimy. Były przecenione na 29zł. Podobno solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekrok Napisano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Szczerze mówiac wydaje mi sie że są to normlane skarpety narciarskie które spełnią swoją funkcję takie "no-name" tylko ze z nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxima20 Napisano 12 Marca 2007 Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Czy ktoś z Was używa skarpetek Falke? model SK2 http://www.falke-sho...e/00000640.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 12 Marca 2007 Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja uzywam skarpet Rohnal-a model silver-jet z pojedynczmi włóknami ze srebra. Tanie nie byl, ale czasem tanio to jest drogo. ciensze od skarpet forte oczwiscie nie w miejscach z wzmocnieniami. Ale gorąca polecam:) dwie pary bez prania na wjazd starczaja tak mniej wiecej po 3dniu lekko waniajet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 12 Marca 2007 Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 za jedna pare to mam dwie moich:D nie wiem czy bym wydał prawie 200pln na skarpetki oczywiscie za jedna parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 13 Marca 2007 Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 twoje kosztują jakies 179 za pare a moje 89 z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 13 Marca 2007 Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a no to trafileś na wyprzedaż:)ja kupowałem w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawa Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Jeżdze w tych skarpetach od 3 lat i jestem mega zadowolony!! Zreszta można poczytać na stronce www.x-socks.pl rekomendacje oraz zobaczyć dokłandie jak są zbudowane i z jakich materiałów! Pozdrawiam ŚląSKI fajna strona zwlaszcza jak klik na "bielizne" a slyszalam o tych skarpetach ze doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Oo Jakie skarpety? Napewno przeczytaj ten wątek bo jest sporo podanych stron Ja ci powiem że ja zawsze mam 2 pary skarpet. Jedne są to zwykłe skarpety ( bez żadnej marki itp. ), a druga warstwa to już grubsze i wyższe skarpety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiDiv Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 No Lutek ciekawa teoria. Może wyjaśnisz czemu ma to służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki06 Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja polecam X-socks'y Skiing Light http://x-socks.pl/c34/Narciarstwo/, nie są bardzo grube i bardzo dobrze dopasowują się do nogi - po prostu komfort. W tamtym roku zaczynałem jazdę i te skarpety sprawdziły się idealnie w nowych butkach Najlepiej od razu kupić 2 pary na zmianę - jeden dzień jeździsz a w drugim się już suszą . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 dzieki Cos czuje ze dzieki temu serwisowi nie popelnie prostych bledow przy zakupie reszty sprzetu kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No Lutek ciekawa teoria. Może wyjaśnisz czemu ma to służyć? Nie mam żadnej "oficjalnej" pary saret na narty. Czym to ma słuzyć? Poprostu- normalna skarpeta ( dwie pary ). Ciepło jest bez zimna itp. Nie słuchaj Lutka Kompeltnie ciebie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Napisałem opinię. Poprostu uzywam skarpetek i nie mam takich problemów. Nic sie nie zwija itp. Może trzeba wiedzieć jak PzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Polecam skarpetki Falke.Sprawdzone w ubiegłym sezonie po raz pierwszy.Dobrze leżą,przyjemne w dotyku,noga się nie poci itd jedne z lepszych jakich używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Moim zdaniem ważniejsze od producenta jest skład materiału.Moje ciało nie toleruje sztucznych materiałów.Posiadam skarpety Nordica 80% wełny.Dla mnie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truda Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a co sadzicie o tych? http://www.allegro.p...j_na_zime_.html warto takie nabyc? :confused: wydaja sie byc solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Mam takie, ogólnie mogą być ale dla mnie mają jedną wadę - są za grube ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxima20 Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 witajcie po letniej przerwie również szukam dobrych skarpet narciarskich. W zeszłym sezonie te kilka razy przemęczyłam się na zwykłych, jednak już w połowie dnia czułam jeziorko w bucie, a wjazd na stok czy stanie dłuższy czas były jak koszmar.. zimno i mokro i tylko oczekiwanie keidy mogę ściągnać te diabelskie skarpety chcę zainwestować w coś dobrego, co zwłaszcza wyeliminuje w/w odczucia. Byłam w sumie zdecydowana na x socks, ale forum poszerza horyzonty i zapoznalałam się z ofertą równie cenionych producentów. Czy jest ktoś coś w stanie polecić? pod uwagę biorę skarpety stworzone specjalnie dla kobitek, jednak nie mogę takich znaleść w ofercie Lorpen. Z góy dzięki za pomoc i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fije Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 A takie można kupować? http://allegro.pl/it..._3_kolory_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ja uzywam skarpet firmy Berkner lub Blizard i sa wporzadku stopa sucha cieplutko i komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 od wtorku mają być lorpeny w makro, 25zł/para , jeżeli dobrze odczytałem zdjęcie w gazetce to takie : http://www.lorpen.co...=138&deporte=SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi