Pablo200 Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Co o niej sądzicie warto ? http://sport2002.pl/...NNER-2011r./588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrswiderek Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nie wiem jak teraz, ale kiedyś Atomic robił bardzo słabą jakościowo odzież. Jak masz jakiś sklep niedaleko siebie to podjedź i weź do ręki. Kiedyś miałem sobie kupić spodnie Atomica, skończyło się w sklepie tym, że miałem w ręku 3 takie same rozmiary M, a jeden był mały jak S drugi ok, czyli jak M, a trzeci jak XXL. Jak powiedziałem to sprzedawcy, to tylko stwierdził: "To jest właśnie Atomic". ALE: brat ma bluzę Atomic, druga warstwa i jeździ w niej już 4 lata, wygląda jak nowa i zapłacił za nią jakieś grosze. Bardzo chwali. Myślę też, że trzeba wyjść z założenia, że odzież firmy Atomic jest rzadkością (np. w przeciwieństwie do Rossignol, Salomon), prawdopodobnie zlecana firmie X w Chinach. Co najciekawsze, jak wchodzimy na atomic.com, nie ma tam nawet zakładki z odzieżą... Użytkownik piotrswiderek edytował ten post 10 luty 2012 - 14:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassith Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moja zona ma kurtke Atomica z ta membrana i jest zadowolona. Jezdzi w niej 2 sezony a dla porownania ma Reusch i w sumie obie lubi i jest jej cieplo. Pod spod ubiera raczej tylko 1 warstwe termiczna i daje rade. Podobnie jak moj Volkl. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo200 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Mam okazje kupić za 600 PLN więc się waham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczak72 Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Mam okazje kupić za 600 PLN więc się waham Jak za takie pieniądze i taką kurtkę to ja bym się raczej nie wahał, w innym wątku na forum pisałem że od kilku lat posiadam kurtkę Atomica, model bodajże Izor którą kupiłem na małe pieniądze na posezonowych wyprzedażach z której jestem bardzo zadowolony a ma o wiele niższe parametry w porównaniu do Twojej bo zaledwie 7K/7K. Nigdy mnie nie zawiodła choć testowałem ją naprawde w różnych, w tym bardzo złych warunkach. Twoja kurtka jest już z "górnej" półki przynajmniej w porównaniu do mojej więc nie sądzę żebyś był z niej niezadowolony biorąc pod uwage materiał i parametry pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi