tomal Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam dodatkowe OC to wg Was to w jakiej firmie wykupić ,mam tu myśli maxymalne kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam dodatkowe OC to wg Was to w jakiej firmie wykupić ,mam tu myśli maxymalne kwoty W tej, która pobiera najniższe składki dając w zamian najwyższe kwoty ub. ------------------------------- Temat rzeka,.. było sporo ostatnio o tym na SF więc polukaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam dodatkowe OC to wg Was to w jakiej firmie wykupić ,mam tu myśli maxymalne kwoty Dodatkowe OC już jest wykupione dla wszystkich (poza Fredem i młodymSową) w PZU Suma ubezpieczenia 200 tys. zł Koszt 21,61 zł minus 20%(za grupowe ubezpieczenie) = 17,30 zł Płatne na miejscu, do rąk moich. Jeśli ktoś woli przelewem to podaję numer konta: 89 1560 1195 2327 0183 2598 0004 Kępa Renata 20-247 Lublin ul. Tumidajskiego 6/10 Użytkownik zuzayyy edytował ten post 15 marzec 2012 - 09:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dodatkowe OC już jest wykupione dla wszystkich (poza Fredem i młodymSową) w PZU Suma ubezpieczenia 200 tys. zł Koszt 21,61 zł minus 20%(za grupowe ubezpieczenie) = 17,30 zł Płatne na miejscu, do rąk moich. Jeśli ktoś woli przelewem to podaję numer konta: 89 1560 1195 2327 0183 2598 0004 Kępa Renata 20-247 Lublin ul. Tumidajskiego 6/10 podaję numer polisy ( proszę wklepać sobie w telefon) Seria TPP nr 15620688 w razie draki dzwonimy pod numer +48 22 505 15 95 Użytkownik zuzayyy edytował ten post 16 marzec 2012 - 16:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam Czy cała ekipa dotarła szczęśliwie na miejsce. Ordakowóz wiem że miał drobne kłopoty. Bawcie się fajnie i dużo białego pod nartami. Szkoda że nie ma mnie tam z wami. Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dopiero teraz po długiej nieobecności związanej z nowymi obowiązkami służbowymi tutaj zajrzałem:( Ależ jestem zły:( zamknięcie sezonu z tak zacnym składem beze mnie?????? Dobra, bawcie się super zajefajnie ale już gromadźcie energię na rozpoczęcie sezonu na które już się zapisuję. Szerokości na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Hej dożynkowcy, co z Wami? Tak się bawicie, że słowa nikt nie napisze, nie wspominając o jakimś zdjęciu My tu tęsknimy. Szerokości na drogę powrotną i białego na ten Wasz ostatni dzień :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam było suuuuuuuuuuuuuuuper, dużo śniegu i słońca i...... Już w domciu od godziny 15 razem z ekipą Zuzy. Grześ na szczęście jedzie. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zapewne jako ostatni dotarłem do domu. Podziękowania za kolejny bardzo udany wyjazd dla całej ekipy.!!!! Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka_Be Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Grzesiu, żeby było śmiesznie my dotarliśmy do Tarnowa niewiele wcześniej, to COŚ co jechało przed nami i mrugało pojechało jednak na Tarnów.... ps. Pan Murzyn to sie nie martwi tylko pewnie szykuje następną partię ubranek hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zapewne jako ostatni dotarłem do domu. Bogdan Nie no, nie wszystkim się tak spieszy... Ja nadal miło spędzam czas we Wrocku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIBLONDI Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Bardzo jestem szczęśliwa , że wszyscy dotarli na miejsce . Dziękuje Wam baedzo gorąco za intensywny tydzień w Falcade - jesteście wspaniali . Mam nadzieję , że to nie ostatni raz . Całuski dla Was wszystkich - MARYLKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja też już w domu (swoim:) ) Jak zwykle dziękuję wszystkim za świetne towarzystwo, super zabawę, mnóstwo śmiechu i wszystkie tradycyjne elementy naszych wyjazdów:) Tym razem jednak, by być uczciwym wobec siebie, muszę delikatnie zamarudzić Nie chcę tej pozornie błahej kwestyjki zgłębiać, więc powiem raz, krótko i wyraźnie: proszę mnie więcej nie zabierać na wyjazdy organizowane przez biura podróży nie informując mnie o tym... Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Sławciu, wszystkie dotychczasowe wyjazdy do Francji też były załatwiane przez biuro i nie protestowałeś Gdzie są zdjęcia, coście się tak zamknęli, to jest dział relacje z wyjazdów :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Sławciu, wszystkie dotychczasowe wyjazdy do Francji też były załatwiane przez biuro i nie protestowałeś Spodziewałem się tego argumentu, ale różnica między zakupem bloku miejsc ze Snowtrexu, a "kompleksową opieką" którą chciano mi tu zaserwować okazała się dla mnie drastyczna. Nie narzekam, w przyszłoście chcę wiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Spodziewałem się tego argumentu, ale różnica między zakupem bloku miejsc ze Snowtrexu, a "kompleksową opieką" którą chciano mi tu zaserwować okazała się dla mnie drastyczna. Nie narzekam, w przyszłoście chcę wiedzieć.... no tak, puścić Cię samemu raz gdzieś i zaraz łapiesz klimakterium Użytkownik Szabir edytował ten post 27 marzec 2012 - 08:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIBLONDI Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Tomal dzięki za miłe slowa w imieniu własnym i Pawła . Caluski od MARYLKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Tomal dzięki za miłe slowa w imieniu własnym i Pawła . Caluski od MARYLKI Marylko robicie z Pawłem fajną atmosferę i czy ze SF czy prywatnie ,ale ja tamm jeszcze nie raz pojadę choćby ze względu na zawody ,pal licho zawody:cool: nie ma to jak zabawa po rozdaniu pucharów:) ps OLU/Paweł zdrowych i wesołych ,spokojnych świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Pierwszy raz w historii najszybsza była kobieta . Moje GRATULACJE . a dziękuję bardzo sama nie wiem jak mi się to udało Życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambus Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Rzadko tu bywam ale jestem :)skromnosc przez ciebie Zuza przemawia;) to chyba jakis cudowny lubrykant szłas jak burza Na nastepne zawody pozmaruje narty durex zelem i zobaczymy pozdro dla wszystkich z Gdyni było super .My z krzysiem na powrocie w ostatnia sobote stumm i fugen w hoch zillertall zaliczylismy i co nie co na za rok zarezerwowalismy ....... ps. kilka zdjec z panem murzynem(ach ciagle gdzies ta afryka),krisem, a ha Slawek mam nadzieje kask dotarł do wawki .violka pozdro wino wypite czekolada zjedzona dziex Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Rozumiem, że po konsumpcji ( drugie zdjęcie) jeździliście po tym brązowym sztruksie w tle:) Opiszcie wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIBLONDI Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Marylko robicie z Pawłem fajną atmosferę i czy ze SF czy prywatnie ,ale ja tamm jeszcze nie raz pojadę choćby ze względu na zawody ,pal licho zawody:cool: nie ma to jak zabawa po rozdaniu pucharów:) ps OLU/Paweł zdrowych i wesołych ,spokojnych świąt życzę Po długiej nieobecności - melduję się . Właśnie przeglądam fotki z Waszego pobytu w Falcade , przygotowuję ich parę do GALERII na naszą stronę - za kilka dni oczywiście zapraszam , te osoby , które były wiedzą gdzie szukać . Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do miłego mam nadzieję , że NAPOLEON pamieta o zawiadomianiu mnie o imprezce na Mazurach . Całuski Marylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIBLONDI Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Teren narciarski kiepski ale czego sie nie robi dla towarzystwa. Dlaczego nie ma mnie jeszcze na liscie! No i mam nadzieje , że zmianiłeś zdanie . Całuski od Marylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi