SlawekW Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ,..bo wiesz, u mnie słońce jest w cenie .. Słońce ok, ale ŚNIEG ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Szanowni Państwo, sprawa aktualna? Można się jeszcze z Warszawy do kogoś dopisać? Deskarz lat 46. pisz się chopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka_Be Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mam pytanko do jadących z Lublina, czy przypadkiem nie będziecie zabierać po drodze kogoś z Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mam pytanko do jadących z Lublina, czy przypadkiem nie będziecie zabierać po drodze kogoś z Katowic? Witam z tego co wiem Zuzobus startuje juz pełny z Lublina, jak i restza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka_Be Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzieki za info artoman, choć nie jest to dobra wiadomość... Witam z tego co wiem Zuzobus startuje juz pełny z Lublina, jak i restza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 kto z jadących na ten wspaniały wyjazd jadąc przez Wiedeń zabierze nartki i buty dla mojego syna? kto by znalazł miejsce na sprzęik dla dziecka ? podjadę w dowolne miejsce na autostradzie . pozdro sowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Adamobus ma 4 wolne miejsca w wypasionym mulitvanie . Rusza z 3 city . tell. dla zainteresowanych 601 653 389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mam pytanko do jadących z Lublina, czy przypadkiem nie będziecie zabierać po drodze kogoś z Katowic? Będziemy zabierać Adama, ale już chyba rozmawiałaś z nim na ten temat :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka_Be Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Tak rozmawiałam, ;-) ale z tego co wiem to on chyba planuje gdzieś w okolicach kielc się do was dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kto z jadących na ten wspaniały wyjazd jadąc przez Wiedeń zabierze nartki i buty dla mojego syna? kto by znalazł miejsce na sprzęik dla dziecka ? podjadę w dowolne miejsce na autostradzie . pozdro sowa. Hej! Nie zostawimy młodej Sówki w potrzebie. Będziemy lecieć razem z Ordaczkiem, to gdzieś w dwa busy upchniemy ten sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No to w końcu nasypało, byle się utrzymało http://www.skiinfo.p...-pl-18418.jhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No to w końcu nasypało, byle się utrzymało http://www.skiinfo.p...-pl-18418.jhtml I dalej sypie:) http://en.skiinfo.co...-11773-en.jhtml A na nasz przyjazd słoneczko Ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Na razie nasypalo 10cm a bylo zero. Musi jeszcze przez tydzien tak sypac, zeby byl jazz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Fredo tam poza trasami po pierwsze nie ma zabardzo gdzie jeździć po drugie nie można – to kosztuje 50 Euro a Carabinieri naprawdę dobrze jeżdżą już to widziałem parę razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Na razie nasypalo 10cm a bylo zero. Musi jeszcze przez tydzien tak sypac, zeby byl jazz. Fredo bez paniki będzie gitara :rolleyes:i jaaz //.....// ps ciekawy jestem jak się sprawdzi mój nowy zakup:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dawaj w co utopiles kase Bogdan100 Teraz jestem sztruksiarz. Jade pakowac przed zawodami. (zamiast Praciakow) Użytkownik fredowski edytował ten post 04 marzec 2012 - 19:47 Bogdan100... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dawaj w co utopiles kase Nic kozackiego normalne narty:) http://www.skionline...&id_modelu=3222 w co utopiles kase mam nadzieje że nie utopiłem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nic kozackiego normalne narty:) http://www.skionline...&id_modelu=3222 mam nadzieje że nie utopiłem:confused: To do noszenia a do jazdy? a na powaznie jakie dlugie i czy na nartach jest to samo napisane co w skionline? To ktore bierzesz (2 pary obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 To do noszenia a do jazdy? a na powaznie jakie dlugie i czy na nartach jest to samo napisane co w skionline? To ktore bierzesz (2 pary obowiazkowo To tylko podgląd długość 178 R17.3 biorę te i slalomkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katka_Be Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Spoko spoko, do panikowania to mi jeszcze daleko ;-) Ale dobra wiadomość na zakończenie fajnej niedzieli - całej na nartach ;-) Kasia nie panikuj, mówiłem Ci że powoli wszystko się wyklaruje:) Z Adasiem dojedziesz do Jędrzejowa, ja pojadę na Kraków:) w Jędrzejowie spotkamy się z Zuzą zapakujemy was do furek i lecimy po narty małego Sowy a dalej tylko Falkade:D pozdrawiam grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No to w końcu nasypało, byle się utrzymało http://www.skiinfo.p...-pl-18418.jhtml Porter będzie dobrze. Z nami zawsze jest słońce i śnieg:rolleyes: Nie marudź !!! Tylko pakuj Porterową i dawajcie z nami Użytkownik zuzayyy edytował ten post 04 marzec 2012 - 23:28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 pojechałbym z Wami bo Szabir obecał , że tą uszczelkę zgubioną wyjmie (na NFZ) ale troche pracy po 17tym i raczej szukam czegoś krótkiego na zakończenie sezonu Pozdrowienia dla całej ekipy my przecież jedziemy tylko na tydzień a uszczelkę musisz oddać (na NFZ się rozumie :cool: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 my przecież jedziemy tylko na tydzień a uszczelkę musisz oddać (na NFZ się rozumie :cool: ) pewnie że na NFZ, a będziemy go usypiać do zabiegu na: aaaaaaa, kotki dwa, szare bure szare bure obydwa ( ,.a za rok będziemy się z tego śmiali hahahahahahaha .. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Zaczyna sypać na poważnie http://www.dolomitis...lli-1905EN.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Aktualne warunki jak marzenie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi