bodex4 Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Mam jeszcze jeden dylemat odnośnie nart i prośbę o pomoc. Witam obecnie posiadam narty Volkl Unlimited AC 153 cm. http://www.narty.pl/...ymodelenart_pi1[showUid]=4093&cHash=7e774d904d1626adab1bbd37f9f72581 Powiem szczerze że dobrze mi się na nich jeździ. Chciałbym żonie i kupić takie same (nowe) z racji że znam ten model i wydaje mi się ze będą odpowiadały jej potrzebom. Jedyna rzecz która mnie zastanawia to fakt że te narty nie mają drewnianego rdzenia tylko Composite Core. Nie wiem czy nie popełniam błędu kupując na parę lat takie narty i czy taki rdzeń nie będzie szybciej pogarszał swoje właściwości? Taki rdzeń występuje tylko w niższych modelach Volkla. Dziękuję jeszcze raz za pomoc i życzę wszystkim forumowiczom zimy co najmniej do połowy maja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nie masz się czym przejmować a żona tym bardziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Rok temu kupiłem takie narty w Makro za 520 zł. teraz najtańsze są za 800, ale moze się skupię skoro znam tę nartę. Przypuszczam że te narty będą lepsze od jakiś damskich za podobną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mam dwa pytania: Czy narty Volkl Unlimited, nie będą jednak zbyt mało przyszłościowe nawet dla dziewczyny średniosprawnej??? Czy np. Rossignol Atraxion III były by bardziej przyszłościowe??? dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi