lukas8295200 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam! Chciałbym sie wybrac na narty z paroma znajomymi, ale tylko na 1 dzien. Bedziemy jechac pociagiem od Katowic, wiec mam pytanie do Was: Jaki stok mam wybrac, zalezy mi na tym aby byl wyciag krzeselkowy i w miare latwe trasy. Dodam tylko ze w tamtym roku bylismy na Soszowie, ale od dworca bylo dosyc drogi pod sam stok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam! Chciałbym sie wybrac na narty z paroma znajomymi, ale tylko na 1 dzien. Bedziemy jechac pociagiem od Katowic, wiec mam pytanie do Was: Jaki stok mam wybrac, zalezy mi na tym aby byl wyciag krzeselkowy i w miare latwe trasy. Dodam tylko ze w tamtym roku bylismy na Soszowie, ale od dworca bylo dosyc drogi pod sam stok. Pozdrawiam Najbliżej Czantoria, pociąg zatrzymuje się praktycznie po drugiej stronie drogi. Reszta to już będą warianty kombinowane pociąg plus autobus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a do nowej osady daleko jest z dworca? moze jezdza tam jakies skibusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Najlepiej Czantoria satcja Ustroń Polana przechodzisz przez ulicę i za 100 m jesteś na wyciągu,Szczyrk też może byc, ale to już pociąg do Bielska i PKS do Szczyrku staje pod samą Golgotą, tam masz wiele zróżnicowanych tras przerabiałem te warianty wiele razy w Wiśle na Soszów można dojechac busem Zapomniałem o najlepszej, ale trochę droższej opcji, wsiadasz w Katowicach w autobus i wysiadasz na Wielkiej Raczy a tam to już jest gdzie pojeździc 3 wyciągi krzesełkowe i 16 km tras http://www.trekkingc...lka-racza-2012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a do nowej osady daleko jest z dworca? moze jezdza tam jakies skibusy? Musisz wysiąść na PKP Wisła Uzdrowisko, wrócić się kawałek na dworzec autobusowy. A stamtąd Wispolem lub PKS-em jadącym w stronę Malinki lub Czornego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jeszcze jedno pytanie mam Jednak wybralismy Cienkow, z racji tanich karnetow, ale mam pytanie na gdy wysiade w Wisle Uzdrowisku to stoja tam moze jakies busy co dowoza pod stok na cienkow? Użytkownik lukas8295200 edytował ten post 27 styczeń 2012 - 22:46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Przystanek nazywa się Malinka Spółdzielnia, a na stok spokojnie dojdziesz pieszo, to tylko kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi