metaal Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam Będąc na wyjeździe PZjU 2 zrodził się pomysł na wyjazd w większym gronie. Wspólnie z BTN i kilkoma zapalonymi osobami. Chcemy zorganizować wyjazd do miejscowości Bukovel na wspóne nartowanie. Ośrodek można TU podejrzeć Byliśmy w grudniu, w małym gronie ski-forumowiczów. Kilka zdjęć z naszej wyprawy Jak kształtowały by się koszta? Koszt całej imprezy to maksimum 1150 zł Mamy zarezerwowany autobus na 25 osób (przejazd i transfery na stok) noclegi z wyżywieniem na 25 osób. (śniadanie i obiado-kolacja) ubezpieczenie grupowe i skipass 5 dni Wyjazd w niedzielę 04-03-2012 z Lublina Zbiórka o godzinie 8.30 na parkingu przy PZM-ocie Bolesława Prusa 8 (róg Al. Solidarności za stacją Shell) Przejazd do Bełżyc po uczestników następnie przez Zamość, Tomaszów Lubelski, Hrebenne i dalej . Powrót po nartowaniu piątkowym czyli wyjazd z Bukovela 09-03-2012 około godziny 17-18.00Noclegi w pensjonacie Anna Po akcji plakatowej w Zamościu, Lublinie i okolicach, mamy wiele zapytań i lista zaczyna się szybciej zapełniać. Proszę o wpłacanie zaliczek. Przepraszam że na tą chwilę tak mało informacji. Temat będę rozwijał. Na tą chwilę miałem mało czasu (po powrocie z PZjU 2 trochę zmogła mnie praca, a trochę grypa) Kilka osób wyraziło już chęć do uczestniczenia w wyjeździe.Na tą chwilę zarezerwowany mamy mały autobus na 30 miejsc i noclegi w miejscowości Tatariw 8 km od Bukowela. W samym Bukowelu noclegi z wyżywieniem to koszt 200zl i więcej za osobę/dzień. Transfer na miejsce będzie zapewniał nam nasz autobus Podaje dane do wpłacania zaliczek Podaje numer konta do wpłacania zaliczek 300 zł 60 8733 0009 0017 5043 2000 0010 Bełżyckie Towarzystwo Narciarskie ul Lubelska 6 24-200 BełżyceDołącz do nas na FB U nas odwilż, a w Bukovel-u temperatura ciągle spada http://www.meteoprog...eather/Bukovel/ Pogrubiona czcionka to osoby które wpłaciły zaliczkę. 1. triad - Zamość 2. Miedziana- Bełżyce 3. V-ce prezes BTN -Bełżyce (proszę o dopisanie osób z listy BTN) 4. Metaal - Lublin 5. Joseph64- Lublin 6. Grzegorz K- Trawniki 7. Sławek W - Warszawa 8. Metaalusia - Lublin 9. Romuald - Lublin 10. BTN Jacek -Wrocław 11. BTN Jarek- Bełżyce 12. Prezes BTN 13. Piotr Rz BTN - 14. Mrozik- Lublin 15. Drozd- Lublin 16. Jarosław O. Bełżyce 17. Grab. Bełżyce 18. Darekb- Biała Podlaska 19. Dagmara- Biała Podlaska 20. Janusz- Bełżyce 21. TomekH- Biała Podlaska Witam Odwracamy kolejność wyjazdu i nie ruszamy z Lublina tylko z Bełżyc. Autobus podstawiony o godzinie 9.30 na parkingu stacji benzynowej Petrochemia. W związku z tym przesuwa się nam wyjazd, ale skraca czas jazdy.Autobus będzie w Lublinie o godzinie 10.30 Miejsce nie ulega zmianie. Lublin parking PZM ul. Prusa 8 za stacją Shell. W Zamościu o godzinie 12.50 i o 13.00 wyjazd na granicę Pozdrawiam Jacek P.S. Proszę pamiętać o paszportach, kaskach (obowiązek jazdy w Bukovelu, dla wszystkich! Można wypożyczyć na miejscu) reszta wpłaty 850zł. No i dobrym humorze Dobrze by było nic nie zapomniećNadal mamy 4 wolne miejsca. Kto chętny niech się ubezpiecza i jedzie z nami. To i wyjazd zrobi się jeszcze trochę tańszy Może do nas dołączysz????? Postrufka Użytkownik metaal edytował ten post 14 listopad 2014 - 08:36 lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam no to ja pierwszy Byłem, widziałem, jeździłem i chcę jeszcze - na pewno w Polsce, Słowacji i Czechach nie ma lepszego ośrodka Możesz zaczynać listę - następni proszę 1. triad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 1. triad 2. Miedziana 3. V-ce prezes BTN 4. Metaal i już nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Byłem w grudniu 2011 na wyjeżdzie do Bukovel z metaal. Było super. Z wyjazdu jestem bardzo zadowolony i pisze się na obecny wyjazd !!! Trasy w Bukovel codziennie były przygotowane super !!! Wszystkie trasy są już otwarte !!! Jest ich tylko 52 km !!! Wszystkie wyciągi, to krzesła 4-osobowe !!! Kolejek brak. Wyjazd w niedziele, bo od poniedziałku do czwartku są dużo tańsze karnety i prawie puste trasy W razie pytań o wyjazd proszę o kontakt na PW lub na mój tel:793394539 (uzgodniono z organizatorem wyjazdu -metaal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Czyli już jest nas 5 1. triad 2. Miedziana 3. V-ce prezes BTN 4. Metaal 5. Mario_fun i już o kolejnego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Szkoda, też mamy kolizję terminów :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Szkoda, też mamy kolizję terminów :cool: Witam No mnie też szkoda, bo było by super się z wami spotkać, dopiero teraz Zuza mi na to zwróciła uwagę. W przypadku autobusu termin można by przesunąć. Ale w przypadku drugiego środka transportu 20 do 25 osób był to jedyny termin. No ale mam nadzieję, że da radę się spotkać na jakiejś imprezie. Jeszcze przed PZjU 3 Czyli już jest nas 5 1. triad 2. Miedziana 3. V-ce prezes BTN 4. Metaal 5. Mario_fun i już o kolejnego więcejOgólnie jest nas trochę więcej (osoby z poza forum) Nadmieniam że w przypadku gdy się nie uzbiera 30 osób. Przy 20 osobach koszta będą podobne( małym autobusem, do 25 osó Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A huk dopisz mnie Jacku, jest plus, że autobusy nie stoją w kolejce na granicy. proszę podaj ostateczny termin wpłat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wchodzę w to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Chcialem sie zapytac czy jest tam fajny las do pojezdzenia, ale juz nie mam pytan Podpowiedzcie pliz, czy jest szansa dostac sie do Bukovela z Krynicy Zdroju? Sa jakies autobusy miedzynarodowe itp? pozdr Piotr Użytkownik Toro edytował ten post 27 styczeń 2012 - 14:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A paszporta macie jak nie to szybko wyrabiać. Sławek weź kije do bilarda hehe........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Toro, film super !!! Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Chcialem sie zapytac czy jest tam fajny las do pojezdzenia, ale juz nie mam pytan http://www.youtube.com/watch?v=i7x9LLHzPJE Podpowiedzcie pliz, czy jest szansa dostac sie do Bukovela z Krynicy Zdroju? Sa jakies autobusy miedzynarodowe itp? pozdr Piotr Do Bukovela nie wiem ale wiem że z Lublina będzie taki wesoły autobus jechał więc kupuj bilet i nie czekaj pozdr Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam Mamy pewien problem. Zmianie uległ by termin imprezy Wyjazd niedziela 04-03-2012 i powrót (wyjazd z Bukovela) 09-03-2012 Za długo zwlekaliśmy i poprzedni termin został już zarezerwowany. Robi się też problem transportu- w tym terminie możemy mieć duży autobus na ponad 40 osób i cena jaką wyliczyłem była by przy min 30 osobach. Widzę, że może być ciężko z uzbieraniem takiej ilości osób. Będę próbował znaleźć mniejszy transport. Prosił bym by osoby które się zadeklarowały na wyjazd, potwierdziły czy akceptują zmianę terminu. Ponadto proszę o dopisywanie w poście osób towarzyszących i miejsca startu. 1. triad - Zamość 2. Miedziana- Bełżyce 3. V-ce prezes BTN -Bełżyce (proszę o dopisanie osób z listy BTN) 4. Metaal - Lublin 5. Joseph64- Lublin 6. Mario_fun - Chełm 7. Sławek W - Warszawa 8. Violek - Wrocław 9. artoman - Zamość Jak widać wszyscy którzy już tam byli, chcą pojechać jeszcze raz. Miejsce jest bardzo fajne, może nie jest jak w Alpach, ale wyjeździć się można równie dobrze. Nie można przyrównać do żadnego ośrodka w Polsce, Słowacji i Czechach jest po prostu o niebo lepsze. Na ogól nie tylko my tam chcemy pojechać jeszcze raz, wystarczy poszukać trochę opinii w internecie. http://www.natemat.c...narciarski.html Zapewniam kto pojedzie, to raczej nie będzie to jego ostatni raz. P.S. Gdy nie uzbiera się wystarczająca ilość osób, chcemy zorganizować wyjazd mniejszy. Artoman, Triad i ja jesteśmy zdecydowani pojechać własnymi autami. No, ale wtedy to nie będzie już impreza tylko wyjazd prywatny na maksymalnie 12 osób. Nadal zapraszamy, może się uda zorganizować wyjazd, który na stałe zagości w kalendarzu imprez BTN, Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 04-03-2012 i powrót (wyjazd z Bukovela) 09-03-2012 to już pewny termin? 1. triad - Zamość 2. Miedziana- Bełżyce 3. V-ce prezes BTN -Bełżyce (proszę o dopisanie osób z listy BTN) 4. Metaal - Lublin 5. Joseph64- Lublin 6. Mario_fun - Chełm 7. Sławek W - Warszawa 8. Violek - Wrocław 9. artoman - Zamość 10. BTN Jacek -Wrocław 11. BTN Jarek- Bełżyce 12. BTN Stach- Bełżyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja potwierdzam - zmiana terminu nie ma wpływu na chęć wyjazdu Pozdr Jan Pomału pomału ale już prawie połowa jest - kto następny - naprawdę warto ! Pozdr Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 13. Prezes BTN Podczas wyjazdu będzie możliwość jazdy z instruktorem, polskojęzycznym Użytkownik qaz edytował ten post 28 styczeń 2012 - 22:36 edytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 04-03-2012 i powrót (wyjazd z Bukovela) 09-03-2012 to już pewny termin? Witam Termin przyklepany. Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam Autokar został zarezerwowany na max 25 miejsc. Spanie i wyżywienie zarezerwowane. Niebawem podam BTN konto do wpłaty zaliczek. 300zł I smarować narty. (Janek mam nadzieję że sprzęt do serwisu zabierasz) Jak już wiadomo będzie miedzy nami instruktor może nas podszkoli, a nawet jeszcze jeden się zastanawia czy do nas dołączyć. W Bukovelu jest fajny stok z wyciągiem orczykowym Jak by tam pozwolono rozłożyć tyczki, było by miodzio.(chyba jedyny i do tego przeznaczony) Postrufka Użytkownik metaal edytował ten post 30 styczeń 2012 - 09:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi