Kaem Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 i jak w piosence życzę Wam : ,,Długiego słodkiego życia ...." jak uczucia starczy ( znaczy pielęgnowane będzie) , to masz nie 3 a 13 lat jak w bajce ... a później ... hm .... patrz post wyżej Raz jeszcze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trance Napisano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dzięki wielkie !!! Ja tam nie narzekam. Jesteśmy już ze sobą prawie 6 lat. Więc myślę że z grubsza już się dotarliśmy, już gorzej chyba być nie może heheh (mam taką nadzieje ) Życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dzięki wielkie !!! Ja tam nie narzekam. Jesteśmy już ze sobą prawie 6 lat. Więc myślę że z grubsza już się dotarliśmy, już gorzej chyba być nie może heheh (mam taką nadzieje ) Życie pokaże Gorzej może nie będzie, ale jeszcze nie słyszałem ,żeby u kogoś było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą Ja praktycznie od lipca pierścionek noszę w kieszeni i od tego czasu miałem 3 podejścia i 3 podejścia splamiłem stresem... Pierwszy był w dniu jej urodzin, byliśmy w Wenecji i dupa blada. Tak się wystraszyłem, że chciałem uciec. Wiele "egzaminów życiowych" mam już za sobą; obrony prac magisterskich licencjatów, trudne rozmowy, konfrontacje. Można by powiedzieć, że w kłopotliwych sytuacjach stosunkowo dobrze sobie radzę, ale żeby się oświadczyć... takiego stresu to ja w życiu nie miałem. Następne podejście planuję w okolicach Bożego Narodzenia. Może się uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 @prowinter_kraków -> http://demotywatory.pl/2804702/ ten egzamin mam już za sobą, ale gdybym miał to zrobić teraz, to właśnie w taki sposób :-D bez słowa i nerwów, sama załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Lukaszo86 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą Ja praktycznie od lipca pierścionek noszę w kieszeni i od tego czasu miałem 3 podejścia i 3 podejścia splamiłem stresem... Pierwszy był w dniu jej urodzin, byliśmy w Wenecji i dupa blada. Tak się wystraszyłem, że chciałem uciec. Wiele "egzaminów życiowych" mam już za sobą; obrony prac magisterskich licencjatów, trudne rozmowy, konfrontacje. Można by powiedzieć, że w kłopotliwych sytuacjach stosunkowo dobrze sobie radzę, ale żeby się oświadczyć... takiego stresu to ja w życiu nie miałem. Następne podejście planuję w okolicach Bożego Narodzenia. Może się uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4rt3q Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 @prowinter_kraków -> http://demotywatory.pl/2804702/ ten egzamin mam już za sobą, ale gdybym miał to zrobić teraz, to właśnie w taki sposób :-D bez słowa i nerwów, sama załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi