dudezm Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dziewczyna wsiada do tramwaju a za nia zielony ufoludek ...podchodzi ,dotyka ją palcem w ramie i mówi -pitu pitu.. Dziewczyna przesiadła się dalej a ufoludek za nią i zów pitu pitu Dziewczyna poszła do motorniczego(ufoludek za nią) i mówi ,że taki zielony ją zaczepia. Motorniczy mówi do ufoludka . -Przestań bo jak Ci w j...a przyłożę do nawet potomstwa nie będziesz miał . A ufoludek na to -Nie -mam..jaj ,nie- mam- jaj Motorniczy zdziwiony ??? -to jak wy sie rozmnażacie?? A ufoludek na to przykładajac paluszek - pitu pitu Uff, a już myślałem, że to ktoś ze skarbówki był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 199 Dodano 12 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Top użytkownicy w tym temacie 15 11 11 14 Popularne dni 13 Mar 28 18 Sty 20 13 Lis 19 14 Lis 17 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 15 odpowiedzi Tadeusz T 11 odpowiedzi niko130 11 odpowiedzi sally67 14 odpowiedzi Popularne dni 13 Mar 2012 28 odpowiedzi 18 Sty 2012 20 odpowiedzi 13 Lis 2013 19 odpowiedzi 14 Lis 2013 17 odpowiedzi Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi