Waldi_l Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 tomass jedź i spełniaj swoje marzenia Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaligr Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Chociaż Ciebie nie znam to głosik oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooom44 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 zrobione pzdr t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 kliknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isegrin Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Baw się dobrze wodzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix11 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Przebijam Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Zmiękłem ( odniesienie do PW) i kliknąłem:) Skiforum to potęga:) Niemniej masz jednego konkurenta ale spoko. Damy radę. Oczekuję wstrząsającej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Zmiękłem ( odniesienie do PW) i kliknąłem:) Skiforum to potęga:) Niemniej masz jednego konkurenta ale spoko. Damy radę. Oczekuję wstrząsającej relacji. Czuję, że konkurent będący na trzeciej pozycji ma w planach wszystkich zaskoczyć w końcówce głosowania:) W tej chwili ma ok 200głosów i jest mało aktywny, ale jest ale Posiada potężną armię znajomych na swoim profilu FB ponad 800osób Nas jest "trochę" więcej, liczę na Was! Muszę zrobić co mojej mocy, aby nie zostać dogonionym. Wierzę, że dzięki Waszej pomocy moje marzenie się ziści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No i poszło, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Czuję, że konkurent będący na trzeciej pozycji ma w planach wszystkich zaskoczyć w końcówce głosowania:) W tej chwili ma ok 200głosów i jest mało aktywny, ale jest ale Posiada potężną armię znajomych na swoim profilu FB ponad 800osób Nas jest "trochę" więcej, liczę na Was! Muszę zrobić co mojej mocy, aby nie zostać dogonionym. Wierzę, że dzięki Waszej pomocy moje marzenie się ziści! Tomasson, Życzę Ci żebyś mógł nas poczęstować suszonym dorszem ...Po powrocie oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomasson, Życzę Ci żebyś mógł nas poczęstować suszonym dorszem ...Po powrocie oczywiście! Oprócz nart zabiorę na wyjazd też wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomasson, moj glos juz dawno masz tylko pamietaj, tak jak sie umawialismy, przywiez mi ze 2 fiordy i 1 trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kto da więcej? Każdy głos na wagę łososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomasson, moj glos juz dawno masz tylko pamietaj, tak jak sie umawialismy, przywiez mi ze 2 fiordy i 1 trolla - A był pan kiedyś w Norwegii? - Oczywiście, że byłem! - A fiordy pan widział? - Czy widziałem?! Panie, fiordy to mi z ręki jadły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Oddałem jubileuszowy, pięćsetny głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 głos nr 503 oddany! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No to masz i moj glos co prawda z konta facebookoeego kolezanki ( ja takiegoz nie posiadam ) no ale czego sie nie robi dla kolegow z forum Powodzenia P.S. Inicjaly kolezanki to A.W. Dziękuję!! Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 prosze...udanej zabawy!!! Dzięki, proszę o kolejne głosy! ) Pozdrawiam Tomasson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Spakowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Spakowany? Za wcześnie na fanfary! Do 24 stycznia potrzebuję Waszych głosów, proszę o dalsze głosowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Mało nas coś głosuje-no dalej niech nas tam reprezentuje i przy okazji dobrze się bawi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dzięki!! Do 1000 jeszcze daleko kto odda kolejny głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Przykro mi nie mam na F... konta i nie zamierzam zakładać. Ale trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Przykro mi nie mam na F... konta i nie zamierzam zakładać. Ale trzymam kciuki Mimo wszystko dziękuję, trzymanie kciuków też się przyda Pozdrawiam Tomasson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi