Jeery Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Rymarz to ladna gorka szczegolnie popoludniu, tam nie ma piaskownicy. Fredo czy o tą górkę chodzi / http://bukowachata.n...i-bin/video.jpg / ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dokładnie ta górka. O, nawet gdzieś tam leżą moje grabki... Stromo to było w Sokołowsku. Fakt, krótka przecinka w lesie, ale "ciary szły po plegarach"... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tak, chodzi o ta gorke i dodalem po poludniu. Nie piszcie o padakach po ca 70 m dlugosci np Zaclez. Nawet sciana(ka) na Szrenicy, ktora ogrodzili plotkami i zrobili wjazd w polowie. Wydaje mi sie, ze teraz jest tam tylko 150 m stromego zjazdu max 15 - 20 skretow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dzisiaj i jutro macie szansę wykorzystać "strome" na Dzikowcu. Zapraszam wszystkich chętnych, naprawdę warto... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ale tak nawiasem, co z zawodami o puchar Samotni w tym roku. Nigdy nie byłem i nic, oprócz info z netu i paru zdań opowiadania Freda na orczyku, nie wiem.. pozdrawiam http://www.puchar.szkolagorska.com/ niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wszystkie te parki narodowe sprawiają wrażenie, że są instytucjami samymi w sobie i dla siebie za nasze pieniądze. Żadnego kompromisu i dialogu. One nie są NASZE!!! My jesteśmy ich!!! To jakaś swoista paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Gruba polityka, panie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hesiu! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak sobie pomyślałem, że można by "przybliżyć" zawody "Skiforum" dla "zachodniej ściany", urozmaicając je w pewnym sensie. Proponuje ten stok: https://picasaweb.go...gCOGvqLqqxpaDEg Bardzo sympatycznemu Jegomościowi ze zdjęcia, przypadł do gustu. Powiem więcej, chyba jest zachwycony... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak sobie pomyślałem, że można by "przybliżyć" zawody "Skiforum" dla "zachodniej ściany", urozmaicając je w pewnym sensie. Proponuje ten stok: https://picasaweb.go...gCOGvqLqqxpaDEg Bardzo sympatycznemu Jegomościowi ze zdjęcia, przypadł do gustu. Powiem więcej, chyba jest zachwycony... Pozdrawiam, radcom Ta góra raczej nie wkomponuje się w idee obecnych zawodów skiforum (rodzinnie, na luzie, bez ryzyka). Niemniej można pomyśleć o edycji dla ambitniejszej jazdy, slalom na Dzikowcu byłby z pewnością świetnym miejscem do weryfikacji swojego wyobrażenia o nartach i jeździe. Wiesz Radcom, gdyby przemyśleć sprawę, to nie byłoby to jakieś zatrważające przedsięwzięcie, kwestia kwater byłaby chyba jednak problemem... Ale "przybliżenie" bardzo mi się podoba Fredo czy o tą górkę chodzi / http://bukowachata.n...i-bin/video.jpg / ? To świetne miejsce na randkę - obok szlakiem na Kalenicę, taki spokojny spacerek za rączkę, z punktem kulminacyjnym na szczycie Użytkownik arky edytował ten post 11 marzec 2012 - 15:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzikowiec nie nadaje sie na szeroko powiedziawszy amatorskie zawody narciarskie. Jest za stromy a tym samym niebezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Arky, w Boguszowie jest "nówka funkiel" hotel sportowy. Notabene na ulicy Olimpijskiej. Fred, po "zaliczeniu Dzikowca" można będzie wystawiać "świadectwo narciarskiej dojrzałości", więc chętnych na zawody nie braknie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Fred, po "zaliczeniu Dzikowca" można będzie wystawiać "świadectwo narciarskiej dojrzałości", więc chętnych na zawody nie braknie... szczególnie takich: http://www.youtube.c...Ct74Y8OAw#t=43s Wrzuć na luz, zawody SF to impreza otwarta dla każdego i mam nadzieję że tak pozostanie. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bocianie, ja całe życie luzuję. Popatrz na to z innej strony. Stok "typu Dzikowiec" będzie swoistym "wentylem bezpieczeństwa" dla mocno "zaadrenalizowanych amatorów". Swoisty "narciarski Jarocin"... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bocianie, ja całe życie luzuję. Popatrz na to z innej strony. Stok "typu Dzikowiec" będzie swoistym "wentylem bezpieczeństwa" dla mocno "zaadrenalizowanych amatorów". Swoisty "narciarski Jarocin"...Takich zawodów nie brak w kraju PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Trzeba skoncentrować się na Praciakach i pomóc Mitkowi aby nasze zawody były postrzegane jako fajna zabawa oraz miejsce spotkań fantastycznych ludzi . Utrudnianie ich ,będzie eliminować z zawodów narciarzy a wzmacniać skład na Kolibę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi