wueres Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 U nas (domek Sesego) jest na tą chwilę 5 osób, ale prawdopodobnie będzie komplet. Jeśli coś się zmieni, damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 U nas (domek Sesego) jest na tą chwilę 5 osób, ale prawdopodobnie będzie komplet. Jeśli coś się zmieni, damy znać.Mamy już komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam Jeszcze tylko tydzień i sie ścigamy i nie tylko. Zgłoszenia spływają powoli w związku z tym uaktualnie liste w poniedziałek koło 14.00 - proszę się nie denerwować. Co do zawodów to część osób bedzie już na miejscu w czwartek i juz w czwartek bedziemy jeździli po południu. I w czwartek i w piątek będzie ustawiony gigant przypominający ten z zawodów więc bedzie mozna potrnowac i przyzwyczaic sie do jazdy po bramkach. Śniegu na Czarnym Groniu w brud. W tym roku oprawa nie bedzie tak imponująca za to bedziemy mieli 3 nagrody główme, które UWAGA rozlosujemy wśród wszystkich doroslych uczestników zawodów, którzy wystartowali. Każdy więc bedzie maił szanse na zdobycie nagrody. Zwycięzcy bedą jak co roku honorowani pucharami i dyplomami. Biuro zawodów bedzie czynne w sobote od 8.00 na tarasie. Start przewidujemy na 10,15. O 16.00 w przerwie na ratrakowanie w restauracji na stoku podsumowanien zawodów i rozdanie nagród a wieczorem koleba i ognisko. Bedzie czynne lodowisko oraz - jeszcze nie potwierdzone - specjalnie dla nas zostanie uruchomiony zamykany na zime symulator narciarski - zabawa fantastyczna. To tyle w skrócie. PROSZĘ WSZYSTKICH WYNAJMUJĄCYCH DOMKI O SKANTAKTOWANIE SIE ZE MNA NA PRIV MAILA LUB TEL. 501753831. MAMY JESZCZE 2LUB 3 MIEJSCA WOLNE W JEDNYM DOMKU - ZAINTERESOWANI RÓWNIEZ KONTAKTA ZE MNĄ. Serdecznie pozdrawiam mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja bym chętnie przyjechała, prawdopodobnie nawet dostanę wolne, tylko nie mam się jak dostać na miejsce zawodów. Stąd moje pytanie czy ktoś będzie jechał w stronę Praciaków przez Śląsk (bądź jakieś miasto w Małopolsce, do którego łatwo dojadę pociągiem) i mógłby mnie zabrać po drodze w czwartek wieczorem lub w piątek rano? Mam nadzieję, że jeszcze jakieś miejsce w domku by się znalazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsiorex Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 tak z ciekawości ten stok jaki ma poziom trudności?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 CześćJa bym chętnie przyjechała, prawdopodobnie nawet dostanę wolne, tylko nie mam się jak dostać na miejsce zawodów. Stąd moje pytanie czy ktoś będzie jechał w stronę Praciaków przez Śląsk (bądź jakieś miasto w Małopolsce, do którego łatwo dojadę pociągiem) i mógłby mnie zabrać po drodze w czwartek wieczorem lub w piątek rano?Mam nadzieję, że jeszcze jakieś miejsce w domku by się znalazło?Wszystko da się załatwić Ewcia. W poniedzialek dopniemy sprawę.PozdrawiamCześćtak z ciekawości ten stok jaki ma poziom trudności??To łatwy stok, cho c nie ma to specjalnego znaczenia. Na łatwym stoku mozna ustawić gigant nie do przejechania. W tym wypadku gigant tez jest nietrudny.Pozdro serdeczne Użytkownik Mitek edytował ten post 17 luty 2012 - 21:07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 tak z ciekawości ten stok jaki ma poziom trudności??To zależy od stanu głowy czasami wydaje się ..... cholernie trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Na łatwym stoku mozna ustawić gigant nie do przejechania. W tym wypadku gigant tez jest nietrudny.Ja bym tylko prosił żeby gigant pozostał gigantem. Są z tego same plusy:- mniej tyczek do wkręcania- mniejsze straty czasowe narciarzy rekreacyjnych do ścigantów- trudniej wypaść z trasy- jazda będzie płynna i przyjemnaCzęsto spotyka się tendencje do ustawiania slalomu z podwójnych tyczek, mam nadzieję że tutaj nikt tak nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja bym chętnie przyjechała. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś miejsce w domku by się znalazło?Postaram się dać Ci niebawem odpowiedź dot. transportu z Gliwic lub Chorzowa. Mam nadzieję, że do poniedziałku mi potwierdzą. Z domkami w naszej ekipie może być problem, więc szykuj śpiworek i karimatkę, a z pewnością gdzieś się ulokujesz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 CześćPostaram się dać Ci niebawem odpowiedź dot. transportu z Gliwic lub Chorzowa. Mam nadzieję, że do poniedziałku mi potwierdzą. Z domkami w naszej ekipie może być problem, więc szykuj śpiworek i karimatkę, a z pewnością gdzieś się ulokujesz :cool:Transport z Gliwic dla Ewci załątwi Mig12345. Bedzie jechal w czwartek wieczorem. Spanie Ewcia ma w domku z Tadziem. Szczegóły w poniedziałek.Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (...) Start przewidujemy na 10,15. (...)Zawsze to lepiej, niż o 9... Będzie więcej czasu na sen po piątkowej "rozgrzewce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Mitek, przypomnij jeszcze (a najlepiej kilka razy) DO KTÓREJ GODZINY można odbierać nr-ki startowe. Bo jak znam życie to, zwłaszcza osoby jadące pierwszy raz, mogą się zdziwić a potem robić niepotrzebne zamieszanie. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cześć Odbiór numerów startowych od 8.00 do 10.00 na tarasie knajpy na stoku! Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wiedziałam, że mogę na Was liczyć Dziękuję i do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jeszcze tydzień a szybkość zchodzenia śniegu w Pawłowicach jest oszałamiająca, oby snieg na trasie pozostał do naszych zawodów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 w Czarnym Groniu do 160 i dzisiaj -2, myślę, że nie ma co się obawiać o śnieg http://www.czarnygro.../skicentrum.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 CześćOdbiór numerów startowych od 8.00 do 10.00 na tarasie knajpy na stoku!Pozdro serdeczneCzy jest możliwość dopisania dzieciaków w dniu zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 CześćCzy jest możliwość dopisania dzieciaków w dniu zawodów?Nie, zwłaszcza dzieci nie. Planujemy małe niespodzianki dla wszystkicjh najmłodszych uczestników. Żeby mozna było to sensownie zorganizować musze wcześniej wiedzieć ilu jest startujących. W dniu zawodów oczywiście nikogo nie olejemy ale trzeba mieć świadomość, że przykro będzie gdy ktos nie dostanie a wszyscy inni tak.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jeszcze tydzień a szybkość zchodzenia śniegu w Pawłowicach jest oszałamiająca, oby snieg na trasie pozostał do naszych zawodów....Przestań siać defetyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Patrząc na listę startową jestem przekonany, że w kategorii "kaszubskiej" Porterki będą na pudle. Crazy nie zabiera nart, więc spoko:cool:Może ktoś chce się dołączyć na FB?http://www.facebook....46491602046503/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mam 1-2 wolne miejsca w busie na trasie: Lublin - Sandomierz - Tarnów - Myślenice - Andrychów - Rzyki. Jeśli ktoś chce się zabrać, zapraszam. Renata (501095635) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (...) Crazy nie zabiera nart, więc spoko:cool: (...)Ale po cichu już pyta, kto mu w razie czego użyczy sprzętu Specjalnie dla niego wezmę dodatkową parę gigantek (foto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ale po cichu już pyta, kto mu w razie czego użyczy sprzętu Specjalnie dla niego wezmę dodatkową parę gigantek (foto) [ATTACH=CONFIG]27907[/ATTACH] A wiesz Jareczku gdzie ja Ci zasadze ta gigantke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A wiesz Jareczku gdzie ja Ci zasadze ta gigantke Gardzisz kultowymi Epoxami 3200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 To Ty na nich smigniesz na zawodach , a ja wezme Twoje normalne nartki ( bedziesz mial szanse wygrac hahah) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi