kamo Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czy są jakieś wypożyczalnie skiturow w Beskidzie Śląskim? Ile sobie życzą za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jest chyba gdzieś w Wiśle Malince- potwierdzę to u kumpla który korzystał i dam znać. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 OK, to nie Wisła Malinka Kumpel wypożyczał skitury w sklepie Polisport, koło ronda na którym następuje rozjazd na Malinkę i Łabajów. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Chyba chodzi o Polysport Wisła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Możliwe, pisałem ze słuchu Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karat10 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Czy są jakieś wypożyczalnie skiturow w Beskidzie Śląskim? Ile sobie życzą za to? Polysport w Wiśle. Skontaktuj się z Colliną (działa na tym forum). Życzę udanego ski-turowania. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 W tamtym roku obsługa schroniska na Soszowie mówiła mi, że pod koniec sezonu będą uruchamiać wypożyczalnię i organizować kursy. Niestety nie wiem, czy doszło to do skutku, także najlepiej zadzwoń Nie wiem jak schronisko ,ale pytałem w wypożyczalni na dole pod wyciągiem i nie mają ,w ogóle dziwnie na mnie spojrzeli jak się zapytałem:) znajomy dzwonił do jakiejś wypożyczalni,bo też chcieliśmy spróbowac skiturów nie idąc w koszty związane z kupnem sprzętu, powiedzieli mu od 60-100 zł za komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi