kaja45 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jacku pytałeś w innym wątku to Ci odpowiedziałem tam. Tu napisałem już dawno że nie problem. Problem hartowania i rozhartowania poznałem organoleptycznie jako dziecko. Ewentualnie tylko popatrz powyżej ilu inżynierów i forumowych ekspertów na minę wpakowałeś. Mnie to w niczym nie przeszkadza ale Oni chyba ujmę na autorytecie mogą mieć A wystarczyło tylko w krawędź przy... młotkiem lub słuchać uważnie szkoleń ja kilka odbyłem i o zgniocie nikt nie mówił nigdy. Ten problem Jacku występuje nagminnie przy spotkaniu się krawędzi z kamieniem w terenie, na maszynie z dyskiem ceramicznym słabo chłodzonym i na przykład zbyt szybką obróbką pilnikiem, maszyną bez chłodzenia. Ale to już chyba na innych szkoleniach niż te w których Ty brałeś udział się mówi. I oczywiście ze masz prawo do własnych przemyśleń i interpretacji niemniej ja wolę rzeczywistość, bo ona gwarantuje że czemuś mogę np zapobiec, czyli wydłużyć okres użytkowania moich rzeczy. Podkreślę jeszcze raz, interesuje mnie bardziej zjawisko i jego działanie niż kto co napisał. Rozumiem, może źle odebrałem Twój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi