Tadeusz T Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Prawda, już chyba skuteczniej można wyleczyć się przez internet. Nie macie racji panowie! Osobiście znam osobę - w realu już też - a wy ją także znacie z forum, którą Niko nauczył jeździć przez internet. Z rewelacyjnym skutkiem!!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzon Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie macie racji panowie! Osobiście znam osobę - w realu już też - a wy ją także znacie z forum, którą Niko nauczył jeździć przez internet. Z rewelacyjnym skutkiem!!!! Tadek potwierdzam, choć na żywo tej osoby nie widziałem. jak zobaczyłem filmik to mi szczęka spadła. najlepszy przykład, że samemu (samemu na stoku z uwagami Niko w głowie) jednak można. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Co to za osoba? Czy to jakas tajemnica? Jeżeli nie to proszę o ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi