Tadeusz T Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Prawda, już chyba skuteczniej można wyleczyć się przez internet. Nie macie racji panowie! Osobiście znam osobę - w realu już też - a wy ją także znacie z forum, którą Niko nauczył jeździć przez internet. Z rewelacyjnym skutkiem!!!! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 261 Dodano 12 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Top użytkownicy w tym temacie 28 23 78 16 Popularne dni 7 Lut 39 30 Gru 21 31 Sty 20 3 Lut 13 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 28 odpowiedzi Dziadek Kuby 23 odpowiedzi niko130 78 odpowiedzi sally67 16 odpowiedzi Popularne dni 7 Lut 2012 39 odpowiedzi 30 Gru 2011 21 odpowiedzi 31 Sty 2012 20 odpowiedzi 3 Lut 2012 13 odpowiedzi robzon Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie macie racji panowie! Osobiście znam osobę - w realu już też - a wy ją także znacie z forum, którą Niko nauczył jeździć przez internet. Z rewelacyjnym skutkiem!!!! Tadek potwierdzam, choć na żywo tej osoby nie widziałem. jak zobaczyłem filmik to mi szczęka spadła. najlepszy przykład, że samemu (samemu na stoku z uwagami Niko w głowie) jednak można. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Co to za osoba? Czy to jakas tajemnica? Jeżeli nie to proszę o ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robzon Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie macie racji panowie! Osobiście znam osobę - w realu już też - a wy ją także znacie z forum, którą Niko nauczył jeździć przez internet. Z rewelacyjnym skutkiem!!!! Tadek potwierdzam, choć na żywo tej osoby nie widziałem. jak zobaczyłem filmik to mi szczęka spadła. najlepszy przykład, że samemu (samemu na stoku z uwagami Niko w głowie) jednak można. pozdrawiam robzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Co to za osoba? Czy to jakas tajemnica? Jeżeli nie to proszę o ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Co to za osoba? Czy to jakas tajemnica? Jeżeli nie to proszę o ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi