rumacz Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wpadły mi za śmieszne pieniądze spodnie holdena. Niestety nie mają szelek. Ktoś ma doświadczenia w jeżdżeniu na nartach w spodniach bez szelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Doświadczenie w takiej jeżdzie ja mam .Niestety spodnie bez szelek to mala patologia .Kazde dopiecie buta powoduje że masz zaraz plecy gole.Może inaczej by to wyglądało jakbym jezdzil w standartowej kurtce narciarskiej.Niestety póki co jeżdze w sofshelu i ciagle mi sie coś zsuwało przesuwało aż do spodni bezszelkowych Kjusa doszyłem szeleczki z innych spodni.Teraz to jest dopiero jazda !!!Także spokojnie możesz kupować ale proponuje zaraz sie zaopatrzyc w jakies szeleczki do nich nawet od biedy takie ze spodni garniturowych z alledrogo za 11.99 pln:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Tak się składa,że ja też posiadam spodnie bez szelek,kupiłem je także z myślą o chodzeniu po górach i chciałem coś bardziej uniwersalnego,ogólnie jestem zadowolony, ale tak jak napisał kolega jaro 323 plecy czasem wychodzą na wierzch,zaopatrz się w pasek i dłuższa koszulkę termoaktywną ,kurtka koniecznie z pasem śniegowym,ale przy konkretniejszym upadku i tak mrożenie nerek murowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ictus Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ostatnie spodnie na szelkach mialem w wieku pewnie 8 lat... na co dzien tez chodzicie w szelkach??? i tez wam przy kazdym pochyleniu sie wychodza nery na wierzch??? jest tez opcja ze nosicie spodnie na tak niskim rapie ze krok zaczyna sie polowie lydek.... jak sie jezdzi w przykrotkiej kurtce to nie ma co zwalac winy na spodnie. a dyskomfort to jest dopiero jak sie szelki zaczynaja zsuwac z barkow, zawijac czy podwijac nawet spodnie z freerideowych serii sa bez szelek wiec nie ma co siac paniki tylko zapoatrzyc sie w pasek i podciagnac galoty wyzej powodzenia no chyba ze ktos tak lubi podjadac ze brzuch jest 3x szerszy niz biodra... to wtedy ok - maja sie prawo zsuwac wiec do dziela - batoniki na bok i wiecej ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi