rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kazek a ty używałeś Oakleya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 SL 10 używam chcesz najlepsze http://www.rudyproject.com/tak się zastanawiam skoro piszesz że najlepsze tak, to dlaczego zawodnicy w PŚ jeżdzą przeważnie w POC ,I OAKLEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kazek a ty używałeś Oakleya?Jak widacTak się dziwnie składa ze od 10 lat zajmuję się zawodowo okularami i co dziennie spotykam baranów kupujących okulary dla napisu i nie potrzebuję kupować na odpuście bo mam swoich kupę lepszych od oakleya ale nie wiem czy o takich słyszałeś więc nie będę Ci o nich opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No tak Jaro , nie doczytałem.Czy można wrócić do tematu?http://www.oakley.co...ucts/6715/25922Wygląda nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WincentY Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 SL 10 używam chcesz najlepsze http://www.rudyproject.com/Jaka cena tych gogli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekzg Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 podczas żadnego z moich kilkunastu wyjazdów narciarskich do ośrodków austriackich nie widziałem u nikogo ani w żadnym sklepie googli tej firmy .Na tym polega niszowość tej firmy. wszyscy mają oaklaya czy ray bana bo to produkt dla mas. w rudy śmigają fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 kazek ja pytam o opinie oakleya. Napisz czy zjeżdżałeś w tych goglach. Jeżeli tak to w jakich szkłach i jakie były warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekzg Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 nie nie jeździłem ale uwierz mi że okulary nie mają znaczenia przy jeździe na nartach liczy się technika głównie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kazek, nad techniką pracjuę, biegam, od sierpnia chodzę na siłkę, stosuję dietę i takie tam inne pierdoły. Tyle teraz moge do najbliżeszego wyjazdu. Na nartach jeżdżę niedługo jak na mój wiek bo raptem od 4 lat. Kiedy zacząłem kupwać sprzęt , popełniłem kilka błędów. Między innymi dałem się namówić ( sam zdecydowałem) na gogle makrokesze. Spieprzyłem tym wyborem tygodniowy wyjazd do włoch swojemu synowi a sam walczyłem z parą i kiepską widocznością ze swoimi goglami. Takich pomyłek było kilka i niestety nie stać mnie już na tanie rozwiązania. Użytkownik rumacz edytował ten post 16 grudzień 2011 - 22:39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekzg Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 to co to był za produkt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Sobie kupiłem gogle blizarda a młodemu jakiś inny shit . Nie pamiętam czy to było makro czy tchibo. Dzisiaj dałbym sobie jednak głowę uciąć że między tymi makrokeszami a okleyami też nie było róznicy Użytkownik rumacz edytował ten post 16 grudzień 2011 - 22:59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekzg Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No myślę że masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No widzisz. Użytkownik rumacz edytował ten post 16 grudzień 2011 - 23:12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Rumacz jeżeli po prostu chcesz google które nie będa parować kup jakiekolwiek z podwojną szybką.Jeżeli od googli oczekujesz czegoś więcej niz tylko nieparowania i do tego masz srodki na dobry i sprawdzony na kilka lat KOMFORTOWEGO uzytkowania produkt rozejrzyj się za czymś lepszym.Ja ze swojej strony spokojnie polecic moge produkty smitha -przetestowane organoleptycznie.Z oakleyem nie mam żadnych doswiadczeń ale z ilosci achów i echów słyszanych w moim ulubionym sklepiku narciarskim wnioskuje że również jest to dobry produkt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jaro, też to słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooom44 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A czy ktoś pomyślał o bolle? Niewiele firm może pochwalić się podobnym doświadczeniem w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Na moich pierwszych podrygach narciarskich używałem prostych googli uvexa model paradox bodajze -własnie taki makrowy modelik.Nie zdażylo mu się żeby zaparowały a wywrotek miałem sporo -z tego co pamiętam w pierwszym dniu w prawdziwych alpach wywaliłem sie ze 30 razy .Co jak co ale na gogle narzekac nie moglem ,pomimo ciągłego kontaktu z gleba i śniegiem nic się z nimi nie działo .A ide spać jutro coś doskrobię więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 bolle? Chyba niżej niż gogle blizarda Jaro ja już jestme po pierwszych podrygach narciarskich. Miałem na to jakieś gówniane makorokesze którer czesto zachodziły mimgla. Teraz czas na własciwe wyposażenie Użytkownik rumacz edytował ten post 17 grudzień 2011 - 23:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooom44 Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A co ma blizzard wspólnego z optyką użytkową, tak w stosunku do bolle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Miała być Brenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 nie szukam gogli dla wyglądu, szukam rozwiązan które uprzyjemnią jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WincentY Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No to zerknij na gielde, kolega sprzedaje POC Lobes w super cenie. Gogle zapewniaja naprawde duzy kat widzenia, do tego jakosc i wykonanie na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dzięki za podpowiedź. W tym wątku pytam o opinie nt Oakleya. Czy warte są takich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitura25 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Tu masz gogle - konkurencje Okleya Kąt widzenia kosmos: http://supersklep.pl...onze-red-chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ciekawe. A jak jest z kątem widzenia w oakleyach? Jak widać cena konkurencjijest podobna. http://www.mountaing...item/228983/N/0 Panowie. Pytam o opinie o okleyach. W tym wątku interesują mnie opinie tylko na temat gogli tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi