Kanet Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam, Czy mógłby polecić mi ktoś dobry serwis na śląsku(w okolicy miast wymienionych w temacie) który zajmuje się odbarczaniem butów narciarskich?(konkretnie przy kostce;) ) pozdrawiam, Kanet Użytkownik Kanet edytował ten post 09 grudzień 2011 - 14:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Robiłem tam serwis nart oraz specjalne wkładki do butów .Polecam ,pełna profeska,do wszystkiego mają porządny sprzet.Tez mam mały problem z butem i tam zamierzam go sie pozbyc(oczywiście problemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanet Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 hehe dzięki ale chyba zapomniałeś podać nazwę serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 :oNet mi sie zawiesił.Juz sie robi: http://grupaszafranski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanet Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dzięki ,ale trochę daleko:) ma ktoś może jakieś info o bikershopie w katowicach lub tirol-ski w rudzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 FanSport , ale może lepiej upewnić się u źródła odbarczają- wykazali się wyjątkową cierpliwością przy poprawianiu moich rosiniolków.... polecam. -- Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczak72 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam Ja polecam Katowicki sklep i serwis Bikershop w Katowicach który sie mieści przy tym samym placu co sklep firmowy Atomica -Summit( chyba pl. Wolności jeśli się nie mylę). W poprzednim sezonie robiłem tam odbarczanie pary butów w okolicach pięt (ostroga) i jestem naprawdę zadowolony, sympatyczny serwisant z cierpliwością znosił moje uwagi i marudzenia i wykonał bardzo dobrze swoja robotę choć z uwagi na lokalizację miejsca do odbarczenia nie było to łatwe. Jeden but wymagał poprawki więc na jednej wizycie sie nie obyło ale teraz jest wporządku, jestem zadowolony. Pomimo dodatkowej wizyty w serwisie i kolejnych przymiarkach, poprawkach płaciłem od odbarczanego punktu czyli bez dodatkowych kosztów...polecam, pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanet Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No i sprawa załatwiona w Bikershopie, mój ojciec(bo to jego but) bardzo zadowolony, obsługa miła, poprawka tego samego punktu w cenie, poza tym duży sklep. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi