MajorSki Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Do mnie przed, w trakcie sezonu i w procesie rehabilitacji trafia spora grupa narciarzy i wraz z kolegami zastanawiamy się nad stworzeniem poradnika do ćwiczeń dla narciarzy. Ćwiczenia oparte na pracy z dużą, małą piłką, dyskiem do balansowania, bez pomocy urządzeń na siłowni. Może wspólnie z forumowiczami stworzymy taki poradnik i podepniemy go na forum, a potem będziemy go uzupełniać i modyfikować w miarę potrzeb? Ja przed sezonem (i w trakcie) ćwiczę na takim dysku/poduszce http://www.asport.pl...k_33cm_mini.jpg Jeszcze nie pora na piłkę , ale uważam że to świetna sprawa, stanie na jednej nodze, przysiady, przysiady na jednej itp. A poradnik chętnie bym przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 154 Dodano 12 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 14 9 9 9 Popularne dni 26 Lis 25 16 Gru 12 11 Gru 9 25 Lis 8 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 14 odpowiedzi TurboDymoMan 9 odpowiedzi kaligr 9 odpowiedzi sally67 9 odpowiedzi Popularne dni 26 Lis 2012 25 odpowiedzi 16 Gru 2011 12 odpowiedzi 11 Gru 2011 9 odpowiedzi 25 Lis 2012 8 odpowiedzi Val_Gardena Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Val_Gardena, jak stanie na piłce, próbowałaś? Z racji urodzin dziecka, niestety nie dotarłam jak co piątek na siłownię :/ . Nie wyrobiąłm się. Będę tam w poniedziałek i już zapowiedziałam , co będę uskuteczniać i ,że będę potrzebowała ochrony . Na pewno dam znać jak mi poszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 MajorSki, stan na takim dysku przez 30 min na jednej nodze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Val_Gardena, jak stanie na piłce, próbowałaś? Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? zacznij od Bosu pozniej probuj wejsc na mala i mniej nadmuchana pilke. stopniowo wieksza i bardziej nadmuchana - nie jest latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Przygotowania do sezonu na siłowni.
Val_Gardena Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Val_Gardena, jak stanie na piłce, próbowałaś? Z racji urodzin dziecka, niestety nie dotarłam jak co piątek na siłownię :/ . Nie wyrobiąłm się. Będę tam w poniedziałek i już zapowiedziałam , co będę uskuteczniać i ,że będę potrzebowała ochrony . Na pewno dam znać jak mi poszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... m!xeR Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 MajorSki, stan na takim dysku przez 30 min na jednej nodze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Val_Gardena Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Val_Gardena, jak stanie na piłce, próbowałaś? Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? zacznij od Bosu pozniej probuj wejsc na mala i mniej nadmuchana pilke. stopniowo wieksza i bardziej nadmuchana - nie jest latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Przygotowania do sezonu na siłowni.
m!xeR Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 MajorSki, stan na takim dysku przez 30 min na jednej nodze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Val_Gardena Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Val_Gardena, jak stanie na piłce, próbowałaś? Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? zacznij od Bosu pozniej probuj wejsc na mala i mniej nadmuchana pilke. stopniowo wieksza i bardziej nadmuchana - nie jest latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Tak, próbowałam i jesli moge określic to jednym słowem, to najodpowiedniejszym będzie słowo : DRAMAT . Dobrze,ze mnie uprzedziłeś i wybralam salę z materacami, a zamiast koleżanki, poprosiłam o asekurację silnego mężczyznę. Inaczej zabiłabym siebie i prawdopodobnie oberwaloby sie równiez koleżance . Ja na tym ustać nie potrafilam, a co dopiero zrobic przysiad, nawet jak kolega mi trzymał piłkę między kolanami , to i tak nie ustałam. Cyrk to mało powiedziane ! Poszukam sobie wiec cwiczeń na równowagę, bo kiepściutko z tym u mnie jak slowo daję. A Ty próbowałeś przysiadów na piłce ? zacznij od Bosu pozniej probuj wejsc na mala i mniej nadmuchana pilke. stopniowo wieksza i bardziej nadmuchana - nie jest latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność