Nazwa Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mam okazje kupic takie w dobrym stanie [ maja 3lata ale mało używane] za 200pln Ale nie moge odszukać zadnych informacji na ich temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 wpisz to w google i coś tam jest,nowe kosztują około 100 ojro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_no_war Napisano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 200 zlotych za 3-letnie buty? troche sporo. Ja bym jednak na Twoim miejscu zastanowil sie nad dolozeniem paru groszy do nowych butow. Chyba, ze masz stope podobna do poprzedniego wlasciciela, bo but zawsze dostosowuje sie do stopy i mi nigdy nie bylo wygodnie w uzywanych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Znalazłem własnie ze Fleks to 45 gaz> 100 ojro czy Funtów daj linka gdzie jest to 100 euro a zalezy mi raczej na subiektywnych odczuciach ewentualnych uzytkowników, ale chyba takowych brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Znalazłem własnie ze Fleks to 45 gaz> 100 ojro czy Funtów daj linka gdzie jest to 100 euro a zalezy mi raczej na subiektywnych odczuciach ewentualnych uzytkowników, ale chyba takowych brak Co ludzik to inna stopa i inne preferencje ...dobry bucik to wygodny bucik-musisz mierzyć,mierzyć i jeszcze raz mierzyć!!!! Jeśli masz możliwość to dołóż troszkę pieniążków i kup nowego buta.Będzie ciasny ale nowy i własny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi